- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Geçmiş olsun canim. 5. Ayda asi mi var ebe bana sadece kontrol demişti.Bgun asimiz vardi cok sukur bsy olmaz dedi hemsire kafa ustu dusmesigi ve sert darbe almadigi surece korkma dedi rahatladm sabaha kdr uyku gitmedi gozumuze Allah evlatlarmizla sinamasin hayirlisyla buyuselerdi bi
Bana 39 da ver dedi 39 u aşıyordu neredeyse. Kilosuna bağlı canim ölçeğiKızlar bugün 4 aylık asisini yaptırdım da hemşire ile tartıştım o ara şikayetçi falan oldum derken sormayı unutmuşum
4.ay kac derece ateş olunca calpol veriyoruz ve ölçek yarım miydi
Bizimkinde belirti yok bakalim ne zaman çıkacakBenim oğlumun da bir yaşında çıktı ilk dişi
Teşekkür ederim canımBana 39 da ver dedi 39 u aşıyordu neredeyse. Kilosuna bağlı canim ölçeği
Ateş oldu mu? Insallah rahat atlatirTeşekkür ederim canım
Şuan hafif seyrediyor 37-37.5 38 de calpol bir çay kaşığı vermeyi düşünüyorumAteş oldu mu? Insallah rahat atlatir
Bende 37,7 yi.geçti mi veriyorum bir çay kaşığı. 4.ay aşıları bizde ateş yapmadı 37,2 den döndü şifa olsun miniklereŞuan hafif seyrediyor 37-37.5 38 de calpol bir çay kaşığı vermeyi düşünüyorum
Çok sevindim canım bizim birkere oldu birdaha olmadı yatağına kamera bağlayıp günlerce izledik uykusunda yapıyorda biz mi farketmiyoruz diye. Doktora anlatınca elimizde görüntü de olmayınca eeg ve ultrason istedi. Bişi çıkmadı herkes biz demiştik küçük bebeklerde olur dedi ama içim rahat etmeyecekti.Çok şükür bende irkilmeleri nde yaşadım aynı korkuları şükür şimdi bayagi azaldı irkilmesi
Evet küçük bebekelrde olur diye söyledi bana da herkes ama insanın içi rahat etmiyor uykusunda çok fazla olmuştu bir dönem o sebeple bizde çektirdik Allah hepsine sağlık afiyet versinÇok sevindim canım bizim birkere oldu birdaha olmadı yatağına kamera bağlayıp günlerce izledik uykusunda yapıyorda biz mi farketmiyoruz diye. Doktora anlatınca elimizde görüntü de olmayınca eeg ve ultrason istedi. Bişi çıkmadı herkes biz demiştik küçük bebeklerde olur dedi ama içim rahat etmeyecekti.
Benimde 37.8 gördüm ama vermedim ilac bez koydum zıbınla uyudu bir saat sonda düzeldi cok şükürBende 37,7 yi.geçti mi veriyorum bir çay kaşığı. 4.ay aşıları bizde ateş yapmadı 37,2 den döndü şifa olsun miniklere
Demir ilacı d vitamini ocean kullanıyorum canim temiz içerikli bir markaBuarada kızlar 4.ay olduğumuz icin sağlık Demir ilacı verdi ama kabiz yaptığını duymuştum buralarda konuşurken bizimki anne sütü alıyor mama yok yine de Orzax ocean marka mi alsam bilemedimDemir ilacı , d vitamini ve probiyotik kullananlar ne kullanıyorsunuz acaba
Tamam canım önerilenler arasında tek o vardı sanırım onu alayimDemir ilacı d vitamini ocean kullanıyorum canim temiz içerikli bir marka
Teşekürler bende alayimTamam canım önerilenler arasında tek o vardı sanırım onu alayim
Atak dönemlerinde uyku süreleri düşüyor ama açken de uyumuyorlar uyusalar da sürekli uyanıyorlar bir de gunduz yeteri kadar doymuyorsa gece de çok sık uyanıyorlarNetten baktım atak döneminde gözlüyor uykuları çok hafif sürekli uyanıyor normalde güzel uyurdu bakalım cuma gunu ne olur umarım normale doneriz acaba doymuyor mu diye de düşündüm ama
Bende bilemedim gece ve gündüz güzel uykuları vardi artik çok şık uyanıyor ve miz miz değildi o da var artık devam sutu versem mi çok kararsız kaldımAtak dönemlerinde uyku süreleri düşüyor ama açken de uyumuyorlar uyusalar da sürekli uyanıyorlar bir de gunduz yeteri kadar doymuyorsa gece de çok sık uyanıyorlar
Bizimde 4.5 aylık tam suan atak dönemi gözüküyor cuma günü kadar umarım hafta sonu rahatlar yavrular çalışıyorum evden pazartesiden beri çok zorlandı uykuya geçemiyor çok zor daliyor gecede bölük uykuları düzenliyor normalde gitti hepsiBenimki de 4.5 aylik 3 kere kalkmasina laf etmistim burada geri aliyorum saat basi 12ye kadar 12den sonra da 1.5 saatte bir kalkiyor ve pispis yapsamda yok ille memede kalip uyuyor.umarim gerilemedir,gecicidir yoksa derdi ne diye dusunmekten ben bitecem.aclik oldugunu sanmiyorum ama gene de acaba gunduz sagip da gorsemmi ne iciyor diye dusunuyorum,Allah kolaylik versin herkese