2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa keşke Ye tatlıyı doğur atlıyı da derler bu durumda sana dünya tatlısı bir oğlan geliyooor benden de tecrübe bende oğluma hamileyken çok tatlı yerdim:))
Inşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin nedense benimde içime erkek doğuyor ama ben tatlı yiyemiyorummm şekerim yükselir korkum cok

Konuşmalrı ne tatlı ya var olmaz mı Bi de cevapta asla tatmin etmez işe gitmen gerektiğini anlayamıyorlar kaç defa arabaya kadar birlikte indik bizim ki kendini ikna ediyor ben bunu yermiyim ben yaparmıyım diye yapıyor

Inşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin nedense benimde içime erkek doğuyor ama ben tatlı yiyemiyorummm şekerim yükselir korkum cok
Yaa böyle dikkatli anneleri gördükçe kendime kızıyorum ben hiç dikkat etmedim,anemi olmuştum ben mesela çok önce ama tedavi oldum sonra hamile kaldığımda yeniden çıkma olasılıği vardı ekstra dikkat etmem gerekiyordu ama etmedim ben hiç neyse ki Allah oğlumu bana bağışladı, kansızlık düşüğe sebep oluyormuş çünkü..Allah inşallah gönlüne göre versin bu arada Annelerin hissettiği olur derler

Ayy ne tatlılar yaaa
Bende bir kere o kadar mızmızlanmıştı ki işe götürmüştüm herkese bakıyordu öyle anlayamıyorlar gerçekten kuzucuklar yaa

Herkese merhaba hanımlar,
Yeni üye oldum ve bu ilk mesajim.
Öncelikle Allah hepimize yavrularimizi sağlıcakla kucagimiza almayi, bekleyenlere ise hayirlisiyla tez vakitte guzel haberler almayi nasip etsin.
Biz 11+1 olduk bugun.
6. Hafta itibariyle başlayan siddetli bulanti ve koku hassasiyetim tüm hızıyla devam ediyor. Bir şekilde idare ediyorum ama ben hic su icemiyorum tiksindiğim şeylerin en basinda su geliyor. Ellerimi yıkamak, dusa girmek dahi izdirap oluyor resmen. Benim durumumda olan arkadaşlar var mi ? Var ise Bu durumla nasil mucadele ediyorsunuz ?

Amin canım sağol benim kilomdan şekerim yükseliyor mecbur dikkat ediyorum şekerde düşüğe bebekte şeker hastalığına sebep oluyormus ondan yoksa bende yerdim kesin

Ben kendimi hala listeye ekletmedim, gebelik takvimide acmadim korkumdan dolayi.. daha once kayiplarimdan dolayi.. bugun 9+1 olduk insallah hersey yolundadir Randevum 1/12 de daha var artik 4 haftada bir gidiliyor
Bende gebelik takvimi acmadim. Dr gidip kalp atışını fln dinlediniz mi? Cnku bizde keseyi gördük ve 3 hafta sonra gelin dedi dr umuz. Hersey yolunda mi merak ediyor insan haliyle.
Bende kendimden şüphe ediyordum bir midesi bulanmayan ben mi varım diye

Merhaba bende sanirim ayni durumdayim bu saydiklarina ek olarak agzimda zehir aci bir tat var ve hic birsey yiyip icemiyorum halsizlesiyorum hic birnis yapmadigim halde sizin onerileriniz denedikleriniz var mi ?

Kızım babasına düşkün oğlum olursa bana düşkün olur diyorum ben de İnşallah canım kız çocuğun yeri bir başka bu sefer kız olur umarim Zaten kusmalarında vardı kız gibi geldi
Evet ya erkek çocukları annelerine düşkün oluyor oğlumdan biliyorum Allah gönlüne göre versin inşallah ama bu bulantinının cinsiyetle hiçbir alakası yokmuş onu anladım oğlumda deli gibi kusuyordum çünkü,herkes kız dedi,sonra erkek olduğunu anlayınca bu sefer o zaman çok saçlı doğacak dediler kel kafa doğdu

Ben bugun kan tahlilleri icin saglik ocagina gittim. 12. Haftaya kadar muhakkak bildirim yapilmasi gerekiyormus. Ben ozel hastanede gorunmustum orasi bildirim falan yapmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…