Gittim canım kese gelişmemiş ve bozulma başlamış yarın sabah kürtaj olacağım.Ne yaptin canim ? Gittinmi doktora ?
Evet canım en iyisi hem doğumu da kolaylaştırıyor ben ilkinde yapmamıştım dogum zor olmuştu bunda yapacağım şu ilk üç ay bir bitsin:))Ben de hic mide bulantisi olmadi. Sali gunu Carsaftan gelen deterjan kokusu bi rahatsiz etti o kadar. Saglikli beslenmeye calisiyorum elimden geldigi kadar kilo almadim henuz ama gobegim simdiden belirginlestibir kac ay sonra halimi dusunemiyorum. 3 ay bittikten sonra plates ve yogaya baslayacagim
Canım çok üzüldümGittim canım kese gelişmemiş ve bozulma başlamış yarın sabah kürtaj olacağım.MahidevranSultan canım listeden silebilirsin haziran annesi olmak nasipte yokmuş malesef. Allah sizlerin bebeklerinizi korusun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Evett özellikle saat 3 gibi gün içinde 2 saat uyuduğum zamanlar çoktuGerçekten öyle, 10 gün boşuna kıvranmışımama bana aşırı uyku yapıyo, size de yapmış mıydı?
Bizimki birisi öpmek isterse virüs var öpmek yok diyoAynen altıncı hisseleri çok kuvvetli bazı insanlar ne yaparsa yapsın onun gözünde aynı çocuklar için değişmiyorlar ciddenCovid değiştirdi ama biraz evde kalınca bizimki herkesten uzaklaşmıştı bi ara şimdi tekrar çekinmiyor canım
140 tan fazla kız olur derler canım ama bende tutmadı oğlumun ki fazlaydı bu bebeğin ki de fazlaKizlarr hani dakikada kalp atım hızına göre bebek cinsiyeti belli oluyormus diye bir muabbet dönmüştü ya burda o nasıldı tabiki bilimsel olarak gerçeklik payı olmadığını biliyorum ama yinede bi umut diyip merak ettimbizimki dakikada hızı 176 çıktı kız mi erkek mi sizce
Benimki vizede zorla öptürdü için sorun yokBizimki birisi öpmek isterse virüs var öpmek yok diyoama onun dışında insanların dibinden ayrilmiyo covid ilk çıktığı zamanlarda çok etkilenmisti ama artık yavaş yavaş alisti oda
Bizimde 163 tü en son :)Kizlarr hani dakikada kalp atım hızına göre bebek cinsiyeti belli oluyormus diye bir muabbet dönmüştü ya burda o nasıldı tabiki bilimsel olarak gerçeklik payı olmadığını biliyorum ama yinede bi umut diyip merak ettimbizimki dakikada hızı 176 çıktı kız mi erkek mi sizce
Evet ya geçen gün dalgınlığıma geldi maskeyi unutmuşum peşimden geldi anne maske diyeBenimki vizede zorla öptürdü için sorun yokama alişiyorlar napsin kuzularumda uyum sağlıyorlar bir şekilde
Bizden daha çok hakimler resmen maşallah yaEvet ya geçen gün dalgınlığıma geldi maskeyi unutmuşum peşimden geldi anne maske diyebenden daha çok dikkat ediyor 3 yaşına girecek daha
Kizlarr hani dakikada kalp atım hızına göre bebek cinsiyeti belli oluyormus diye bir muabbet dönmüştü ya burda o nasıldı tabiki bilimsel olarak gerçeklik payı olmadığını biliyorum ama yinede bi umut diyip merak ettimbizimki dakikada hızı 176 çıktı kız mi erkek mi sizce
Alti yedi haftalikken ki kalp atim sayisi olmasi lazim diye biliyorum.. oglumda tutmustu 121 di onun 6+3 ken buda yedinci haftada 133 cikti bakalim bundada tutacakmi140 tan fazla kız olur derler canım ama bende tutmadı oğlumun ki fazlaydı bu bebeğin ki de fazla
Yaa kuzucukBizden daha çok hakimler resmen maşallah yaişine gelince virüs dinlemiyor ama kurnazlığa başladık biz bi de sigara reklamlarını gösteriyor bak şimdi annesiz kalacak cocuk diye içim sızladı daha hiç içmem inşallah büyüdükçe doğrularıda gösteriyorlar
Ya öyle mi,o zaman tutmuş olabilir benimde,bu durumda sana 2.oğlan geliyorAlti yedi haftalikken ki kalp atim sayisi olmasi lazim diye biliyorum.. oglumda tutmustu 121 di onun 6+3 ken buda yedinci haftada 133 cikti bakalim bundada tutacakmi
Bitanem ben soylemek istemedim. Benimde ilk dusugum boyle baslamisti. Uzgunum kuzum. Dikkat et kendine. Moralini bozma yine hamile kalicaksinGittim canım kese gelişmemiş ve bozulma başlamış yarın sabah kürtaj olacağım.MahidevranSultan canım listeden silebilirsin haziran annesi olmak nasipte yokmuş malesef. Allah sizlerin bebeklerinizi korusun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
ye eskisi çıkar ayşeyi diyorlar ama bilememBenim bu limona olan aşkım ne olacak yaa şu an bunu yazarken bile limon yiyorum, acı biberden limona geçtim
Dün gece uykumdan uyandım ağzımda ekşi bir tat su içtim geçmedi sonra anladım ki canım limon istiyormuş kesip yedim ıssıra ıssıra
Benimde 6+4 128 cıktı bakalım cinsiyeti öğrendiğimizde tutmuş olacak mı inşallah sağlıcakla kucağınıza alırızAlti yedi haftalikken ki kalp atim sayisi olmasi lazim diye biliyorum.. oglumda tutmustu 121 di onun 6+3 ken buda yedinci haftada 133 cikti bakalim bundada tutacakmi
Yaa keşkeye eskisi çıkar ayşeyi diyorlar ama bilemembenimde sürekli tatlı cekiyor Normaldede tatliyla hiç aram yoktu
Yeterki saglikli olsunlardaYa öyle mi,o zaman tutmuş olabilir benimde,bu durumda sana 2.oğlan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?