- 6 Şubat 2020
- 1.236
- 1.257
- 133
- 33
Inşallah canım Rabbim gönlümüze göre versinYaa keşkeYe tatlıyı doğur atlıyı da derler
bu durumda sana dünya tatlısı bir oğlan geliyooor
benden de tecrübe bende oğluma hamileyken çok tatlı yerdim:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım Rabbim gönlümüze göre versinYaa keşkeYe tatlıyı doğur atlıyı da derler
Insallah bakalim sizede erkek mi geliyor yoksaBenimde 6+4 128 cıktı bakalım cinsiyeti öğrendiğimizde tutmuş olacak mı inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız![]()
Insallah canım kısmet ❤Insallah bakalim sizede erkek mi geliyor yoksa![]()
Yaa kuzucukEvet ya bilmiş bilmiş konuşuyorlar ıssırasın geliyor
senin kızda da oluyor mu bilmiyorum her cümlenin sonunda neden diye sormaları var bide
Ben şimdi işe gideceğim,neden?
Çünkü çalışmam gerekiyor,neden?
Çünkü para kazanıyorum, neden?
Bunun gibi![]()
Ye tatlıyı doğur hakkıyıYaa keşkeYe tatlıyı doğur atlıyı da derler
YaaInşallah canım Rabbim gönlümüze göre versinnedense benimde içime erkek doğuyor ama ben tatlı yiyemiyorummm
şekerim yükselir korkum cok
Ayy ne tatlılar yaaaKonuşmalrı ne tatlı ya
var olmaz mı Bi de cevapta asla tatmin etmez işe gitmen gerektiğini anlayamıyorlar kaç defa arabaya kadar birlikte indik
bizim ki kendini ikna ediyor ben bunu yermiyim ben yaparmıyım diye yapıyor
![]()
Valla yaa:)) ben ekşiciyim arkadaşYe tatlıyı doğur hakkıyıAma yiyemiyoz ki
![]()
Amin canım sağol benim kilomdan şekerim yükseliyor mecbur dikkat ediyorum şekerde düşüğe bebekte şeker hastalığına sebep oluyormus ondan yoksa bende yerdim kesinYaaböyle dikkatli anneleri gördükçe kendime kızıyorum ben hiç dikkat etmedim,anemi olmuştum ben mesela çok önce ama tedavi oldum sonra hamile kaldığımda yeniden çıkma olasılıği vardı ekstra dikkat etmem gerekiyordu ama etmedim ben hiç neyse ki Allah oğlumu bana bağışladı, kansızlık düşüğe sebep oluyormuş çünkü..Allah inşallah gönlüne göre versin bu arada
Annelerin hissettiği olur derler
![]()
Doğru:))tatlı yenmez mi yaaAmin canım sağol benim kilomdan şekerim yükseliyor mecbur dikkat ediyorum şekerde düşüğe bebekte şeker hastalığına sebep oluyormus ondan yoksa bende yerdim kesin![]()
Ayyy cidddi misinizzz ?? Tamamen kesiyormu bulantiyiBen önceki gebeliğimde kullanmıştım. Çok çok iyi yemek yiyebilmek en güzeli![]()
Bende gebelik takvimi acmadim. Dr gidip kalp atışını fln dinlediniz mi? Cnku bizde keseyi gördük ve 3 hafta sonra gelin dedi dr umuz. Hersey yolunda mi merak ediyor insan haliyle.Ben kendimi hala listeye ekletmedim, gebelik takvimide acmadim korkumdan dolayi.. daha once kayiplarimdan dolayi.. bugun 9+1 olduk insallah hersey yolundadirRandevum 1/12 de daha var artik 4 haftada bir gidiliyor
Bende kendimden şüphe ediyordum bir midesi bulanmayan ben mi varım diyeBen de hic mide bulantisi olmadi. Sali gunu Carsaftan gelen deterjan kokusu bi rahatsiz etti o kadar. Saglikli beslenmeye calisiyorum elimden geldigi kadar kilo almadim henuz ama gobegim simdiden belirginlestibir kac ay sonra halimi dusunemiyorum. 3 ay bittikten sonra plates ve yogaya baslayacagim
Merhaba bende sanirim ayni durumdayim bu saydiklarina ek olarak agzimda zehir aci bir tat var ve hic birsey yiyip icemiyorum halsizlesiyorum hic birnis yapmadigim halde sizin onerileriniz denedikleriniz var mi ?Herkese merhaba hanımlar,
Yeni üye oldum ve bu ilk mesajim.
Öncelikle Allah hepimize yavrularimizi sağlıcakla kucagimiza almayi, bekleyenlere ise hayirlisiyla tez vakitte guzel haberler almayi nasip etsin.
Biz 11+1 olduk bugun.
6. Hafta itibariyle başlayan siddetli bulanti ve koku hassasiyetim tüm hızıyla devam ediyor. Bir şekilde idare ediyorum ama ben hic su icemiyorumtiksindiğim şeylerin en basinda su geliyor. Ellerimi yıkamak, dusa girmek dahi izdirap oluyor resmen. Benim durumumda olan arkadaşlar var mi ? Var ise Bu durumla nasil mucadele ediyorsunuz ?
Aynen canım kardeşlerine inşallah darısıAyy ne tatlılar yaaa
Bende bir kere o kadar mızmızlanmıştı ki işe götürmüştüm herkese bakıyordu öyle anlayamıyorlar gerçekten kuzucuklar yaa![]()
Ben de kız olsun yine diyorum onun huyuna suyuna alıştıkValla yaa:)) ben ekşiciyim arkadaş![]()
Sağlıklı olsunlar tabiki öncelik o, ama beni biliyorsun kızım olsun çok istiyorumBen de kız olsun yine diyorum onun huyuna suyuna alıştıkSağlık olsunlarda inşallah
![]()
Kızım babasına düşkün oğlum olursa bana düşkün olur diyorum ben deSağlıklı olsunlar tabiki öncelik o, ama beni biliyorsun kızım olsun çok istiyorum![]()
Evet ya erkek çocukları annelerine düşkün oluyor oğlumdan biliyorumKızım babasına düşkün oğlum olursa bana düşkün olur diyorum ben deİnşallah canım kız çocuğun yeri bir başka bu sefer kız olur umarim
Zaten kusmalarında vardı kız gibi geldi
![]()
Ben bugun kan tahlilleri icin saglik ocagina gittim. 12. Haftaya kadar muhakkak bildirim yapilmasi gerekiyormus. Ben ozel hastanede gorunmustum orasi bildirim falan yapmamis.Bende gebelik takvimi acmadim. Dr gidip kalp atışını fln dinlediniz mi? Cnku bizde keseyi gördük ve 3 hafta sonra gelin dedi dr umuz. Hersey yolunda mi merak ediyor insan haliyle.
Bende kendimden şüphe ediyordum bir midesi bulanmayan ben mi varım diye