Diger ay asilarinda calpol vermedim hiç. Ama 4. Ayda 2 bacağa vuruldu.baya huzursuz oldu. Atesi şurup verecek kadar olmadı ama agrisi gecsin diye verdimKızlar 4.ay aşısında ateş huzursuzluk gibi şeyler oldu mu ?
benim 2 aylık aşısında huzursuzluk ve ağlama olmustu yarında 4.ay asisi var da korkmaya başladım yine
2 asi yapıldı 5. Ayda yok asi ebeniz ayarlamıyor.mu tarihleri4 ayda ne aşısı vardı acaba kaçırdık mi ya
Ateşi cikti 39.5 lara dayandı hatta calpol verdim bir aksam.surdu huysuzluğuKızlar 4.ay aşısında ateş huzursuzluk gibi şeyler oldu mu ?
benim 2 aylık aşısında huzursuzluk ve ağlama olmustu yarında 4.ay asisi var da korkmaya başladım yine
1.5 yaşında mi ciktiEli surekli agzinda ama salya falan yok. Kizim ekim ayinda 3 yasinda olacak 1.5 yasinda ilk dişi cikti ve hala tamamlamadı2 dişi eksik.bakalim oğlanda durum nasil olacak
Aynen canim valla1.5 yaşında mi ciktio kadar gec çıktığını senden duydum. Benim kizim.4.5 aylıkken 4 dis çıkardı oğlanda henüz bisey yok bakalim
Ayarlaması yapılıyor ama aşı kartına yazdı da biz mi kaçırdık diye düşündüm rota oldu 3.ayda onun haricinde 4 .ayda herhangi bir aşısı olmadı2 asi yapıldı 5. Ayda yok asi ebeniz ayarlamıyor.mu tarihleri
2. ay aşılarının devam dozları 4. ayda yapılıyor canım.Ayarlaması yapılıyor ama aşı kartına yazdı da biz mi kaçırdık diye düşündüm rota oldu 3.ayda onun haricinde 4 .ayda herhangi bir aşısı olmadı
Bişey olmamıştır canım bıngıldak kalp gıbı atıyor ben de geçen farkettim baya şaşırdımKizlar cok acil cok kotuyum kizim.uyuyordu yataginda yuz ustu donmus ve yatak ke arinda citalar var yuz ustu donup hafif capraz yatmis kafasi yandaki citalara denk gelmis bingildagin ust kismi ve kafa kemigine denk gelip hafif iz cikmisti biraz iceri dogru aglamadi ama onu oyle gorunce bayilcam sandim ilk defa boyle bsy geldi basima uyandrdm su fln icirdm atmaya devam etti bingildak ama cok korktm bisey olmusmudur acaba
Gezmeye alıştırmak lazım bu bebeleriSelam anneler nasılsınız?
Atak bitti galiba bizim ama bir fark göremiyorum kalıcı mi oldu kibu arada 1 gece benim bebeyle kamp yaptık çok tatlış bir deneyim oldu zor olmadi değil ama keyifliydi
Canım sen doktora götürecektin sanki eeg filan çekilecekti ne oldu2. ay aşılarının devam dozları 4. ayda yapılıyor canım.
Benim oğlumun da bir yaşında çıktı ilk dişi1.5 yaşında mi ciktio kadar gec çıktığını senden duydum. Benim kizim.4.5 aylıkken 4 dis çıkardı oğlanda henüz bisey yok bakalim
Günaydın canım olur ebenizin numarası varsa ara bi sonuçta grip olduklarında erteliyorlar çünküGuanydin kızlar siz yazınca farkettim rota 2.doz doye dısunuttum gitti bizim 4.ay aşıları acaba telafisi olur mu çok canım sıkıldı 14 temmuz daydi
Götürdüm canım. Eeg ve kafa ultrasonu çekildi hiçbişi çıkmadı. Birdaha da olmadı zaten. Basit bir korkup sıçramaydı sanırım benim aklımı başımdan aldı ama olsunCanım sen doktora götürecektin sanki eeg filan çekilecekti ne oldu
Eet canım sorun olmaz bu hafta iç yapalım dedi yarın götüreceğim inşallahGünaydın canım olur ebenizin numarası varsa ara bi sonuçta grip olduklarında erteliyorlar çünkü
Çok şükür bende irkilmeleri nde yaşadım aynı korkuları şükür şimdi bayagi azaldı irkilmesiGötürdüm canım. Eeg ve kafa ultrasonu çekildi hiçbişi çıkmadı. Birdaha da olmadı zaten. Basit bir korkup sıçramaydı sanırım benim aklımı başımdan aldı ama olsun
Bgun asimiz vardi cok sukur bsy olmaz dedi hemsire kafa ustu dusmesigi ve sert darbe almadigi surece korkma dedi rahatladm sabaha kdr uyku gitmedi gozumuze Allah evlatlarmizla sinamasin hayirlisyla buyuselerdi biBişey olmamıştır canım bıngıldak kalp gıbı atıyor ben de geçen farkettim baya şaşırdım
KesinlikleGezmeye alıştırmak lazım bu bebeleri
4. ay aşılarını bugün yaptırdım dahaGuanydin kızlar siz yazınca farkettim rota 2.doz doye dısunuttum gitti bizim 4.ay aşıları acaba telafisi olur mu çok canım sıkıldı 14 temmuz daydi