- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Kuzum biraz annemle tartıştım sanırım ona üzüldüğüm içinde midem bulanıyor bana öyle geldi. Canım hiç bişey yemek istemiyor yatıyorum öyle. Saat 3 te gideceğim inşallah duyarımCanim benim doktorum hamilelik bulantisinin büyük bir bölümü psikolojik demisti. Yani cogu kadin hamileligini ögrendigi anda midem bulanacak psikolojisine giriyor dedi. Gerci nasil bir psikolojiyse ben 9 ay kustum. Kendini bırakma. Çubuk kraker galeta iyi geliyor. Saat kacta gideceksin. Merakla bekliyorum. Belki kalbi bile duyarsin
Hadi ya neden öyle sandım isim benzerliği herhalde, ay çok güldüm kendimeBen o topikten değilim ama teşekkür ederimm
İşte mustafa göktan aile konakta yani medar da isim değiştirdi ya orası. İlk ona giderim eğer ümit hanıma gitmezsem. Doktor seçince söyler misin bana da fikir olurBen merkezdeyim oradakilerden tercih edicem ama aile konaktada iyi dr lar var diye duydum
Canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindimKızlar gunaydınn, bende tüp bebekle 6. gün embriyosuyla 13 haziranda trasnferım oldu. 20 haziranda hamile oldugumu ogrendım. 29 hazıranda keseyi görduk. kalp atışınıda heralde haftaya duyarız gibime gelıyor.. Ayrıca benım daha hıc belirtim yok. benımle hamıle kalanlar bulantıda ölüyo. böyle belirti olmamaı normal mı acaba. birde6. gun embriyosu varmı aranızda?
GünaydınGünaydin kizlar mutlu sabahlar. Bugün minnoşlarini görmeye gidecek arkadaslara şans diliyorum. Rabbim güzel haberlerinizi göstersin
Günaydın serocumGünaydın hanımlar. Mide bulantısı ile uyandım. Bugun doktora gideceğiz. Hiç keyfim yok
Yüzmek kulaç atmak hamilelikte çok riskli diye biliyorum. Bende denize girmeyi çok severim ama bu yıl girmem artık iyi araştırın amanHavuza girmem zaten hasta olmasam da psikolojik ateşim çıkar akşamındatenha bir deniz iyi olur bakalım bi araştıralım bu arada geçmiş olsun sana da canım bulantılar başlamış da olabilir dün yediğin bir şey dokunmuş da olabilir inşallah kontrolün de güzel geçer keseyi görürsün bence
kuzum hala yemedim bişey canım hiç bşey istemiyor inşallah güzel şeyler olur bugünGünaydın serocumçubuk kraker falan bulundur bulandın olduğunda ye bu sabah bende çok bulantı yaşadım kahvaltı yapamadım daha kraker bastırdı biraz. Güzel haberlerle gel inşallah
Canim ilk aylar cok riskli. Ben normaldede havuza girmem. Calistigim isyerinde bir bayan arkadas havyzdan mantar hastaligi kapmisti kadinin hayati zindan olmusfu.
İnşallah bizede nasip olur
Yüzmek kulaç atmak hamilelikte çok riskli diye biliyorum. Bende denize girmeyi çok severim ama bu yıl girmem artık iyi araştırın aman
İlk hamileliğim de aynı bu tarihlere denk gelmişti daha kalp atışını dinlemeden tüm tatil yörelerini gezip yüzmüştük ne cesarettabi şimdi daha temkinliyim olgunlaştıkça insanın korkuları da artıyo zaten gidemiyeceğiz galiba hayırlısı canım
olduuuuuuuE nabiza gece 12 den sonra bakarsin. Bazi arkadaslar gece yüklendi demislerdi
Beta-HCG (Total HCG) | 151.5 | mIU/mL | - | |
Evet hayırlı olsun hamilesin çok sevindimolduuuuuuu
hamişim galibaaaaaa
Beta-HCG (Total HCG) 151.5 mIU/mL -
çok teşekkür ederimm.Evet hayırlı olsun hamilesin çok sevindim
Gözün aydın tatlımolduuuuuuu
hamişim galibaaaaaa
olduuuuuuu
hamişim galibaaaaaa
Gözün aydın tatlım
Kaçoncı çocuk şehir yaş bilgilerini verde ilk sayfaya yazayım
Hayirli ugurlu olsun canim saglikla ilerlesin insallah
teşekkür ederim canım amiin inşaallah
Tahmini doğum tarihi ne zaman kuzumdaha ilk benim 27 yaşındayım Bursadayım
internet hesabı yaptım daha doktora gitmedim. 11 mart olarak görünüyo hayırlısıylaTahmini doğum tarihi ne zaman kuzum
internet hesabı yaptım daha doktora gitmedim. 11 mart olarak görünüyo hayırlısıyla
Normal artık iştahsızlık mide bulantısı hepsi olabilir yaşadığımız herşey normal moralini bozma enerjini yüksek tutmaya çalış hepkuzum hala yemedim bişey canım hiç bşey istemiyor inşallah güzel şeyler olur bugün
Hayırlı olsunolduuuuuuu
hamişim galibaaaaaa