2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu dediginiz ilaci bircok kisiden duydum olmazsa bende sorcam doktoruma aksamustu baslayip gece 2 ye kadar devam ediyor benim mide bulantilarim, uzun uzun aciklayarak yazmaniz icinde ayrica cok tesekkur edrrim

Bitanem ben soylemek istemedim. Benimde ilk dusugum boyle baslamisti. Uzgunum kuzum. Dikkat et kendine. Moralini bozma yine hamile kalicaksin
Bundan önce kimyasal gebelik geçirdim. O da böyle hafif lekelenme ile başlamıştı. Beni asıl üzen hamile kalıp sebebini bilmediğim bir şekilde kayıp yaşamak. Bundan sonra yine hamile kalsam bile ne yapacağım bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Dualarınzı eksik etmeyin bu süreci kolay atlatayım

Valla hiç etki etmiyor ya bulantı benim gün geçtikçe daha berbat. Oturduğum yerden geçen gün istifra ettim.
İlk gebeliğim gibisin sende o zaman,benim iyi bu sefer biraz ama sabahları birşey yemeye çalışınca çok kötü oluyorum

Gittikçe kötü oluyorum. Doğru düzgün birşey yemıyorum. Artık yıyebildiğim şeylerden de tiksinme başladı. İlerlerse doktorla görüşeceğim

Bu dediginiz ilaci bircok kisiden duydum olmazsa bende sorcam doktoruma aksamustu baslayip gece 2 ye kadar devam ediyor benim mide bulantilarim, uzun uzun aciklayarak yazmaniz icinde ayrica cok tesekkur edrrim
Rica ederim inşallah faydalı olur sizin için. Sadece akşamları bulanti oluyorsa prilam aldıktan sonra sabaha kadar güzel bir şekilde uyursunuz, bende öyle oluyor.

Gittikçe kötü oluyorum. Doğru düzgün birşey yemıyorum. Artık yıyebildiğim şeylerden de tiksinme başladı. İlerlerse doktorla görüşeceğim
Doktordan mide bulantısına iyi gelen bir ilaç yazmasını iste, seni çok iyi anlıyorum ben her gün kusardım hele sabahları felaketti birşey yediğim an öğürüyordum bu yüzden kilo alacağıma kilo vermiştim

Kızlar iyi akşamlar 10. Haftadayım ve bugün sanki bebek hareket ediyormuş gibi hissettim bir kaç defa imkansız biliyorum ama sanki içimde bişey hareket ediyo gibi hissediyorum ve gün içinde bir kaç defa oldu rahim genislemesinden dolayı mı öyle hissediyorum acaba

Ahahha bende biri bana deli demesin diye yazmamıştım bende dün aynı şeyi yaşadım,ama oğlumu 17.haftada hissetmiştim bu imkansız gibi geliyor bide defalarca oldu. Aslında ne hissedeceğimi biliyorum bu ona o kadar yakın değil gibiydi bilemedim açıkçası

Atlatacaksin tabi. Ama bir doktoruna sor kontrol felan baksin bir caresine bitanem. Dualarimizdasin

2. Gebeliklerde daha erken hissediliyormuş diye okumuştum bir yerde hissettin belkide gerçektn

Ikinci hamilelikte erken hissedilebiliyormus canım öyle okumuştum valla ne yalan söyleyeyim bazen bendede oluyor böyle titreşim gibi biri içerden sızı yolluyor sanki

Ikinci hamilelikte erken hissedilebiliyormus canım öyle okumuştum valla ne yalan söyleyeyim bazen bendede oluyor böyle titreşim gibi biri içerden sızı yolluyor sanki
Evet yaa inşallah hissetmişimdir çünkü içim huzur doldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…