2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay aynı ben bende eşime gösterdim tek çizgi mı olsun dedi iyi bak iyi ikinci çizgi var deyince anladı

Haklılar ama ben bile adetim geçince hemen kopkoyu çıkacak sandim nereden bileyim onlar hiç bilmezler
İnsan o an akıl edemiyor yani ben edemedim etsem önceden açıklama yapardım silik bir çizgi göreceksin diye benim gibi hemen görecek falan sandım şey kese kaçıncı haftada görünüyormuş unuttum ben daha doktora gitmedim ama internetteki hesaba göre 4+2 görünüyorum şuan

Bende supriz yapacaktım aslında ama çizgi silik olunca hadi sonradan bir de bi aksilik olursa diye korktum sürprizden vazgeçtim
Genelde 5. Haftada rahat görünüyor galiba ama o betaya bağlı anladığım kadarıyla birazda beta 3bin üzerinde olmalıymış
Ben 4 yil öncesine kadar yumurtlama tarihi diye birseyden haberim yoktu. Hergün hamile kalinabiliyor saniyordum.
Aynen aynen bende öyleydim

Aa bu konu da seninle aynıymış bende sürpriz yapmak istemiştim senin düşüncelerin geçti aklımdan. Hiç böyle söylemek istemiyordum ama olsun onca emeğin sonucunu almak zaten harika bir mutluluk oldu bize uf o zaman benim pazartesi görünmez ☹ alttan da mı görünmez ki acaba ☹

Hiç takıntı etme canım ben çok şükür dün 5+2 de gördüm keseyi üsttende baktı alttan da ama alttan daha net görünüyor çok şükür bebek de oluşmaya başlamış hemen görünmüyor diye telaş etme daha seninki erken

Canim benim doktorum beta 1600 üstü olunca vajinal görünüyor demisti. Beni sali günü cagirmisti beta 2800 iken cok rahat görüldü

Yaaa öyle mi çok şükür ne güzell İnşallah bende görebilirim, haklısın sanırım daha erken o zaman ben hiiiç pazartesi görürüm diye umut bağlamıyım

Kızlar beta binden sonra yine iki katı olarak mı yukseliyo. Ptesi 1195 di benim cuma günü kese görmeye çağırdı ozmna gittiğimde kalp atışında duyarmiyim acaba 5+5 oluyo kontrole gideceğim gun

Yaaa öyle mi çok şükür ne güzell İnşallah bende görebilirim, haklısın sanırım daha erken o zaman ben hiiiç pazartesi görürüm diye umut bağlamıyım
Yok canım sen hiç ısrar etme doktorun ne derse onu yap ben her hafta gidiyorum kontrole her gittiğimde beta ya bakıyor doktor yakından takip ediyor tüp bebek olunca

Aynen canım harika bir mutluluk belki beta yükselir bilmiyorum ki ama sıkışık gitmek görünmesi açısından daha iyiymiş sen yine de sıkışık git inşallah görürsün.

En son degerin kacti canim nezaman bakildi
Kuzum benim gerçek test günüm pazartesi yani asıl o gün yüksek çıkar ondan önceki günler düşük çıkıyor hamileliğimi 20 ile öğrendim transferden sonra 5. Günümdü sonra 7. Gün birdaha verdim 70 olmuştu şuan 11. Günüm kaç oldu bilmiyorum şuan en az 300lerde olması gerekir. Pazartesi doktoruma gidip kan vereceğim

Yok canım sen hiç ısrar etme doktorun ne derse onu yap ben her hafta gidiyorum kontrole her gittiğimde beta ya bakıyor doktor yakından takip ediyor tüp bebek olunca
Olur kuzum bende öyle yaparım bi gidiyim bakayım ne diyecek doktorumda şehir dışında. Bi kalp atışı için çağırır ondan sonra kendi yaşadığım yerde doktor bulurum artık

Aynen canım harika bir mutluluk belki beta yükselir bilmiyorum ki ama sıkışık gitmek görünmesi açısından daha iyiymiş sen yine de sıkışık git inşallah görürsün.
Bi umut bakalım doktorumun hiiç muayene edeceğini sanmıyorum beta düşük çıkarsa. Neyse azcık daha durup kalp atışına çağırır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…