2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kararsız kaldım hiç aklımda yokken birkaç gündür denize gidesim geliyo..

Şöyle hiç kimsenin olmadığı tenha bir yer bulsak hiç tereddütsüz girerim günü birlik bile olsa bildiğiniz öyle bir yer var mı?
yani suan tenha biyer bıraz zor ama marmaris selimiye dıger yerlere gore cok daha tenha

Selam kızlar geçen hafta vajinal ultrasonla görmüştüm keseyi bugunde üstten gördük şükür 🤲☺️ haftaya kalp atışı için çağırdı inşallah onu da duyarım. Yalnız 2 gündür bulantılar başladı hiç birşey yiyip içemiyorum..

Selam kızlar geçen hafta vajinal ultrasonla görmüştüm keseyi bugunde üstten gördük şükür 🤲☺ haftaya kalp atışı için çağırdı inşallah onu da duyarım. Yalnız 2 gündür bulantılar başladı hiç birşey yiyip içemiyorum..

Hayirli olsun masallah bende salı günü keseyi gördüm 15 temmuzda kalp icin cagirdi. Benim bulantim yok ama önceden sol kagigim agriyordu sabahtan beri sag kasigima kramp tarzi agrilar giriyor

Hayirli olsun masallah bende salı günü keseyi gördüm 15 temmuzda kalp icin cagirdi. Benim bulantim yok ama önceden sol kagigim agriyordu sabahtan beri sag kasigima kramp tarzi agrilar giriyor

Dr haftaya dedi ama garanti olsun diye 13nde gideceğim bende. Ya ağrılarım benimde hiç geçmedi sağ kasığım belim ağrıyor Dr normal diyo her seferinde

yani suan tenha biyer bıraz zor ama marmaris selimiye dıger yerlere gore cok daha tenha
Önerin için teşekkür ederim canım 😘

Kızlar bende bugün kan verdim kontrolüm vardı yine Çarşamba 258 di şimdi ki 595 çıktı çok şükür haftaya çarşamba kese için çağırdı bakalım 🙏🏻🙏🏻

Ne güzel canım hadi inşallah kalp atışını da duyarsın 😊

X