Bizde 5. Aya 9 gun kaldi dun basladm kucakta otrtmaya destekli oturak aldim 6. Ayda baslicm icine koymaya insallahAh insallah gerek kalmaz genel anestezili bir islemmis düsünmek bile istemiyorum insallah açılır ne yaparsam yapayim olmuyor çok moralim bozuluyor bu konudan.
Yaa öyle mi maşallah ama hemen kabul etmesine çok sevindim yesin yarasın inşallah
İyilik kuzum koşturmacaya devam, hoşgeldinbebislerinin kolik oldugunu yazmissin insallah atlatirlar büyümüslerdir baya. Allah kolaylik versin sana
Bizde bugün 4. Ay kontolune gittik doktorumuz kucaginizda istedigi kadar oturtabilirsiniz dedi. Kol altlarina dogru doldurarak koltukta durur ama yüz üstü kapaklanir o yüzden kucakta otursun bir süre dedi. Ben arada desteklide oturtuyorum kucakta da.
Sen ek gıdaya geciyordun sanirim yoğurt falan yediriyor musun canimKizlar bebisim 5 ayini doldurmasina 9 gun kaldi 3 saatte 240 ml mama iciyor 4. Saate bir turlu gecemiyoruz 1 2 defa 4 saate 1 icti ama dun gece kiyamet kopardi cok agladi mama icin 240 mlde cok 8 kg oldu bu arada qma az verincede cok agliyor parmagini emiyorbu seferde sirf kilo aliyor
Dha ona baslamadim 3 gun kurali ile seftali kayisi verdim bide bgun 1 cay kasigi patates havuc verdim yavastan basladmSen ek gıdaya geciyordun sanirim yoğurt falan yediriyor musun canim
Maşallah maşallahKizlar bebisim 5 ayini doldurmasina 9 gun kaldi 3 saatte 240 ml mama iciyor 4. Saate bir turlu gecemiyoruz 1 2 defa 4 saate 1 icti ama dun gece kiyamet kopardi cok agladi mama icin 240 mlde cok 8 kg oldu bu arada qma az verincede cok agliyor parmagini emiyorbu seferde sirf kilo aliyor
Ay duyunca direkt aklima geldi dedim hemen soylemeliyim bingildaklari artik kapansa da sorun degil dediBu kadar olur ben de minicik bile icse seviniyorum hic yoktan iyidir diyeaynılar cidden ama benimki o an mama ya da süt biberonda ne varsa artik biraz içip sonra diş kaşımaya geçiyor
Ya sen hızır mısın söyle?Çok güzel haber getirmişsin.❤ Arkadaş adina ben de çok mutlu oldum duyunca.
Nasıl geçti kontrolünüz hersey yolundadir insallah
Evet öyle olacak teyzesii
Benim abilerim o şekilde büyümüş hiç emmemişler annem ne yaptiysam olmadi dedi. Beni de memeden zor kesmiş 3 yaşına kadar emmişim
Yaramaz bicirik donmedi demek38.haftada doğdu sezeryan oldum benim bebek dönmedi karnım da:))
Dönmedi canım doktorum da alalım bunun döneceği yok dediYaramaz bicirik donmedi demek
Benim de oglan bas gelisiydi kiz makat oglan baski yapa yapa erken doguma sebep olduDönmedi canım doktorum da alalım bunun döneceği yok dedi
Oğlan yaramazlık yapıp erken geldi tutmuş küveze falan girmedi dimiBenim de oglan bas gelisiydi kiz makat oglan baski yapa yapa erken doguma sebep oldu
Yok canim cok sukur girmediler kuvozeOğlan yaramazlık yapıp erken geldi tutmuş küveze falan girmedi dimi
Cok şükür canımYok canim cok sukur girmediler kuvoze
Bizimde 4 aylıkken kapanmıştı ilk oğlumda, her ay baş çevresi ölçtürdük 1 yaşına kadar tedbir amaçlı bir sorun çıkmadı şükür çünkü iç bıngıldak var o önemliymiş o büyüyünce sorun olmuyormuşSabahtan beri aklimdasin canim sana yazmak istedim ama bebeklerden ancak firsat bulabildim
Bak bugun ne oldu benim bebeklerin 5.ay kontrolu vardi doktorumiz demir damlasi kullaniyosun demi deyince dedim ki bingildakta erken kapanmaya yol acar diyolar dogru mu ve cevabi ne oldu biliyo musun artik kapansa da sorun degil ilk 2 aydan sonra bingildagi kapanan bebeklerin bas cevreleri buyuyorbunu der demez aklima sen geldin
Yok emmoyor hic zaten sutte yok artik sadece mama birde ek gidaya basladik yeniMaşallah maşallahiştahınız yerinde biz 3 saatte 90 ml zor içiyoruz ayına göre biraz çok ama yapacak birşey yok vermezseniz de durmaz. Anne sütü almıyor mu hiç
Bende gecen sene bgunlerde ogrenmistim allahm su 3 4 gundur hamile oldugmdaki mide bulantilarmi yaşiyorum o gunler aklima geliyor tiksindigim seyler yine kurban bayrami geliyordu ben herseyden tiksiniyordumGeçen yil bugun oğluşumu öğrendiğim gün
Aman amanBende gecen sene bgunlerde ogrenmistim allahm su 3 4 gundur hamile oldugmdaki mide bulantilarmi yaşiyorum o gunler aklima geliyor tiksindigim seyler yine kurban bayrami geliyordu ben herseyden tiksiniyordum
Bende borulceyi cok severdim bir tiksindim gorunce hala midem kalkiyorAman amanbende 21 temmuzda öğrendim kavurma sürmedim ağzıma kokusuna bile dayanamıyodum
Artık sesini tanımak istiyor benimki de çığlık atıp guluyorKızlar benim bebe agulamayi bıraktı önce hıc durmadan konuşurdu şimdi arada öyle kendi kendine sesler çıkarıyor neden olabilir ki