Normal artık iştahsızlık mide bulantısı hepsi olabilir yaşadığımız herşey normal moralini bozma enerjini yüksek tutmaya çalış hep
Hayırlı olsun
[/teekkür ederiimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal artık iştahsızlık mide bulantısı hepsi olabilir yaşadığımız herşey normal moralini bozma enerjini yüksek tutmaya çalış hep
Hayırlı olsun
[/teekkür ederiimmm
Kilo versek bari birazNormal artık iştahsızlık mide bulantısı hepsi olabilir yaşadığımız herşey normal moralini bozma enerjini yüksek tutmaya çalış hep
Kilo versek bari biraz
Kız eşimde gelcekya o yüzden sabah işe gidiyor o zamana müsait olduSende niye 3 e randevu aldinki gelde bekle meraktan catliyorum
Gözün aydın kuzum hayırlısı ile gelsin inşallah bebeğinolduuuuuuu
hamişim galibaaaaaa
Beta-HCG (Total HCG) 151.5 mIU/mL -
amin inşallah canım. darısı tüm isteyenlere nasip olur inşallahGözün aydın kuzum hayırlısı ile gelsin inşallah bebeğin
Amin amiin inşallah kuzumamin inşallah canım. darısı tüm isteyenlere nasip olur inşallah
Ah ne iyi olurKilo versek bari biraz
yani suan tenha biyer bıraz zor ama marmaris selimiye dıger yerlere gore cok daha tenhaÇok kararsız kaldım hiç aklımda yokken birkaç gündür denize gidesim geliyo..
Şöyle hiç kimsenin olmadığı tenha bir yer bulsak hiç tereddütsüz girerim günü birlik bile olsa bildiğiniz öyle bir yer var mı?
Kilo versek bari biraz
Selam kızlar geçen hafta vajinal ultrasonla görmüştüm keseyi bugunde üstten gördük şükür ☺ haftaya kalp atışı için çağırdı inşallah onu da duyarım. Yalnız 2 gündür bulantılar başladı hiç birşey yiyip içemiyorum..
Hayirli olsun masallah bende salı günü keseyi gördüm 15 temmuzda kalp icin cagirdi. Benim bulantim yok ama önceden sol kagigim agriyordu sabahtan beri sag kasigima kramp tarzi agrilar giriyor
Önerin için teşekkür ederim canımyani suan tenha biyer bıraz zor ama marmaris selimiye dıger yerlere gore cok daha tenha
Kızlar bende bugün kan verdim kontrolüm vardı yine Çarşamba 258 di şimdi ki 595 çıktı çok şükür haftaya çarşamba kese için çağırdı bakalım
Kızlar bende bugün kan verdim kontrolüm vardı yine Çarşamba 258 di şimdi ki 595 çıktı çok şükür haftaya çarşamba kese için çağırdı bakalım
Kızlar kapı atışı beta kaç degerlerindeyken duyuluyo biliyo musunuz
Dr haftaya dedi ama garanti olsun diye 13nde gideceğim bende. Ya ağrılarım benimde hiç geçmedi sağ kasığım belim ağrıyor Dr normal diyo her seferinde
İnşallah canımÖnerin için teşekkür ederim canım
Ne güzel canım hadi inşallah kalp atışını da duyarsın