- 16 Nisan 2019
- 983
- 1.548
- 36
Kılosu iyi 7.750 sadece anne sütü alıyorKilodan dolayı mı erken başlatmak istedi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kılosu iyi 7.750 sadece anne sütü alıyorKilodan dolayı mı erken başlatmak istedi canım
Bazı doktorlar kilodan dolayı erken başlatıyor ama bazıları rutin bu şekilde ilerliyor. Yeğenimde 5 aylık 8500 kilo ama doktor tadımlara başlayın demişKilodan dolayı mı erken başlatmak istedi canım
İlknurun bebisi cikarmisti yanlis hatirlamiyorsamKızlar bebekleriniz den dis çıkaran oldu mu yaklaşık 4-5 gündür benim kız sol kulağını çekiyor ateş yok ama inanılmaz mızmız herşeyi ağzına hiddetle götürüyor diş etleri kabarmış. Ben yinede yarın için randevu aldım belki kulak enfeksiyonudur diye.
Bizim diş çıktı 2. De yolda tesadüftür ki kızımda elini kulağına vuruyor 2 gündür dişten mi enfeksiyon mu diye düşündüm bende canımKızlar bebekleriniz den dis çıkaran oldu mu yaklaşık 4-5 gündür benim kız sol kulağını çekiyor ateş yok ama inanılmaz mızmız herşeyi ağzına hiddetle götürüyor diş etleri kabarmış. Ben yinede yarın için randevu aldım belki kulak enfeksiyonudur diye.
Maşallah canım güzelmiş kilosu bende 6 ay da başlanıyor diye kalmış aklımda belki de alışsın diye 5. Ay.. bizim kilo düşük ondan başlamak istiyorum.. Ek gıda süreci iyi işler belki dedim ama Bi kaç kez tepkisini görmek için ağzına kaşık değdirdim kustu o yüzden tedirginim..Kılosu iyi 7.750 sadece anne sütü alıyor
Yaa maşallah kilosu da güzel canım artık 5 ay a inmiş tadımlara deseneBazı doktorlar kilodan dolayı erken başlatıyor ama bazıları rutin bu şekilde ilerliyor. Yeğenimde 5 aylık 8500 kilo ama doktor tadımlara başlayın demiş
İlknurun bebisi cikarmisti yanlis hatirlamiyorsam
Bizimki ateslendi cok huzursuz ama disler gelmiyor tabi zaman var daha. Kulagini da çekiyor doktor dislerden dolayi kulagi kaşınıyordur dedi. Bir de uykusu gelince de çekiyor onu fark ettim
Aynen canim. Bizim doktorsa ek gıda şöyle dursun su bile verdirmiyor halbuki kilosunuda toparlamaya calisiyoruz. Saglık olsun.Yaa maşallah kilosu da güzel canım artık 5 ay a inmiş tadımlara desene
Bende başladım canim muzu cok seviyor ama diğerleri tamamen tadımlık yoğurdu bile yemedi sevmedi. Armutu buharda pişirdim verdim yarın dilim armutSebze ile başlayin diyorlar ama açıkçası evde ne varsa ilk onunla başladım elma vardı pişirdim çatalla ezdim verdim sonra havuc daha sonra her ikisini pişirip verdim. Sonra yoğurt muz kefir bugün de kabak püresi yedi. Yedi diyorum ama inan bir kaç mama kaşığıdır ağzını açmıyor kitliyor benim cadı
Inan her açmak cok zor oluyor. Küveti oyun halısı iste diğer bebek oyuncaklarını atmamıştım onları kullaniyoruz. Allah nasip ederse büyüdüğünde bende başkalarina vereceğim.kiyafetleri i hep paylaştım.banada kuzenin bebeğinden geliyor cok temiz ve guzel kim bilir daha kaç bebek büyütürHayırlı olsun, saglıkla ilerlesin ve saglikla kucagina alirsin insallah canım.
Bana da arkadasim isi bittigi icin vermisti. Bizimde isimiz bitince geri verecegim baska arkadasina verecek boylesi daha iyi sanki. Herseyi alinca bir de koyacak yer bulmak lazim.
Kilo degil de ne meraklı benimki ne yersem elini sokuyotgecen akvaryumda balıklara bakarken aniden soktu elini Bali ga bir tokat salladı yaklastirmadn uzaktan gösteriyorum.Bizim diş çıktı 2. De yolda tesadüftür ki kızımda elini kulağına vuruyor 2 gündür dişten mi enfeksiyon mu diye düşündüm bende canım
Maşallah canım güzelmiş kilosu bende 6 ay da başlanıyor diye kalmış aklımda belki de alışsın diye 5. Ay.. bizim kilo düşük ondan başlamak istiyorum.. Ek gıda süreci iyi işler belki dedim ama Bi kaç kez tepkisini görmek için ağzına kaşık değdirdim kustu o yüzden tedirginim..
Yaa maşallah kilosu da güzel canım artık 5 ay a inmiş tadımlara desene
Benimki yüzüstü dönüyor kolunun birini kurtaramıyor çığlık çığlığa bağırıyor bazen aldırış etmiyorum yoksa her seferinde başına topluyor bizi bakıyorum sırt üstü donuyoraramızda gun farkı var canım senin bebiste döner yakindaBirsey soracagim hanimlar benim kızım sırt üstü şekilden yüz üstüne dönüyor ama geri sırt üzeri dönemiyor sizde durumlar ne
Aynen öyle katılıyorum yeni yeni esyalar hep. Ev ufak olunca gercekten koyacak yerim kalmiyorInan her açmak cok zor oluyor. Küveti oyun halısı iste diğer bebek oyuncaklarını atmamıştım onları kullaniyoruz. Allah nasip ederse büyüdüğünde bende başkalarina vereceğim.kiyafetleri i hep paylaştım.banada kuzenin bebeğinden geliyor cok temiz ve guzel kim bilir daha kaç bebek büyütür
Bizde de durumlar aynı o şekilde kızımda geri sırt üstü dönüyor ama kolunu kurtarip birdaha sirt ustu donemiyor 1 2 aylıkken bayilidi yuz ustu durmaya simdi bagriyor istemiyorBenimki yüzüstü dönüyor kolunun birini kurtaramıyor çığlık çığlığa bağırıyor bazen aldırış etmiyorum yoksa her seferinde başına topluyor bizi bakıyorum sırt üstü donuyoraramızda gun farkı var canım senin bebiste döner yakinda
Kilo degil de ne meraklı benimki ne yersem elini sokuyotgecen akvaryumda balıklara bakarken aniden soktu elini Bali ga bir tokat salladı yaklastirmadn uzaktan gösteriyorum.
Ben de hep 6 ay bılırdım ama bu sene doktorlar agız bırlıgı yapmıs gibi 5. Ay da tadınlara başlayın dıyorlar bakalım ben brz daha beklıcem mama sandalyesı aldım bı ondan oturmayı öğrensın önceBizim diş çıktı 2. De yolda tesadüftür ki kızımda elini kulağına vuruyor 2 gündür dişten mi enfeksiyon mu diye düşündüm bende canım
Maşallah canım güzelmiş kilosu bende 6 ay da başlanıyor diye kalmış aklımda belki de alışsın diye 5. Ay.. bizim kilo düşük ondan başlamak istiyorum.. Ek gıda süreci iyi işler belki dedim ama Bi kaç kez tepkisini görmek için ağzına kaşık değdirdim kustu o yüzden tedirginim..
Yaa maşallah kilosu da güzel canım artık 5 ay a inmiş tadımlara desene
Mama ile beslenen bebeklere genellikle erken baslatiyorlar u. 6.Ayda boyu ve kilosunun 2 katına ulaşmasını bekleriz dedi doktor .ben ogun olarak vermiyorum tattiriyorum oda kaşığın ucuyla . Havuç veriyorum eline damak kasimasi icin atıyor. Taze fasulyeyi dondurup eline ver diyorlar buzlu kasimasi icin denemedim daha once pirasa vermistim kizimda hepsi gözümüzün önündeyken tabi.Ben de hep 6 ay bılırdım ama bu sene doktorlar agız bırlıgı yapmıs gibi 5. Ay da tadınlara başlayın dıyorlar bakalım ben brz daha beklıcem mama sandalyesı aldım bı ondan oturmayı öğrensın önce
Kilo tamam da boy iki kat olmaz ki yaaMama ile beslenen bebeklere genellikle erken baslatiyorlar u. 6.Ayda boyu ve kilosunun 2 katına ulaşmasını bekleriz dedi doktor .ben ogun olarak vermiyorum tattiriyorum oda kaşığın ucuyla . Havuç veriyorum eline damak kasimasi icin atıyor. Taze fasulyeyi dondurup eline ver diyorlar buzlu kasimasi icin denemedim daha once pirasa vermistim kizimda hepsi gözümüzün önündeyken tabi.
Bilmem.ki bana da fazla geldi 50 cm doğdu dersek 100 cm biraz zor 68 cm di en son ay sonunda.ihtimali yok.Kilo tamam da boy iki kat olmaz ki yaa
Benimki 4. Ayın başında yüzüstü Bi kaç döndü sonra bıraktı dönecek gibi oluyor yana atılırken hoop şurda kaşınan Bi damak vardı Bi onu karşıyayım diyor sonra tekrar eski halini alıyor dönmek istemiyor yerde de baya durdurdum ama bu aralar onu da yapmıyor sürekli cıyaklama halinde al beni diyor yani bırak geri sırt üstü dönmeyi yüz üstüne bile uğraşmıyorBirsey soracagim hanimlar benim kızım sırt üstü şekilden yüz üstüne dönüyor ama geri sırt üzeri dönemiyor sizde durumlar ne
Hahaha sevilen bebek tipi seninki canım ağzını açan isteyen meraklanan balıkları hüpletmemiş iyi kiKilo degil de ne meraklı benimki ne yersem elini sokuyotgecen akvaryumda balıklara bakarken aniden soktu elini Bali ga bir tokat salladı yaklastirmadn uzaktan gösteriyorum.
Bende beklemedeyim canım aynen mama sandalyesinde oturması duruşu da önemliBen de hep 6 ay bılırdım ama bu sene doktorlar agız bırlıgı yapmıs gibi 5. Ay da tadınlara başlayın dıyorlar bakalım ben brz daha beklıcem mama sandalyesı aldım bı ondan oturmayı öğrensın önce
Boy konusunda yanlış anlaşılma olmuş benceBilmem.ki bana da fazla geldi 50 cm doğdu dersek 100 cm biraz zor 68 cm di en son ay sonunda.ihtimali yok.
Valla eli kolu sallıyor ama boşa sallıyor ağzı muhurluyor kediyi civcivi görse ne yapacaklar kim.bilirkizim hayvanları seviyor cokBenimki 4. Ayın başında yüzüstü Bi kaç döndü sonra bıraktı dönecek gibi oluyor yana atılırken hoop şurda kaşınan Bi damak vardı Bi onu karşıyayım diyor sonra tekrar eski halini alıyor dönmek istemiyor yerde de baya durdurdum ama bu aralar onu da yapmıyor sürekli cıyaklama halinde al beni diyor yani bırak geri sırt üstü dönmeyi yüz üstüne bile uğraşmıyor
Hahaha sevilen bebek tipi seninki canım ağzını açan isteyen meraklanan balıkları hüpletmemiş iyi ki
Bende beklemedeyim canım aynen mama sandalyesinde oturması duruşu da önemli
Bende kızım da cok inceliyordum bu sefer cok kasmak istemiyorum stres oluyorum.yoksa.Merhaba hanımlar
Çoğu kişi ek gıdaya geçmiş gibi
Ben 6.ayi bekliyorum.
Kızımda çok kafama takmıştım nasıl olacak falan diye.simdi daha rahat geçecek diye umuyorum
Yüzüstü bayadır kendini çeviriyor.ama tekrar sırt üstü yapmıyor
İkincilerin kaderiBende kızım da cok inceliyordum bu sefer cok kasmak istemiyorum stres oluyorum.yoksa.