2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende bugün kan verdim kontrolüm vardı yine Çarşamba 258 di şimdi ki 595 çıktı çok şükür haftaya çarşamba kese için çağırdı bakalım
Benimde çarşamba 224 bugün 530 çıktı bizde çarşamba kontrole gidicez... İnşallah güzel sonuçlarda alırız

K KurkmantoluS bende tam merak ettik seni yazıyodum

Bana mm demedi hic. Tühya. . Insanida catlatiyorsun sormasak.
kuzum eşim burayı kullandığımı bilmiyor o yüzden hemen yazamadım yanında
seninle günlerimiz aynı bende haftaya gitcem. o zaman kalp atışını duyarım diye tahmin ediyodum ama seni 2 hafta sonra çağırmış üzüldüm şimdi
7 haftadan sonra kalp atışı duyuluyormuş kuzum ondan heralde böyle yaptı doktor. Belli olmaz belki duyulur seninki
Cok sevindim canim insallah bir sonrakinde kalp atışını duyarsin
inşallah kuzum
Kuzum çok güzel çok sevindim darısı da bana insallah beta kaçtı canım
İnşallah bebeğimmm. Canım bilmiyorum ki kan falan verdim ama ne için verdim bilmiyorum
Ay hadi hayırlı olsun canım çok sevindim kalp atışı garanti olsun diye öyle çağırmıştır o
evet kuzum 7 hafta olsun diye 2 hafta sonrya attı
Kizlar benim dev. Hast. kese dün görünmedi acaba bebek yokmudur epey kaygilandim oysaki cars. Beta 1960ti. Özele p.tesi randevum var bu konuda deneyimli anne var mi aranizda
Kuzum bende çok sıkışık değildim zor gördüm dedi doktor. Sıkışık olmak önemliymiş. O yüzden görünmemiştir merak etme
Benide tabloyu ekler misin. 32 yaş 2. çocuk doğum 1 Mart Eskişehir
tabiki canımmm
Totem için geldim bi bakıp çıkıcam
Umarım tutar

Dün bayağı mide bulantım vardı kuzum. Yediğimi çıkardım bakalım bugüne nasıl başlayacağız yeni uyandım da ahah
Sen nasılsın canikomm
Ya benimde dün sabah çok oldu ve bugün de hala berbat durumda midem çubuk kraker yiyorum bastırsın diye bana misin demiyo minislerneler yapacak daha bize bunlar başlangıç
Merhabalar bu gün bat günüm kızlar hiç belirtim de yok pazartesi aranıza katılırım inşallah
Inşallah bekliyoruz

Ya benimde dün sabah çok oldu ve bugün de hala berbat durumda midem çubuk kraker yiyorum bastırsın diye bana misin demiyo minislerneler yapacak daha bize bunlar başlangıç
Ben bugün iyiyim sanki şuan götürüyorum bişeyler

O kimmis be biz ondan daha cok hakediyoruz yeğenimizi öğrenmeyi. Aylardir yillardir birbirimizin kafasini şişirdik simdide keyfini sürmek hakkimiz. İşin şakası iyi olda gec haber ver canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…