- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Hangi yöntemi yapacaksınız.?Merhaba bizimki de 5 aylik olacak bu hafta ben başlamayı düşünüyorum yavas yavas aklıma çok yatan bir taktikten bahseden ınstagramdan hesabına denk geldim turkanacar bakın derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi yöntemi yapacaksınız.?Merhaba bizimki de 5 aylik olacak bu hafta ben başlamayı düşünüyorum yavas yavas aklıma çok yatan bir taktikten bahseden ınstagramdan hesabına denk geldim turkanacar bakın derim
Uyku oyuncagi ile sallamadan uyutmaya anlayiyor hikayelerini sabitlemiş ınstagramdan bakın isterseniz güzelHangi yöntemi yapacaksınız.?
Bana da gayet normal geliyor ama dr lar beğenmiyor işte . Doktorlar istiyor ki her ay 1 kilo alsin 1 yaşında 15 kilo olur o zaman hep derim yeterki sağlıkları yerinde olsunEvet canım öyle diyorlar fakat bunlar fabrika üretimi degil ki hepsi ayn olsun. Şöyle baktigimiz zaman iyi geliyor kulaga bebisinin kilosu boyu. Insallah bu ay daha fazla alir
Aynen öyle her ay 1 kilo nerdeee. Biz bu ay mama ile almayi basardik ama. Mamasiz olmuyor alamiyor cunku emmiyor mamayi da zorla iciyor ben butun gun pesinde kosuyorum emsin diye. sağlık olsun. Bize kimse kilosu az falan demese takilmayacagiz aslinda ama dediklerine insan istemsiz bi aliniyorBana da gayet normal geliyor ama dr lar beğenmiyor işte . Doktorlar istiyor ki her ay 1 kilo alsin 1 yaşında 15 kilo olur o zaman hep derim yeterki sağlıkları yerinde olsun
Doktorlar 4.5 aydan sonra destekli kısa sürelerle oturtabilirsiniz diyor. Ben 5.ayda başladim simdi mama sandalyesinde oturuyor ama kanepede yanlarına yastık koysam da öne düşüyor. Banyo oturağı aldım hem yikamak hem mama yedirmek için kullanışlı birşey tavsiye ederim.Bizimde kilo alerji yüzünden 500 gram aldı hep ama doktor sınırda diye mama vermek istemedi bakalım bu ay ne diyecek
Ayrıca benimki 22sinde 5 aylık olcak ama oturmaya başlatmadım iki doktorumda erken dedi destekli dahi de olsa siz ne zaman başladınız oturmasına
Ben de hasta oldum grip gibiyim. ,Ben hasta oldum.kizlar bademcigim açıyor içe.akintim.var. ot kaynatıp içiyorum birde propolis bebeğinde burnu tıkalı açmaya çalışıyoruz sürekli..
Evet bende alicam bir kaç model var aklımda cok teşekkür ederimDoktorlar 4.5 aydan sonra destekli kısa sürelerle oturtabilirsiniz diyor. Ben 5.ayda başladim simdi mama sandalyesinde oturuyor ama kanepede yanlarına yastık koysam da öne düşüyor. Banyo oturağı aldım hem yikamak hem mama yedirmek için kullanışlı birşey tavsiye ederim.
Geçmiş olsun insallah sadece seninle kalır çocuklara gecmez c vitamini takviyesi alıyorum birde umca daha iyiyim.sukurBen de hasta oldum grip gibiyim. ,
Insallah sağlıkla kucagına alırsın canımKızlar rabbim izin verirse insaallah mart annesiyim. Öncesinde 4 düşüğüm vardı suan 5.ye hamileyim. Gebeliğim bu haftaya kadar gelmemisti hiç 9+4 deyim cok şükür. Mesajımı gördükçe bana dua edin Allqh rızası için bu sefer kucağıma almak nasip olsun. ❤❤
Bende de var umca kullanayım hiç aklıma gelmediGeçmiş olsun insallah sadece seninle kalır çocuklara gecmez c vitamini takviyesi alıyorum birde umca daha iyiyim.sukur
hande_buse umca üstünde emziren anneler kullanmamalıdır diyorBende de var umca kullanayım hiç aklıma gelmedi
Insallah azalır canımBugun goz muaynemiz vardi doktor astigmat dedi 6 aylik azaladabilir artadabilir dedi cnm skldi
Hadi ya inan hic okumadım 2 gun kullandım.hande_buse umca üstünde emziren anneler kullanmamalıdır diyor
Nasıl birsey link var mı acabaDoktorlar 4.5 aydan sonra destekli kısa sürelerle oturtabilirsiniz diyor. Ben 5.ayda başladim simdi mama sandalyesinde oturuyor ama kanepede yanlarına yastık koysam da öne düşüyor. Banyo oturağı aldım hem yikamak hem mama yedirmek için kullanışlı birşey tavsiye ederim.
Link koyamadim da şu canım Trendyol dan aldım. İstersen önü açılanlar dan da varNasıl birsey link var mı acaba
Ben de geçen hafta götürdüm, bana da 1,5 yaşında tekrar göz muayenesi yaptırın, ailede göz kayması, şaşılık, gözde bozukluk vs var mı diye sordu. Bende yok dedim. Bebeğim gözleri şaşı değil, kaymıyorda.Bugun goz muaynemiz vardi doktor astigmat dedi 6 aylik azaladabilir artadabilir dedi cnm skldi