2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen bende araştırdım bunu 5. 6. aylarda başlamıyormuş genelde ama desteksiz oturması lazım değil mi önce yani ben ne zaman desteksiz oturmaya başlarsa o zaman oturturum diye düşünüyorum
Bende 6. Ayi doldurunca oturtmayi dusunuyorm gecen bi sayfada kadin 5.5 aylik kizini oturtmus mama yediriyordu

Doktor bana artik oturtoturtmami söledi desteksiz oturamıyor arkasını destekle ama yanina aldığı da oturt dedi artik kucagimda degil yanı.da oturtup tutiyorim
Banasa 4.5 aylikken destekle oturablr demisti hemsire 6. Aya 15 gun kaldi hala anadizinde oturuyor oda yatik sekilde hafif 6. Ay olmadan oturtmayi dusunmuyorm ben ya anadizinde otururken one dogru kalkip ana dizini kaldiriyor gecen gun dusuyordu yastik skistiriyorm altina devrilmesin diye

Bende aynı düşüncedeyim oturuyor ama destekli, kucakta nasil oturma pozisyonunda duruyorsa ben onu yanına.alip kendime yaslayarak yapıyorum. Yoksa one doğru eğiliyor
Bu aralar dönme konusunda aktif yüzüstü dönüyor kolunu kaldırmaya çalışıyor eger yapamazsa müdahale ediyorum.

Ben hasta oldum.kizlar bademcigim açıyor içe.akintim.var. ot kaynatıp içiyorum birde propolis bebeğinde burnu tıkalı açmaya çalışıyoruz sürekli..

Kızlar merhaba nasılsıniz çalışan annelerde bakıcı durumları nasıl gidiyor işten çıktı bizim yardımcımız eşi istemiyordu sonunda çıktı o da kimseyi bulamıyorum artık gerçi birini istemiyorum da bir müddet kendim bakmak istiyorum daha minicik kiyamiyorum benide iyice biliyor artık maddi olarak biraz zorlayacak bizi en azından aralık ayına kadar çalışmak iyi olacaktı

Bende kıyamıyorum ilkinde 8. Ayda başladım.öncesinde 6 da başlayıp dayanamadım 2 ay ucretsiz izin aldim. Bu sefer gönül isterdi ki 2 yaşına kadar ucretsiz alayim ama şartlar. Ablamız okula başlayacak, 6ay ucretsiz izin kullanmayı düşünüyorum insallah şartlar iyi olursa.

Selam kizlar.uyku eğitimi konusunda ne düşünüyorsunuz?ben ilk bebeğime vermistim 5.5aylikken simdi kendi kendine uyur masallah.bunada vercem ama daha erken.gündüz uykularimiz hic yok.aglayarak uyaniyor gözlerini ovaliyor hep uykusuzluktan.salliyorum salincakta ayakta yok uyumuyor napcami sasirdim

Merhaba bizimki de 5 aylik olacak bu hafta ben başlamayı düşünüyorum yavas yavas aklıma çok yatan bir taktikten bahseden ınstagramdan hesabına denk geldim turkanacar bakın derim

Bana boyu kilosu iyi geldi canım. Bizim de kilo problemimiz vardi alamiyordu. Bu ay mama destegi ile aldirmayi basardik. 5 aylik 6490 gr 64 cm benim kızım
Kizlar mrb mama sandalyesi ne zaman kullanmaya baslicaksiniz
Biz mama sandalyesini bebek dogmadan almistik paket satiliyordu besik araba vs. Bebegim 2 aylik oldugundan beri kullaniyoruz(yatar pozisyonda) 4 aylik oldugunda biraz daha kaldirdim sirtini hafif oturur gibi oluyordu. Bu ay artik tamamen sirtini dikliyorum ve oturuyor bebegim. Doktorumuz da artik oturabilecegini söyledi

Mama olarak ne kullanıyorsunuz?

Çok güzel. Benim bebeğim de az kilo alıyor hep düşük tartısı. Mamaya geçeceğim bu ay.salı günü tam 4 aylık oluyor nasipse
Sma ile baslamanizi tavsiye ederim o halde. Doktorumuz da ilk onu önermisti ama yine de gidip aptamil denedik başta. Boşunaymış
Aylık kilo alımı kaç oluyor?

B
Sma ile baslamanizi tavsiye ederim o halde. Doktorumuz da ilk onu önermisti ama yine de gidip aptamil denedik başta. Boşunaymış
Aylık kilo alımı kaç oluyor?
Kontrolden sonra doktora da danışıp alacağım inş. Aptamili hiç düşünmemiştim.Bulunduğum yerde aylık ölçümler yapılmıyor o yüzden tam bilmiyorum iki hafta sonra 4. Ay kontrolü var eğer istediğim gibi olmazsa takviyeye başlarız demişti doktorum. Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsünler inş

Bana boyu kilosu iyi geldi canım. Bizim de kilo problemimiz vardi alamiyordu. Bu ay mama destegi ile aldirmayi basardik. 5 aylik 6490 gr 64 cm benim kızım
Doktorumuz biz bebeklerin 6. ayların da doğum kilosu ve boyunu katlamasini bekleriz dedi gelişim açısından önemliymiş. 3 seferdir de 300 Gr alıyor bende mama+anne sütü gidiyorum ek gıdaya da başladık inşallah bu ay bari almış olsun

İnsallah takviyeye gerek kalmaz kalırsa da başta icmiyor gibi olabilir 1 aydir takviye yapiyoruz daha 1 haftadir falan istedigim gibi içiyor. Hayirlisi olsun
Evet canım öyle diyorlar fakat bunlar fabrika üretimi degil ki hepsi ayn olsun. Şöyle baktigimiz zaman iyi geliyor kulaga bebisinin kilosu boyu. Insallah bu ay daha fazla alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…