2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben merkezdeyim oradakilerden tercih edicem ama aile konaktada iyi dr lar var diye duydum

Kızlar ya bir şey sorucam hamile olarak coronadan kaçınmamız lazım evet riskli gruptayız ama bu yaz tatil de mi yapamayacağız havuz deniz riskli olur mu bilemedim çok da gidesim var ama içimde büyük bi korku da var

Riske atmamak en iyisi derim ben

Kızlar gunaydınn, bende tüp bebekle 6. gün embriyosuyla 13 haziranda trasnferım oldu. 20 haziranda hamile oldugumu ogrendım. 29 hazıranda keseyi görduk. kalp atışınıda heralde haftaya duyarız gibime gelıyor.. Ayrıca benım daha hıc belirtim yok. benımle hamıle kalanlar bulantıda ölüyo. böyle belirti olmamaı normal mı acaba. birde6. gun embriyosu varmı aranızda?

valla canım ben gidicem ya hemde 2 kere . doktora sordum gıdebılırsın dedi ama korucam tabı kenıdmı

Riske atmamak en iyisi derim ben

Çok kararsız kaldım hiç aklımda yokken birkaç gündür denize gidesim geliyo..

valla canım ben gidicem ya hemde 2 kere . doktora sordum gıdebılırsın dedi ama korucam tabı kenıdmı

Şöyle hiç kimsenin olmadığı tenha bir yer bulsak hiç tereddütsüz girerim günü birlik bile olsa bildiğiniz öyle bir yer var mı?

Gözün aydın canım. Benimde şimdiye kadar hiç belirtim yoktu ama bugün midem bulanıyor

Çok kararsız kaldım hiç aklımda yokken birkaç gündür denize gidesim geliyo..
o zaman dediğiniz gibi tenha bi yerler bulmalısınız. Ama havuza falan girmeyin derim ben yine de siz bilirsiniz

Canım benim ilk hamileliğimde de sadece ilk aylarda sabah hafif bulantım oldu bişey yiyince geçiyodu bunda da öyle olacak galiba herkeste aynı olmuyo. Hayırlı olsun bu arada

o zaman dediğiniz gibi tenha bi yerler bulmalısınız. Ama havuza falan girmeyin derim ben yine de siz bilirsiniz

Havuza girmem zaten hasta olmasam da psikolojik ateşim çıkar akşamında tenha bir deniz iyi olur bakalım bi araştıralım bu arada geçmiş olsun sana da canım bulantılar başlamış da olabilir dün yediğin bir şey dokunmuş da olabilir inşallah kontrolün de güzel geçer keseyi görürsün bence

Teşekkür ederim canım. Bişey dokunduğunu düşünmüyorum. Hani boş boş bulantı Olurya o şekilde bulanıyor midem. İnşallah keseyi görürürz, bi sürpriz olur kalp atışınıda duyarız belki

Hadi inşallah canım güzel haberler duyalım senden de çok heyecanlı çok güzel bir duygu o kalp atışını duymak

Canim ilk aylar cok riskli. Ben normaldede havuza girmem. Calistigim isyerinde bir bayan arkadas havyzdan mantar hastaligi kapmisti kadinin hayati zindan olmusfu.

Günaydın hanımlar. Mide bulantısı ile uyandım. Bugun doktora gideceğiz. Hiç keyfim yok

Canim benim doktorum hamilelik bulantisinin büyük bir bölümü psikolojik demisti. Yani cogu kadin hamileligini ögrendigi anda midem bulanacak psikolojisine giriyor dedi. Gerci nasil bir psikolojiyse ben 9 ay kustum . Kendini bırakma. Çubuk kraker galeta iyi geliyor. Saat kacta gideceksin. Merakla bekliyorum. Belki kalbi bile duyarsin

Canim ilk aylar cok riskli. Ben normaldede havuza girmem. Calistigim isyerinde bir bayan arkadas havyzdan mantar hastaligi kapmisti kadinin hayati zindan olmusfu.
Bende enfeksiyon illetini havuzdan kaptım. Kaç yıl uğraştım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…