2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10 gibi uyusa dahi 15 20 dakka sonra uyanıyor, ne yaparsam yapayim tekrar uykuya döndüremiyorum
Şuan olduğu gibi bu saatlerde uyuyor sürekli ki hala uyanık
Sanirim artik kabullenmem gerek bu durumu

Ben 6.ayi beklicem canim kızımda da oyle yaptım.
Gerçi eşim annem arada kaçamak yapıyorlardi kızımda şimdi de kaçamak yaparlar kesin

10 gibi uyusa dahi 15 20 dakka sonra uyanıyor, ne yaparsam yapayim tekrar uykuya döndüremiyorum
Ayakta salliyorsan eger birak kendisi uyusun ben artik hic karismiyorm bazen 4 saat uyanik kaldigi oliyor ozellikle aksamlari en son 7 gbi uyaniyor 7 den bazen 10.30 bazen 11 e kdr duruyor mizmzlk yapmiyosa oyaliyoruz abisiyle snra uyuyor sizde cok ustume dusmeyin uykusu gelince uyumayi bilsin

Bu arada bende kiz uyuyunca oglan zaten en gec 10.30 da uyur kizda 11 de uyursa etraf toplamaca basliyor uyumam 2 yi buliyor hadi boraz otrayim esimle biseu iceym fln sabahta 10da uyaniyorz tabi okul acilinca ne olr bilemem

Bu arada bende kiz uyuyunca oglan zaten en gec 10.30 da uyur kizda 11 de uyursa etraf toplamaca basliyor uyumam 2 yi buliyor hadi boraz otrayim esimle biseu iceym fln sabahta 10da uyaniyorz tabi okul acilinca ne olr bilemem
Küçük uyudu kız hala ayakta bebiş dogdugundan beri gündüz uyutamıyorum.genelde aksam uzeri dayanamiyor kendi uyuyakaliyor ya da hiç uyumuyor.bugün uyudu diye geç yatıyor

Küçük uyudu kız hala ayakta bebiş dogdugundan beri gündüz uyutamıyorum.genelde aksam uzeri dayanamiyor kendi uyuyakaliyor ya da hiç uyumuyor.bugün uyudu diye geç yatıyor
2 numaranın uykusu 1 numaranın uykusu derken uykusuz kalan anneleriz. Kizim dün 3 saat denizdeydi eve dönüşte 10 ya da 15 dk kestirdi aksam 23.00 kadar parkta oynamış en son ağlayarak uyumuş annemde kaldi sabah 8 de uyanmış bu nasil enerjidir anlamıyorum

Artık sesini tanımak istiyor benimki de çığlık atıp guluyoraguyu isterse konuşuyor .yeni favorisi çığlık çığlığa bağırmak eğer kucağa alamıyorsam ağlamaya donuyot
Ya evet cıyaklıyor durup durup sonu ağlamaya gidiyor senin dediğin gibi sohbet ederdik agu agu o bitti normal mi bilemedim canım
Bakmıştır anlayan yok vazgeçmiştir naber canısı nasıl gidiyor
Ben ne diyorum bunlar ne diyor demiştir demi iyi canım sürekli bir tempo koşturma içerisindeyim yorgunum çok yorgun uyumak istiyorum deliksiz sem nasılsın ne var ne yok bebiş nasıl

A
Ayy kuzu ancak girebildim yeni gordm mesajini cok sevindim insallah buyumeye devam eder yine dun bida doktora goturdm bas olcusu 25 persentilde smdilik korkulcak bisey yok dedi bidaki ay tekrar bakarz dedi insallah sknti cikmaz birde genelde kafasi buyumeuen bebeklerde gelisimsel sorunlar ve kafa sekli bozuk oluyomus cok sukur gelisimi cok iyi kafasida cok duzgun belki 10 kez doktora goturmusumdur hepsi normal suan dedi bakalm insallah buyur sknti cikmaz bol.bol.dua edyorm

Aynı buradaki her Anne gibi uykuya hasret. Şükür sağlığımız olsun ilerde uyuruz inşallah bol bol

Yok yok canim icini ferah tut doktor sorun olmaz artik dedi aklima sen geldin hemen

Kizlar bebeklere sinek kovucu spreyler yasak malum sizler doğal.kullandiginiz yağ var mi ? Parka çıkıyoruz sineklerden rahat edemeyip eve kaçıyoruz.

Kizlar bebeklere sinek kovucu spreyler yasak malum sizler doğal.kullandiginiz yağ var mi ? Parka çıkıyoruz sineklerden rahat edemeyip eve kaçıyoruz.
Lavantayı sevmezler sinekler ben boş bir sprey kutuma lavanta yağıyla su koydum yani yağı sulandırdım uyumadan önce kollarına bacaklarına sıkıyorum çocukların

Nıye yasak? Onlara uygun sinek kovucular var Ben nurse harveys kullanıyorum , trukid de alabılırsınız
Birkaç cocuk doktorunu dinledim tavsiye etmiyordu yag karısımi önerende var. Bu ara şey sivri sinek var ağzımıza girecek nerdeyse. Lavanta yağı kullanıyorum Bana misin denedi. Teşekkür ederim bende alayim

Birkaç cocuk doktorunu dinledim tavsiye etmiyordu yag karısımi önerende var. Bu ara şey sivri sinek var ağzımıza girecek nerdeyse. Lavanta yağı kullanıyorum Bana misin denedi. Teşekkür ederim bende alayim
Bi srkadasım bade natural den almıs onun ıse yaradıgını söyledı ama ben coktan almıstım

Masallah baya içiyor bizimki de az içiyor 90 zor bitiriyor ama gelişimi iyi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…