• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Kızlar ben de kanama var hala devam ediyor doktorda sıra bekliyorum şimdi bebeğim düşüyor mu kan kırmızı

12. Haftadayım göğüs ağrım hassasiyetim yok geri gelmedi yani ☺️ hatta hiç bulantım da yok
Aa internettte genelde 12 hafta civarı geçiyor bazısı doğuma kadar devam ediyor yazmışlar bende benimki erken gitti diye telaş yaptım ama sizdede öyle olmuş

12. Haftadayım göğüs ağrım hassasiyetim yok geri gelmedi yani ☺️ hatta hiç bulantım da yok
Bende bulantı hep gel gitli oldu . Ama çok şükür her an sürekli olması çok kötüdür insan ne yer ne içer .

Kızlar ben de kanama var hala devam ediyor doktorda sıra bekliyorum şimdi bebeğim düşüyor mu kan kırmızı
kanama risklidir ama düşük demek değil doktor muayene etsin daha iyi bilgi verir zaten benim 7. haftada pıhtılı kanamam oldu kesin düştü dedim ama sağlıklıydı çok şükür

Korkma canım benden de çok kan geldi Ole bole değil altıma kaçırdım sandım ama Bi sorun çıkmadı şimdi kesildi kanamam sende iyi düşün doktor iğne falan verir dinlenirsin

İğne filan vermedi sadece progesteron hapı kullanmaya devam et dedi. Arkadaşlar sakın istanbul başakşehir çam sakura acile gitmeyin çok kötüler

Hanımlar günlük ped kullanan var mı aranızda gebelikte kullanılmaz diyenler var, doktoruma lekelenmelerim varken günlük pedden bahsettim birşey dememişti

İğne filan vermedi sadece progesteron hapı kullanmaya devam et dedi. Arkadaşlar sakın istanbul başakşehir çam sakura acile gitmeyin çok kötüler
Ee ne dediler size peki ? Yani özele gidin yakınlarınızda olan bir özele içiniz rahat etsin

Hanımlar günlük ped kullanan var mı aranızda gebelikte kullanılmaz diyenler var, doktoruma lekelenmelerim varken günlük pedden bahsettim birşey dememişti
Bende tuaf şekilde Progestan fitille birlikte apse yaptı ya o yüzden bıraktım . Açık renkli iç çamaşırı giyindim lekemi takip ederken

Ee ne dediler size peki ? Yani özele gidin yakınlarınızda olan bir özele içiniz rahat etsin
12 haftadan önce düşerse düşermiş zaten yapacakları bir şey yokmuş diyip bir de beni azarladı niye doktor yok dediğim için. Kanama alanı görememiş ama devlet hastanelerinin çok kötü ultrasonu artık bilemiyorum . Çarşamba günü 8+3 gözükmüştü bebek orada 7+5 gözüktü anlamadım yani. Pazartesi gideyim dedim ben de normalde başka bir doktora gidiyordum bezmi alemde . Kanama azaldı baya lekelenme şekline geldi bu arada . Progestan kullanacakmışım işte onu söyledi başka da bir şey yok

Merhaba, fitili ben de kullanıyorum fitilden mi enfeksiyondan mı bilemedim ama kırmızı benek benek kabarcıklar var bende canım sende de öyle miydi
Bilmiyorum ama ben alttan kullanmıyorum yani artık ağızdan alıyorum günde 2 defa ama bir defa fitil yapıyorum gün içinde çünkü ağızdan alınca öyle bir uyku yapıyor ki anlatamam resmen bayıltıyor bu yüzden gece uyumadan birde sabah erken hap olarak içiyorum gündüz fitil yapıyorum her gün çamaşırımı değiştiriyorum yoksa çok kötü oluyor. Benimde vücudumda kabarcıklar çıktı ama alakası var mı bilmiyorum

Kızlar ya şu an bel ağrısı çeken var mı, kasık ağrım hafif regl olacak gibi ağrıyor akşamdan beri ama belim hiç geçmedi devamlı bi ağrı kanama vs yok çok şükür ama erken değil mi bel ağrısı icin daha 9 haftalık 😵‍💫 şuandan belim böyleyse birkaç ay sonrası….😧
8+3 den selamlar, been 😅 cuma günü iyi hissettiğim için evi temizledim, iftar yemeğine gittim. Eve döndüğümde bitap bir haldeydim. Belim çok ağrıyordu. Yorgunluğa bağladım. Dünde yemeğe gittim geldim gene aynı. Sanki tutulmuş gibi. Korkmaya başlamıştım, yalnız değilmişim ❤️

12 haftadan önce düşerse düşermiş zaten yapacakları bir şey yokmuş diyip bir de beni azarladı niye doktor yok dediğim için. Kanama alanı görememiş ama devlet hastanelerinin çok kötü ultrasonu artık bilemiyorum . Çarşamba günü 8+3 gözükmüştü bebek orada 7+5 gözüktü anlamadım yani. Pazartesi gideyim dedim ben de normalde başka bir doktora gidiyordum bezmi alemde . Kanama azaldı baya lekelenme şekline geldi bu arada . Progestan kullanacakmışım işte onu söyledi başka da bir şey yok
Ultrason eski olduğu için farklı ölçüm olabilir şükür azalmış pazartesi gidersiniz kendi doktorunuza

hanımlar merhaba şu an 8+6 hamileyim daha önce iki kere kürtaj oldum bu üçüncü gebeliğim kan pıhtılaşması testimde 2 tane heterozigot gen vardı ben de 5+2de enox 6 binlik kan sulandırıcı kullanmaya başladım tam 7. haftamda kanamam oldu doktorum kesen asagı kaymış dedi hastaneye yattım kan sulandırıcıyı bıraktırdı 2 gece kaldım iğne ilaç dinlenmeyle kanamam lekeye döndü 8+3de doktor kontrolünde her şey güzel dedi kese yukarı çıkmış kalp atışları normaldi büyümüstü kese düzgündü ama kan sulandırıcı kullanmıyorum ve bu yüzden aşırı korkuyorum kalbi duracak diye düşünüyorum bu şekilde olup da sağlıklı doğum yapan var mı aranızda acaba kan sulandırı mı fazla geldi bilgisi olan yazabilir mi günlerim zehir gibi geçiyor 😞
Benim ilk gebeliğim tüp bebekti, 6. Haftada düşük yapmıştım ve kürtaj olmuştum tüp bebek tedavimde coraspin oksapar progestan dex ve progestan fitil olarak kullanıyordum. Düşük yapınca doktor genetik tahlil istedi mthfr ile başlayan iki test heterozigot çıktı. Hiçbi tedaviye başlamadık o ara. İşlerim çok yoğun olduğu için ve aşılama tüp bebek vs süreçleri çok yorduğu için biraz kafa dinlemek istedim. Sonra kendiliğinden hamile kaldım biz de çok şaşırmıştık. Çünkü nerdeyse 4 senedir kullanmadığımız tedavi kalmamıştı. Doktor direkt kan sulandırıcı iğneye gerek yok coraspin kullan bi de progestan günde bir ağızdan al dedi. 8. Haftada falan burnumdan kan gelmeye başladı benim. Bende bi de çok ciddi trombosit düşüklüğü var. Hatta kendi doktorumdan başka bi doktora gitmiştim kürtaj yapılması gerek yoksa size ciddi zarar verir demişti. Neyse trombosit düşüklüğü sebebiyle Hematoloji doktoruyla da beraber ilerletiyoruz süreci. O da kan sulandırıcı trombositleri iyice düşürür dedi. Kendi doktoruma bunu ilettim burnumdan da kan gelince kan sulandırıcıyı bıraktırdo bana. 9. Hafta civasında da progestan bıraktırdı. Yani her şey normale döndüyse gerek yok bence stres yapmanıza. Ha bebeğiniz şu an tüp bebekse ve onun süreci bu şekilde ilerliyorsa onu bilemeyeceğim çünkü hiç o kadar ileriyi göremedim ben. Ama kan sulandırıcıyı bıraktım kalbi duracak diye bi şey olacağını sanmıyorum. Tabi benim görüşüm bu. Benim için sadece değişen bu heterozigot genler dolayısıyla doktorum folik asiti metilfolat olarak kullanmamı istedi o farklılık var sadece.

Vallaha herkes bir tuaf proluton iğne felan verirler içiniz rahat edecekse bekleyin ama bence özelde bir doktora gidin

Canım ben hangi doktora gittiysem kesinlikle önermiyor. Hatta dinlemeyip 2. Trasnferde takmıştım ve enfeksiyon kapmıştım. Çünkü hava almanı engelliyor. İç çamaşırda bile sadece pamuklu kullanın diyorlar. Riske atma sonra enfeksiyon kaparsan vicdan azabı çekersin çok

Back
X