2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Destek oturma minderleri de var, ben de destekli oturma minderi almayı düşünüyorum. Koltukta oturtunca öne yıkılıyor.
Küçük daha yığılması normal biz 6 aylık olacağız hala yıkılıyor. Evet destekli minderler kullanışlı da fiyatları pahalı geldi 200 lira hep baktıklarım

Destek oturma minderleri de var, ben de destekli oturma minderi almayı düşünüyorum. Koltukta oturtunca öne yıkılıyor.
Herşeyi alma taraftarı değilim açıkçası elimizde kalıyor sonra. Yanında oturuyorum destekliyorum.etrafini. çamaşır sepetini bile yastıkla destekleyip oturtuyor fizyoterapistler

Merhaba ek gıdaya nasıl başladınız neler hazırlıyorsunuz
Sebze ile başlayin diyorlar ama açıkçası evde ne varsa ilk onunla başladım elma vardı pişirdim çatalla ezdim verdim sonra havuc daha sonra her ikisini pişirip verdim. Sonra yoğurt muz kefir bugün de kabak püresi yedi. Yedi diyorum ama inan bir kaç mama kaşığıdır ağzını açmıyor kitliyor benim cadı

Herşeyi alma taraftarı değilim açıkçası elimizde kalıyor sonra. Yanında oturuyorum destekliyorum.etrafini. çamaşır sepetini bile yastıkla destekleyip oturtuyor fizyoterapistler
Kesinlikle kardeşi olacaksa bı nebze de benim gibi 3. düşünmeyenler için boşa alınmış oluyor ki oturacağı da bir kaç ay. Bende arada çamaşır sepetine oturtuyorum.

Aslında baya ilerlemişsnz canım ilk başlarda bu kadar oluyo demi alışır inşallah zamanla..

Hayırlı olsun, saglıkla ilerlesin ve saglikla kucagina alirsin insallah canım.
Bana da arkadasim isi bittigi icin vermisti. Bizimde isimiz bitince geri verecegim baska arkadasina verecek boylesi daha iyi sanki. Herseyi alinca bir de koyacak yer bulmak lazim.

Peki her gün farklı farklı mı verdiniz? Normalde alerji vs durumlarındna dolayı 1 hafta havuç püresi 1 hafta havuç-patates püresi karışımı 1 hafta patates 1 hafta muz şeklinde olmalı diye biliyorum ama.

Benimki 5 aylık olacak haftaya, ben bu hafta arada havuç püresi vermeye başladım ama direk geçiş olmasın diye anne sütü veya mamayla karıştırıp öyle veriyorum çok sevdi. Arkasından devamı gelsin istiyor 1 kaşık değil dsha fazla yemek istiyor.

Peki her gün farklı farklı mı verdiniz? Normalde alerji vs durumlarındna dolayı 1 hafta havuç püresi 1 hafta havuç-patates püresi karışımı 1 hafta patates 1 hafta muz şeklinde olmalı diye biliyorum ama.
Aynen o şekilde verdim. 1 hafta havuç 1 hafta muz 1 hafta elma
Maşallah maşallah benimki ya öğürüyor yada kaşığa vuruyor. Bende arada devam sütü katıyorum daha besleyici olsun diye

Kızlar bebekleriniz den dis çıkaran oldu mu yaklaşık 4-5 gündür benim kız sol kulağını çekiyor ateş yok ama inanılmaz mızmız herşeyi ağzına hiddetle götürüyor diş etleri kabarmış. Ben yinede yarın için randevu aldım belki kulak enfeksiyonudur diye.

Bazı bebekler erken cikarabiliyormus canım İnşallah enfeksiyon falan değildir iyi dusunelim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…