Bizde de bebe yatmaz var bir iki kez koydum icine cok sevdi ama azicik daha zaman var onda durmasi icinBizde 5. Aya 9 gun kaldi dun basladm kucakta otrtmaya destekli oturak aldim 6. Ayda baslicm icine koymaya insallah
MaşallahhKizlar bebisim 5 ayini doldurmasina 9 gun kaldi 3 saatte 240 ml mama iciyor 4. Saate bir turlu gecemiyoruz 1 2 defa 4 saate 1 icti ama dun gece kiyamet kopardi cok agladi mama icin 240 mlde cok 8 kg oldu bu arada qma az verincede cok agliyor parmagini emiyorbu seferde sirf kilo aliyor
Doktorun söyledigi cook mantikli kuzum önemli olan dogum kilosundan sonra üzerine düzenli saglikla kilo almalariAy duyunca direkt aklima geldi dedim hemen soylemeliyim bingildaklari artik kapansa da sorun degil dedi
Cok sukur genel olarak iyiler teyzesi kilolari biraz dusuk dedim doktor da erken ve dusuk dogum kilosuyla dogdular normal dogan bebeklerle karsilastirma iyiler dedi cok sukur
Mesela bizimkinin agu dedigi 10 parmagi gecmezArtık sesini tanımak istiyor benimki de çığlık atıp guluyoraguyu isterse konuşuyor .yeni favorisi çığlık çığlığa bağırmak eğer kucağa alamıyorsam ağlamaya donuyot
Merhaba yazınızın üzerinden baya geçmiş ama aynı dert bizde de var bizde 27 günlüğüz ve hala düşmedi doktor crystalin sprey verdi kullanıyoruz ama hiç bi işe yaramadı çok korkuyorum siz ne yaptınız nasıl düştüKizlar ya bebegimin gobek bagi hala dusmedi bugun 27 gunluk olacak. Internette en gec 28 gune kadar duser diyor, dusmezse doktora gidin yazmis, kan tahlilleri yapiliyormus, bir suru tetkik. Pazartesi 1 aylik kontrolumuz var. Dua edin insaallah bugun yarin dussun, korkuyorum
Merhaba, doktor bize saf alkol vermisti, her gun ondan damlatiyorduk sabah aksam. Ama tabi onun miktari genellikle 10 gunluk kadar oldugu icin bize yetmedi. Devaminda da eczaneden alkollu gobek bakim spreyi adlik, Babusol, onu fislattik sabah aksam. Tam 28 gunlukken bezini acayim derken ustunu siyirdigimda yataga dustu, o an evdeki bayrami tahmin edersiniz, cok sevinmistik. Insaallah sizin de yarin duser. Doktora 1 aylik kontrolune goturdugumuzde 1 ay olup da hala dusmeseydi mudahale etmemiz gerekirdi dedi, yakiliyormus galiba o sekilde dusuruluyormus. 1 aya kadar normal demisti, bazi bebeklerin kordonu kalin oluyormus ondan boyle uzun surebiliyormus dusmesi. Eger gobek bolgesi nemli degilse, akintili, sari sizintili bir goruntusu yoksa, kuruysa, korkmayin, birkac gun icinde duser.Merhaba yazınızın üzerinden baya geçmiş ama aynı dert bizde de var bizde 27 günlüğüz ve hala düşmedi doktor crystalin sprey verdi kullanıyoruz ama hiç bi işe yaramadı çok korkuyorum siz ne yaptınız nasıl düştü
Bizim alt kısmı hala nemli o yüzden çok korkuyorum zaten birsürü tahlilden bahsetti doktor araştırma hastanesine yönlendirdi eğer bayram sonuna kadar düşmezseMerhaba, doktor bize saf alkol vermisti, her gun ondan damlatiyorduk sabah aksam. Ama tabi onun miktari genellikle 10 gunluk kadar oldugu icin bize yetmedi. Devaminda da eczaneden alkollu gobek bakim spreyi adlik, Babusol, onu fislattik sabah aksam. Tam 28 gunlukken bezini acayim derken ustunu siyirdigimda yataga dustu, o an evdeki bayrami tahmin edersiniz, cok sevinmistik. Insaallah sizin de yarin duser. Doktora 1 aylik kontrolune goturdugumuzde 1 ay olup da hala dusmeseydi mudahale etmemiz gerekirdi dedi, yakiliyormus galiba o sekilde dusuruluyormus. 1 aya kadar normal demisti, bazi bebeklerin kordonu kalin oluyormus ondan boyle uzun surebiliyormus dusmesi. Eger gobek bolgesi nemli degilse, akintili, sari sizintili bir goruntusu yoksa, kuruysa, korkmayin, birkac gun icinde duser.
Insaallah iltihabi bir durum yoktur, yarin duser insaallahBizim alt kısmı hala nemli o yüzden çok korkuyorum zaten birsürü tahlilden bahsetti doktor araştırma hastanesine yönlendirdi eğer bayram sonuna kadar düşmezse
İnşallah ya inşallahInsaallah iltihabi bir durum yoktur, yarin duser insaallah
Bu aralar düzensiz olan uykuları iyice cozuttu. 2 saatte degil bazen 3 yada 3.5 saati buluyor uyurken emzik alırdı tukuruyot.Kızlar merhaba herkes iyidir umarım bebişler annelerbenim kız 4 ayiık gündüz uykuları yok oldu şurda 10 gün öncesinde gündüz 2 saate bir uyuturdum uyurdu ne güzel ama şimdi uyku muyku yok diş de etkilşyo tabi ama en azından şöyle 2 kere uyusa diyorum, uyku gerilemesi yaşadınız mı siz de?
Ya bizimki de dıyorum ya gün içinde 1 kere veya 2 kere uyuyo o da uyku sayılmaz kısa uyuyo, inşallah gecici bi süreçtirBu aralar düzensiz olan uykuları iyice cozuttu. 2 saatte degil bazen 3 yada 3.5 saati buluyor uyurken emzik alırdı tukuruyot.
Benimki de aksine gündüz uyuyor, gece uykumuz sorunluKızlar merhaba herkes iyidir umarım bebişler annelerbenim kız 4 ayiık gündüz uykuları yok oldu şurda 10 gün öncesinde gündüz 2 saate bir uyuturdum uyurdu ne güzel ama şimdi uyku muyku yok diş de etkilşyo tabi ama en azından şöyle 2 kere uyusa diyorum, uyku gerilemesi yaşadınız mı siz de?
4 ayda ne aşısı vardı acaba kaçırdık mi yaKızlar 4.ay aşısında ateş huzursuzluk gibi şeyler oldu mu ?
benim 2 aylık aşısında huzursuzluk ve ağlama olmustu yarında 4.ay asisi var da korkmaya başladım yine
Yaaa işte gündüz uyumayınca gece de bazen huzursuz oluyo iyice, vallahi diş bugun mahfetti, sizin nasıl kaşınıyor mu damak, calpol verdim sürekli de vermek istemiyorumBenimki de aksine gündüz uyuyor, gece uykumuz sorunlugunduz uyandirmak istiyorum ama bi yandan da kıyamıyorum
Bizde 2 gündür durum bu ağzı 2 aydir akıyordu sanırım onun zorlaması gece boyunca uyandı agladi huzursuz gündüzleri de calpol verdim 1 saat önceYaaa işte gündüz uyumayınca gece de bazen huzursuz oluyo iyice, vallahi diş bugun mahfetti, sizin nasıl kaşınıyor mu damak, calpol verdim sürekli de vermek istemiyorum
Ah ah gecer inşallah bu süreçlerimiz bizimki uyudu bakalım 1 saat önce inşallah güzel bi gece olurBizde 2 gündür durum bu ağzı 2 aydir akıyordu sanırım onun zorlaması gece boyunca uyandı agladi huzursuz gündüzleri de calpol verdim 1 saat önce
Eli surekli agzinda ama salya falan yok. Kizim ekim ayinda 3 yasinda olacak 1.5 yasinda ilk dişi cikti ve hala tamamlamadıYaaa işte gündüz uyumayınca gece de bazen huzursuz oluyo iyice, vallahi diş bugun mahfetti, sizin nasıl kaşınıyor mu damak, calpol verdim sürekli de vermek istemiyorum