Bence deBoy konusunda yanlış anlaşılma olmuş bence
3. Olsa çadırda mi buyurdu bahçede mı bilemedimİkincilerin kaderi
Ben yanlış anlamis olabilirim canimBence dekilo 2 katina ulaşmalı deniliyor
Amin insaallahInsallah sağlıkla kucagına alırsın canım
Biberon kullanıyorsanız kulağa mama veya süt kaçma olayı oluyor o olabilir, ağrı kaşıntı yaparKızlar bebekleriniz den dis çıkaran oldu mu yaklaşık 4-5 gündür benim kız sol kulağını çekiyor ateş yok ama inanılmaz mızmız herşeyi ağzına hiddetle götürüyor diş etleri kabarmış. Ben yinede yarın için randevu aldım belki kulak enfeksiyonudur diye.
Ben salıversem yuvarlanıp gidiyor bi yerden bir yereBirsey soracagim hanimlar benim kızım sırt üstü şekilden yüz üstüne dönüyor ama geri sırt üzeri dönemiyor sizde durumlar ne
Kızlar bebekleriniz den dis çıkaran oldu mu yaklaşık 4-5 gündür benim kız sol kulağını çekiyor ateş yok ama inanılmaz mızmız herşeyi ağzına hiddetle götürüyor diş etleri kabarmış. Ben yinede yarın için randevu aldım belki kulak enfeksiyonudur diye.
Olabilir de gerçekten bizim meme biberon reddimiz var yattığı yerden emiyor, içiyor bir tek sol kulağını çekiyor sadece çünkü soluna yatıp emiyor.Yani daha doğrusu uzanarak beslendiğinde oluyor, benim kızım sürekli kulağıyla oynuyordu götürdüm doktor uzanarak emzirme kulağa süt kaçıyor 1 yaşına kadar dikkat et demişti atlattık sonra zaten
O yüzdendir, tam yatar şeklinde beslenmeyi kesin kucakta falan deneyin hemen atlatıyor zaten.Olabilir de gerçekten bizim meme biberon reddimiz var yattığı yerden emiyor, içiyor bir tek sol kulağını çekiyor sadece çünkü soluna yatıp emiyor.
Başta benimkide öyleydi. Dönmeye erken basladi ama pratikleşmesi uzun sürdü. Bugünde kurtaramadigi kolunu kurtarmayı öğrendi.Benimki 4. Ayın başında yüzüstü Bi kaç döndü sonra bıraktı dönecek gibi oluyor yana atılırken hoop şurda kaşınan Bi damak vardı Bi onu karşıyayım diyor sonra tekrar eski halini alıyor dönmek istemiyor yerde de baya durdurdum ama bu aralar onu da yapmıyor sürekli cıyaklama halinde al beni diyor yani bırak geri sırt üstü dönmeyi yüz üstüne bile uğraşmıyor
Kıvrıla kvrıla baya gidiyor bizimkide. Ben hayret ettim sakin bebek bekliyordum nebileyim bana benzer saniyordum babasina benzemis sanirim çok kıpırdak anca uyuyunca dinleniyorBen salıversem yuvarlanıp gidiyor bi yerden bir yere
Benimki daha 40 çıktıktan sonra yüz üstü yatarken sırt üstü dönmüştü ondan sonra bir daha dönmeyi denemedi ama 3 aylıkken dönmeye sürünmeye başladı, yatakta sürünüyor, ayaklarıyla kendini ittiriveriyordu. Şimdi 5 aylık olacak emekleme çalışmalarına başladı. Kendini iki kolu üzerinde kaldırıp geri geri gidiyor, ileri gitmeye çalışıyor ama yapamıyor. Şuan emeklemeye hazırlık aşamasında yavru kuşum. Çok hareketli, çabuk sıkılıyor, ek gıdaya geçtim bende. Maşallah yemesi iyi. Emiyorda bir yandan çok şükür.Başta benimkide öyleydi. Dönmeye erken basladi ama pratikleşmesi uzun sürdü. Bugünde kurtaramadigi kolunu kurtarmayı öğrendi.
Damak olayiniza cok güldümbirebir yaşıyoruz Çok cabuk sıkılyor bebisler yakında alışır annesi
Kıvrıla kvrıla baya gidiyor bizimkide. Ben hayret ettim sakin bebek bekliyordum nebileyim bana benzer saniyordum babasina benzemis sanirim çok kıpırdak anca uyuyunca dinleniyor
Masallah arkadasimin bebisi de 6 aylik gibi emekledi sonra 9 aylık bile degildi yürüdü o aklima geldi.Benimki daha 40 çıktıktan sonra yüz üstü yatarken sırt üstü dönmüştü ondan sonra bir daha dönmeyi denemedi ama 3 aylıkken dönmeye sürünmeye başladı, yatakta sürünüyor, ayaklarıyla kendini ittiriveriyordu. Şimdi 5 aylık olacak emekleme çalışmalarına başladı. Kendini iki kolu üzerinde kaldırıp geri geri gidiyor, ileri gitmeye çalışıyor ama yapamıyor. Şuan emeklemeye hazırlık aşamasında yavru kuşum. Çok hareketli, çabuk sıkılıyor, ek gıdaya geçtim bende. Maşallah yemesi iyi. Emiyorda bir yandan çok şükür.Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. Damakları uzun süredir kaşınıyor, kaö aylıkken çıkar acaba, salya vs de oluyor kaşınırken.
,Masallah arkadasimin bebisi de 6 aylik gibi emekledi sonra 9 aylık bile degildi yürüdü o aklima geldi.disler ne kadar gec ckarsa o kadar iyi umarim erken gelmezler.
Ben geç çıkmasından yanayım.Çok geç gelmesi de iyi değil bence,uzun süre damak kaşıntısı, ateş, salya ve huzursuzluk çekeceğine erken çıksın daha iyi. Eltimin kızı 15 aylık olacak tek bir dişi bile yok.
Zamanında çıksın.Ben geç çıkmasından yanayım.Tabi herşeyin hayırlısı
Ben erken gelmezler insallah dedim, geç dedigim ise 9 aylık falan iyi benceZamanında çıksın.Eltimin kızı gibi yediklerini çiğmeyemeden yutup kilolu olur yoksa
Ben anladım seni tatlımBen erken gelmezler insallah dedim, geç dedigim ise 9 aylık falan iyi bencegec gelsinler deyince ucu açık oluyor çokta geç olmasin tabi