2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar bide kalp atışı hızını ultrasonda mi gördünüz. Ben görmedimde

Yaaa hadi ya Bana da öyle dediler dik dik uzun saçları vardı kızımın doğduğunda tamamen kısmet desene Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba bende sanirim ayni durumdayim bu saydiklarina ek olarak agzimda zehir aci bir tat var ve hic birsey yiyip icemiyorum halsizlesiyorum hic birnis yapmadigim halde sizin onerileriniz denedikleriniz var mi ?
Ayni şekilde o aci tat bendede var yaklaşık 15 gundur felan. Tükürük salgim da artti. Yutkunurken zorlanıyorum ama inatla disari tukurmuyorum buna alışmamak icin.
Su icin kesinlikle bir cozumum yok. Zorla içmeye çalıştım berbat bir duruma geldim. Ancak mide bulantisi icin doktorumun önerisiyle Prilam dr 10 mg kullanmaya başladım tamamen gebeler icin ve zararsız bir ilac. Akşamları 2 tane aliyorum bu sayede geceleri uyuyabilirim icin gece bulantilarim daha rahat seyrediyor.
İlac dışında zencefil tozu kullanıyorum bunun ciddi manada faydasını görüyorum.
Yarim bardak sıcak suya yarim cay kaşığı zencefil tozu karıştırıp iciyorum. Tavsiye ederim.
Herhangi birsey yemekte cok zorlanıyorum ben kraker leblebi haşlanmış patates dışında yağsız tuzsuz pirinc lapasi üzerine koyu bir ayran döküp soğuk corba kıvamında iciyorum. Açlığımı bastırıyor en azindan. Günde 3 defa iciyorum bunu. Tavsiye ederim.

Yaaa hadi ya Bana da öyle dediler dik dik uzun saçları vardı kızımın doğduğunda tamamen kısmet desene Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Benimde ikinci bebeğim ilki oğlandi şimdi kız istiyorum ama eminim buda erkek olacak

Az önce koca bir bardağa soda bir limon suyu ve tuzu karıştırarak meşhur churchill yaptım ve içtin ekşi yemekten midemi delmesem
Ayyy bende mahvettik valla ama bulantıya falan da iyi geliyor ekşi:)) hem de çook güzel

Öyle galiba:)) inşallahh sağlıklı güzel bebişlerimiz olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…