2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum biraz annemle tartıştım sanırım ona üzüldüğüm içinde midem bulanıyor bana öyle geldi. Canım hiç bişey yemek istemiyor yatıyorum öyle. Saat 3 te gideceğim inşallah duyarım

Ben merkezdeyim oradakilerden tercih edicem ama aile konaktada iyi dr lar var diye duydum
İşte mustafa göktan aile konakta yani medar da isim değiştirdi ya orası. İlk ona giderim eğer ümit hanıma gitmezsem. Doktor seçince söyler misin bana da fikir olur

Canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim Bulantı olmaması normal diye düşünüyorum kimi hamileliklerde hiç olmuyor. Eğer olacaksa bile belki başlamak üzeredir bende de hiç yok Benim embriyom 5. Gün, ama dondurulmuş var 1 tane o 6. Gün

Günaydin kizlar mutlu sabahlar. Bugün minnoşlarini görmeye gidecek arkadaslara şans diliyorum. Rabbim güzel haberlerinizi göstersin
Günaydın
Günaydın hanımlar. Mide bulantısı ile uyandım. Bugun doktora gideceğiz. Hiç keyfim yok
Günaydın serocum çubuk kraker falan bulundur bulandın olduğunda ye bu sabah bende çok bulantı yaşadım kahvaltı yapamadım daha kraker bastırdı biraz. Güzel haberlerle gel inşallah
Yüzmek kulaç atmak hamilelikte çok riskli diye biliyorum. Bende denize girmeyi çok severim ama bu yıl girmem artık iyi araştırın aman

Günaydın serocum çubuk kraker falan bulundur bulandın olduğunda ye bu sabah bende çok bulantı yaşadım kahvaltı yapamadım daha kraker bastırdı biraz. Güzel haberlerle gel inşallah
kuzum hala yemedim bişey canım hiç bşey istemiyor inşallah güzel şeyler olur bugün

Yüzmek kulaç atmak hamilelikte çok riskli diye biliyorum. Bende denize girmeyi çok severim ama bu yıl girmem artık iyi araştırın aman

İlk hamileliğim de aynı bu tarihlere denk gelmişti daha kalp atışını dinlemeden tüm tatil yörelerini gezip yüzmüştük ne cesaret tabi şimdi daha temkinliyim olgunlaştıkça insanın korkuları da artıyo zaten gidemiyeceğiz galiba hayırlısı canım

Sorma benim döllenme 8 hazirandaydi nasilsa tutmaz diye 20 gün tatildeydim yüzdüm daldım . Cok sükür birsey olmamis . Tatilden geldigim gün öğrendim hamile oldugumu. Ama yinede temkinli olmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…