2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende bugün kan verdim kontrolüm vardı yine Çarşamba 258 di şimdi ki 595 çıktı çok şükür haftaya çarşamba kese için çağırdı bakalım 🙏🏻🙏🏻
Benimde çarşamba 224 bugün 530 çıktı bizde çarşamba kontrole gidicez... İnşallah güzel sonuçlarda alırız 💞😊

K KurkmantoluS bende tam merak ettik seni yazıyodum :halay:
😍😍😍
Bana mm demedi hic. Tühya. . Insanida catlatiyorsun sormasak. 😠
kuzum eşim burayı kullandığımı bilmiyor o yüzden hemen yazamadım yanında 😬
seninle günlerimiz aynı bende haftaya gitcem. o zaman kalp atışını duyarım diye tahmin ediyodum ama seni 2 hafta sonra çağırmış üzüldüm şimdi
7 haftadan sonra kalp atışı duyuluyormuş kuzum ondan heralde böyle yaptı doktor. Belli olmaz belki duyulur seninki
Cok sevindim canim insallah bir sonrakinde kalp atışını duyarsin 🤲🌼💜
inşallah kuzum 💙💙
Kuzum çok güzel çok sevindim darısı da bana insallah 😍 beta kaçtı canım
İnşallah bebeğimmm. Canım bilmiyorum ki kan falan verdim ama ne için verdim bilmiyorum 😀
Ay hadi hayırlı olsun canım çok sevindim kalp atışı garanti olsun diye öyle çağırmıştır o 😍
evet kuzum 7 hafta olsun diye 2 hafta sonrya attı 🤗
Kizlar benim dev. Hast. kese dün görünmedi acaba bebek yokmudur 😔 epey kaygilandim oysaki cars. Beta 1960ti. Özele p.tesi randevum var bu konuda deneyimli anne var mi aranizda
Kuzum bende çok sıkışık değildim zor gördüm dedi doktor. Sıkışık olmak önemliymiş. O yüzden görünmemiştir merak etme 🤗
Benide tabloyu ekler misin. 32 yaş 2. çocuk doğum 1 Mart Eskişehir
tabiki canımmm
Totem için geldim bi bakıp çıkıcam 😬
Umarım tutar😀💖

Dün bayağı mide bulantım vardı kuzum. Yediğimi çıkardım 😒😒 bakalım bugüne nasıl başlayacağız yeni uyandım da ahah 😀
Sen nasılsın canikomm
Ya benimde dün sabah çok oldu ve bugün de hala berbat durumda midem çubuk kraker yiyorum bastırsın diye bana misin demiyo 😕 minislerneler yapacak daha bize bunlar başlangıç 😂
Merhabalar bu gün bat günüm kızlar hiç belirtim de yok pazartesi aranıza katılırım inşallah
Inşallah bekliyoruz :KK200:

Ya benimde dün sabah çok oldu ve bugün de hala berbat durumda midem çubuk kraker yiyorum bastırsın diye bana misin demiyo 😕 minislerneler yapacak daha bize bunlar başlangıç 😂
Ben bugün iyiyim sanki şuan götürüyorum bişeyler 😀

😍😍😍
kuzum eşim burayı kullandığımı bilmiyor o yüzden hemen yazamadım yanında 😬
7 haftadan sonra kalp atışı duyuluyormuş kuzum ondan heralde böyle yaptı doktor. Belli olmaz belki duyulur seninki
inşallah kuzum 💙💙
İnşallah bebeğimmm. Canım bilmiyorum ki kan falan verdim ama ne için verdim bilmiyorum 😀
evet kuzum 7 hafta olsun diye 2 hafta sonrya attı 🤗
Kuzum bende çok sıkışık değildim zor gördüm dedi doktor. Sıkışık olmak önemliymiş. O yüzden görünmemiştir merak etme 🤗
tabiki canımmm

Umarım tutar😀💖

O kimmis be biz ondan daha cok hakediyoruz yeğenimizi öğrenmeyi. 😡 Aylardir yillardir birbirimizin kafasini şişirdik simdide keyfini sürmek hakkimiz. 😂İşin şakası iyi olda gec haber ver canim.

X