2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
2. Gebeliklerde daha erken hissediliyormuş diye okumuştum bir yerde hissettin belkide gerçektn

Ikinci hamilelikte erken hissedilebiliyormus canım öyle okumuştum valla ne yalan söyleyeyim bazen bendede oluyor böyle titreşim gibi biri içerden sızı yolluyor sanki
Benim ilk gebeliğim ama demek ki bizimki futbolcu olacak erkenden koşturmaya başladı

Ikinci hamilelikte erken hissedilebiliyormus canım öyle okumuştum valla ne yalan söyleyeyim bazen bendede oluyor böyle titreşim gibi biri içerden sızı yolluyor sanki
Ya benım daha gobegım bile şişmedi kendı gobegım bu göbek hayır hiç bebek şişkinlik göbek yapmaz mı arkadaş aynaya yandan bakıyorum yok birşey

Benimki vizede zorla öptürdü için sorun yok ama alişiyorlar napsin kuzularumda uyum sağlıyorlar bir şekilde
bizimki sevgi arsizi her insana illa sevdircek kendini zorlada olsa görenlerde çocuğu evde seven ilgilenen yok o yuzden herkese gidiyo sanacak

Bende 8+5 oldum ama hala belirti namına birşey yok dr gittiğimde korkuyorum bebek yok diyecek diye şu 18 gelse artık merak ve stres bıktırdı beni
Belirtiler yükselen hormonlara karşı vücudunun verdiği tepki zaten, senin vücudun kolay adapte olmuş öyle düşün
Kızlar ikili için 11+ da mı gitceksiniz ?
Doktor 12. Haftadan sonra gel dedi ben 13+ da gitmeyi düşünüyorum belki cinsiyetini de öğrenirim diye

Rabbim sana en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Yaa tüm tezi çürüttün yani neyse sağlık olsun artık bekleyelim 15. Haftayı
Çok bulantısı olanın kızı oluru da çürüttüm ben veya karnı yumurta gibi olanın oğlu olur olanı dakese şekli tuttu ama ordan bastıralım

ye eskisi çıkar ayşeyi diyorlar ama bilemem benimde sürekli tatlı cekiyor Normaldede tatliyla hiç aram yoktu
Maalesef arkadaşlar buda yalan ben oglumda eksi elma limon greyfurt turşu eksi ve tuzlu herseyi Bayıla bayila yerdim tatlı görmek istemezdim banada hep kız olacak dediler ama nafile simdi oglumda limon tursu eksi elma muptelasi tatlı bişey asla ağzına koyamiyoruz cikolata bile sevmeyen bir çocuk oldu hamilelikte sevdiğimiz şeylere dikkat etmemiz lazım

Ayyy bende bunu okurken Naneli limon iciyordum artık bebege zarar verir diye limonu sade yedirmiyo eşim ama bu bitsin kalkıp limon kesecem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…