- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 36
Bulantı da zor kii
Benimde çarşamba 224 bugün 530 çıktı bizde çarşamba kontrole gidicez... İnşallah güzel sonuçlarda alırızKızlar bende bugün kan verdim kontrolüm vardı yine Çarşamba 258 di şimdi ki 595 çıktı çok şükür haftaya çarşamba kese için çağırdı bakalım
Umarim canım tamam pazartesi bende oyle yapacagim teşekkür ederim sizlereBen sali gittim gozukmedi carsamba sıkisık gittim gozuktu cok sukur bi gün bile inan cok farkediyo
İnşallah canım keseyi de görürürüzBenimde çarşamba 224 bugün 530 çıktı bizde çarşamba kontrole gidicez... İnşallah güzel sonuçlarda alırız
Nasılsın canımGünaydınlarrr güzel kızlar
kuzum eşim burayı kullandığımı bilmiyor o yüzden hemen yazamadım yanındaBana mm demedi hic. Tühya. . Insanida catlatiyorsun sormasak.
7 haftadan sonra kalp atışı duyuluyormuş kuzum ondan heralde böyle yaptı doktor. Belli olmaz belki duyulur seninkiseninle günlerimiz aynı bende haftaya gitcem. o zaman kalp atışını duyarım diye tahmin ediyodum ama seni 2 hafta sonra çağırmış üzüldüm şimdi
inşallah kuzumCok sevindim canim insallah bir sonrakinde kalp atışını duyarsin
İnşallah bebeğimmm. Canım bilmiyorum ki kan falan verdim ama ne için verdim bilmiyorumKuzum çok güzel çok sevindim darısı da bana insallahbeta kaçtı canım
evet kuzum 7 hafta olsun diye 2 hafta sonrya attıAy hadi hayırlı olsun canım çok sevindim kalp atışı garanti olsun diye öyle çağırmıştır o
Kuzum bende çok sıkışık değildim zor gördüm dedi doktor. Sıkışık olmak önemliymiş. O yüzden görünmemiştir merak etmeKizlar benim dev. Hast. kese dün görünmedi acaba bebek yokmudurepey kaygilandim oysaki cars. Beta 1960ti. Özele p.tesi randevum var bu konuda deneyimli anne var mi aranizda
tabiki canımmmBenide tabloyu ekler misin. 32 yaş 2. çocuk doğum 1 Mart Eskişehir
Umarım tutarTotem için geldim bi bakıp çıkıcam
Günaydın
Bu arada hepinize günaydınnnGünaydınlarrr güzel kızlar
Nasıl kuzum bugünBu arada hepinize günaydınnn
Dün bayağı mide bulantım vardı kuzum. Yediğimi çıkardımNasıl kuzum bugün
İnşallah canım inşallahMerhabalar bu gün bat günüm kızlar hiç belirtim de yok pazartesi aranıza katılırım inşallah
Ya benimde dün sabah çok oldu ve bugün de hala berbat durumda midem çubuk kraker yiyorum bastırsın diye bana misin demiyoDün bayağı mide bulantım vardı kuzum. Yediğimi çıkardımbakalım bugüne nasıl başlayacağız yeni uyandım da ahah
Sen nasılsın canikomm
Inşallah bekliyoruzMerhabalar bu gün bat günüm kızlar hiç belirtim de yok pazartesi aranıza katılırım inşallah
Ben bugün iyiyim sanki şuan götürüyorum bişeylerYa benimde dün sabah çok oldu ve bugün de hala berbat durumda midem çubuk kraker yiyorum bastırsın diye bana misin demiyominislerneler yapacak daha bize bunlar başlangıç
Benim hiiiç bulantım olmuyor yaBen bugün iyiyim sanki şuan götürüyorum bişeyler
Bende bi yandan olsun istiyorum bi yandan olmasınBenim hiiiç bulantım olmuyor ya
kuzum eşim burayı kullandığımı bilmiyor o yüzden hemen yazamadım yanında
7 haftadan sonra kalp atışı duyuluyormuş kuzum ondan heralde böyle yaptı doktor. Belli olmaz belki duyulur seninki
inşallah kuzum
İnşallah bebeğimmm. Canım bilmiyorum ki kan falan verdim ama ne için verdim bilmiyorum
evet kuzum 7 hafta olsun diye 2 hafta sonrya attı
Kuzum bende çok sıkışık değildim zor gördüm dedi doktor. Sıkışık olmak önemliymiş. O yüzden görünmemiştir merak etme
tabiki canımmm
Umarım tutar
Kiminin erken başlıyor kiminin geç kimisinin hiç olmuyor vallahi ben o olmayanlardan olmak istemiyorum kulağa biraz garip gelebilir buBende bi yandan olsun istiyorum bi yandan olmasın