• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayni şekilde o aci tat bendede var yaklaşık 15 gundur felan. Tükürük salgim da artti. Yutkunurken zorlanıyorum ama inatla disari tukurmuyorum buna alışmamak icin.
Su icin kesinlikle bir cozumum yok. Zorla içmeye çalıştım berbat bir duruma geldim. Ancak mide bulantisi icin doktorumun önerisiyle Prilam dr 10 mg kullanmaya başladım tamamen gebeler icin ve zararsız bir ilac. Akşamları 2 tane aliyorum bu sayede geceleri uyuyabilirim icin gece bulantilarim daha rahat seyrediyor.
İlac dışında zencefil tozu kullanıyorum bunun ciddi manada faydasını görüyorum.
Yarim bardak sıcak suya yarim cay kaşığı zencefil tozu karıştırıp iciyorum. Tavsiye ederim.
Herhangi birsey yemekte cok zorlanıyorum ben kraker leblebi haşlanmış patates dışında yağsız tuzsuz pirinc lapasi üzerine koyu bir ayran döküp soğuk corba kıvamında iciyorum. Açlığımı bastırıyor en azindan. Günde 3 defa iciyorum bunu. Tavsiye ederim.
Bu dediginiz ilaci bircok kisiden duydum olmazsa bende sorcam doktoruma aksamustu baslayip gece 2 ye kadar devam ediyor benim mide bulantilarim, uzun uzun aciklayarak yazmaniz icinde ayrica cok tesekkur edrrim

Bitanem ben soylemek istemedim. Benimde ilk dusugum boyle baslamisti. Uzgunum kuzum. Dikkat et kendine. Moralini bozma yine hamile kalicaksin ❤️❤️❤️
Bundan önce kimyasal gebelik geçirdim. O da böyle hafif lekelenme ile başlamıştı. Beni asıl üzen hamile kalıp sebebini bilmediğim bir şekilde kayıp yaşamak. Bundan sonra yine hamile kalsam bile ne yapacağım bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Dualarınzı eksik etmeyin bu süreci kolay atlatayım

Valla hiç etki etmiyor ya bulantı benim gün geçtikçe daha berbat. Oturduğum yerden geçen gün istifra ettim.
İlk gebeliğim gibisin sende o zaman,benim iyi bu sefer biraz ama sabahları birşey yemeye çalışınca çok kötü oluyorum 😔

Gittikçe kötü oluyorum. Doğru düzgün birşey yemıyorum. Artık yıyebildiğim şeylerden de tiksinme başladı. İlerlerse doktorla görüşeceğim

Bu dediginiz ilaci bircok kisiden duydum olmazsa bende sorcam doktoruma aksamustu baslayip gece 2 ye kadar devam ediyor benim mide bulantilarim, uzun uzun aciklayarak yazmaniz icinde ayrica cok tesekkur edrrim
Rica ederim inşallah faydalı olur sizin için. Sadece akşamları bulanti oluyorsa prilam aldıktan sonra sabaha kadar güzel bir şekilde uyursunuz, bende öyle oluyor.

Gittikçe kötü oluyorum. Doğru düzgün birşey yemıyorum. Artık yıyebildiğim şeylerden de tiksinme başladı. İlerlerse doktorla görüşeceğim
Doktordan mide bulantısına iyi gelen bir ilaç yazmasını iste, seni çok iyi anlıyorum ben her gün kusardım hele sabahları felaketti birşey yediğim an öğürüyordum bu yüzden kilo alacağıma kilo vermiştim:(

Kızlar iyi akşamlar 10. Haftadayım ve bugün sanki bebek hareket ediyormuş gibi hissettim bir kaç defa imkansız biliyorum ama sanki içimde bişey hareket ediyo gibi hissediyorum ve gün içinde bir kaç defa oldu rahim genislemesinden dolayı mı öyle hissediyorum acaba 😅

Kızlar iyi akşamlar 10. Haftadayım ve bugün sanki bebek hareket ediyormuş gibi hissettim bir kaç defa imkansız biliyorum ama sanki içimde bişey hareket ediyo gibi hissediyorum ve gün içinde bir kaç defa oldu rahim genislemesinden dolayı mı öyle hissediyorum acaba 😅
Ahahha bende biri bana deli demesin diye yazmamıştım🤣 bende dün aynı şeyi yaşadım,ama oğlumu 17.haftada hissetmiştim bu imkansız gibi geliyor bide defalarca oldu. Aslında ne hissedeceğimi biliyorum bu ona o kadar yakın değil gibiydi bilemedim açıkçası 😅

Bundan önce kimyasal gebelik geçirdim. O da böyle hafif lekelenme ile başlamıştı. Beni asıl üzen hamile kalıp sebebini bilmediğim bir şekilde kayıp yaşamak. Bundan sonra yine hamile kalsam bile ne yapacağım bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Dualarınzı eksik etmeyin bu süreci kolay atlatayım
Atlatacaksin tabi. Ama bir doktoruna sor kontrol felan baksin bir caresine bitanem. Dualarimizdasin ❤️

Ahahha bende biri bana deli demesin diye yazmamıştım🤣 bende dün aynı şeyi yaşadım,ama oğlumu 17.haftada hissetmiştim bu imkansız gibi geliyor bide defalarca oldu. Aslında ne hissedeceğimi biliyorum bu ona o kadar yakın değil gibiydi bilemedim açıkçası 😅
2. Gebeliklerde daha erken hissediliyormuş diye okumuştum bir yerde 🙂 hissettin belkide gerçektn ☺️

Ikinci hamilelikte erken hissedilebiliyormus canım öyle okumuştum valla ne yalan söyleyeyim bazen bendede oluyor böyle titreşim gibi biri içerden sızı yolluyor sanki 😅

Ikinci hamilelikte erken hissedilebiliyormus canım öyle okumuştum valla ne yalan söyleyeyim bazen bendede oluyor böyle titreşim gibi biri içerden sızı yolluyor sanki 😅
Evet yaa inşallah hissetmişimdir çünkü içim huzur doldu sanki🥰🥰

Back
X