2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 4.ay aşısında ateş huzursuzluk gibi şeyler oldu mu ?
benim 2 aylık aşısında huzursuzluk ve ağlama olmustu yarında 4.ay asisi var da korkmaya başladım yine
Diger ay asilarinda calpol vermedim hiç. Ama 4. Ayda 2 bacağa vuruldu.baya huzursuz oldu. Atesi şurup verecek kadar olmadı ama agrisi gecsin diye verdim

Eli surekli agzinda ama salya falan yok. Kizim ekim ayinda 3 yasinda olacak 1.5 yasinda ilk dişi cikti ve hala tamamlamadı 🙈 2 dişi eksik.bakalim oğlanda durum nasil olacak 🙈
1.5 yaşında mi cikti😀o kadar gec çıktığını senden duydum. Benim kizim.4.5 aylıkken 4 dis çıkardı oğlanda henüz bisey yok bakalim

1.5 yaşında mi cikti😀o kadar gec çıktığını senden duydum. Benim kizim.4.5 aylıkken 4 dis çıkardı oğlanda henüz bisey yok bakalim
Aynen canim valla 🙂 eşim hatta cok kafasına takti. Diş doktorlarlarina cocuk doktorlarına habire sorup duruyordu 😁 dişi çıkınca horoz kesti 😂😂😂

Selam anneler nasılsınız?
Atak bitti galiba bizim ama bir fark göremiyorum kalıcı mi oldu ki 🤣 bu arada 1 gece benim bebeyle kamp yaptık çok tatlış bir deneyim oldu zor olmadi değil ama keyifliydi 🤗

Kizlar cok acil cok kotuyum kizim.uyuyordu yataginda yuz ustu donmus ve yatak ke arinda citalar var yuz ustu donup hafif capraz yatmis kafasi yandaki citalara denk gelmis bingildagin ust kismi ve kafa kemigine denk gelip hafif iz cikmisti biraz iceri dogru aglamadi ama onu oyle gorunce bayilcam sandim ilk defa boyle bsy geldi basima uyandrdm su fln icirdm atmaya devam etti bingildak ama cok korktm bisey olmusmudur acaba

Kizlar cok acil cok kotuyum kizim.uyuyordu yataginda yuz ustu donmus ve yatak ke arinda citalar var yuz ustu donup hafif capraz yatmis kafasi yandaki citalara denk gelmis bingildagin ust kismi ve kafa kemigine denk gelip hafif iz cikmisti biraz iceri dogru aglamadi ama onu oyle gorunce bayilcam sandim ilk defa boyle bsy geldi basima uyandrdm su fln icirdm atmaya devam etti bingildak ama cok korktm bisey olmusmudur acaba
Bişey olmamıştır canım bıngıldak kalp gıbı atıyor ben de geçen farkettim baya şaşırdım

Guanydin kızlar siz yazınca farkettim rota 2.doz doye dısunuttum gitti bizim 4.ay aşıları acaba telafisi olur mu çok canım sıkıldı 14 temmuz daydi

Götürdüm canım. Eeg ve kafa ultrasonu çekildi hiçbişi çıkmadı. Birdaha da olmadı zaten. Basit bir korkup sıçramaydı sanırım benim aklımı başımdan aldı ama olsun😬
Çok şükür bende irkilmeleri nde yaşadım aynı korkuları şükür şimdi bayagi azaldı irkilmesi

Bişey olmamıştır canım bıngıldak kalp gıbı atıyor ben de geçen farkettim baya şaşırdım
Bgun asimiz vardi cok sukur bsy olmaz dedi hemsire kafa ustu dusmesigi ve sert darbe almadigi surece korkma dedi rahatladm sabaha kdr uyku gitmedi gozumuze Allah evlatlarmizla sinamasin hayirlisyla buyuselerdi bi

X