- 4 Ağustos 2021
- 1.416
- 1.926
- 83
- 30
Kırmızı kanaman olursa gel demişti onun dışında dörtlü tarama için çağırdı 16.haftadaBelki son kalanlardır o kahverengi gelenkontrolün ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızı kanaman olursa gel demişti onun dışında dörtlü tarama için çağırdı 16.haftadaBelki son kalanlardır o kahverengi gelenkontrolün ne zaman
Biz 12+4te ultrasonla öğrendik ama %70 ihtimal dedi doktor. Bu arada ben de erkek bekliyorumKızlar 12 13 hafta olup cinsiyeti usg ile öğrenen varmı bugün 13+1 olduk ben biraz daha beklemek istiyorum ama eşim illa gidelim diyor
Ben ilk hamileliğimde doktorum 11.haftada tahminim var diyip 12.haftada kesinleştiKızlar 12 13 hafta olup cinsiyeti usg ile öğrenen varmı bugün 13+1 olduk ben biraz daha beklemek istiyorum ama eşim illa gidelim diyor
Cinsiyeti ne erkekse zaten gözükür diyorlar bende 13+3 de gidecgim inş görünürBen ilk hamileliğimde doktorum 11.haftada tahminim var diyip 12.haftada kesinleşti
Şimdiki hamileliğimde 13+4 yüzde 99 öğrendim![]()
Resmen ayakta uyuyorum normalde hiç uykuya düşkün birisi diğilim midem hala bulanıyor halsizlik var sen nasılsın?Bugün nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım![]()
İlk üç aydan sonra daha iyi hissedilir diyorlar ama bende de henüz başlamadı o rahatlık, açıkçası çok da bir şey yapmiyorum. Uykuyu hiç sevmem ama akşam 10 da gözler gidiyorResmen ayakta uyuyorum normalde hiç uykuya düşkün birisi diğilim midem hala bulanıyor halsizlik var sen nasılsın?
Benimde azaldı bulantılarım gerçi dün doktora gitmeden önce yine çıkardım ama heyecandan herhalde. 62 kg yum hala kendimi hamile gibi hissetmiyorumBugün nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım![]()
İlki kız şimdiki erkek ikisinde de erken öğrendim bence doktorun tecrübesine bağlıCinsiyeti ne erkekse zaten gözükür diyorlar bende 13+3 de gidecgim inş görünür
Evdekiler oruç mutfak bende ne kadar deselerde yapma ama yine duramıyorum ama uykunun onunla alakası yok ben ilk gebeliğimde hiç uykum yoktu annem diyordu böyle gebelikmi olur azcık uyu diyordu..bulantıda geçmiyor hala bende ama yemek yiyorum şükür aşırı diğil ama mesela ekmek çok az yiyorum kasmıyorum kendimi illa bunu yemeliyim diye yapmıyorum çünkü bulantım var canım isterse bir tek bebeğimde küçük onada bakmaya halim olsun diyorumİlk üç aydan sonra daha iyi hissedilir diyorlar ama bende de henüz başlamadı o rahatlık, açıkçası çok da bir şey yapmiyorum. Uykuyu hiç sevmem ama akşam 10 da gözler gidiyordüzelir diye tahmin ediyorum. Benim mide bulantim birkaç gün oldu bitti bulantısız geçiyor benim günler çok şükür. Yemek yiyebiliyor musun ? Ben bir anda acıklıyorum elim ayağım boşalıyor açlıktan
Çok geçmiş olsun tamamen geçmedi kahverengi seyrediyor benim de ama hiç kalkmıyorum neredeyse yemek bulaşık hep başkasındaBenim de kanamam hala devam ediyor. Progestan kullanıyorum. Ama ağızdan alıyorum. Bilmiyorum bitmiyor benim kanamam bir türlü ben de hep buradakilerden bilgi alıyorum çok geçmiş olsun umarım seninki bitmiştir
12+0da usg ile öğrendim sonra fetal dna ile doğru çıktı biraz iyi tecrübeli doktor ve iyi usg makinesi olan bir dr görebiliyorKızlar 12 13 hafta olup cinsiyeti usg ile öğrenen varmı bugün 13+1 olduk ben biraz daha beklemek istiyorum ama eşim illa gidelim diyor
Anladim kuzum tesekkur ederimEvet cnm bana doktorum verdi
Maşallah ben de 63 64 olarak gidiyorum 67 ile gebe kalmıştım gayet iyi gidiyorum diye düşünmekteyimBenimde azaldı bulantılarım gerçi dün doktora gitmeden önce yine çıkardım ama heyecandan herhalde. 62 kg yum hala kendimi hamile gibi hissetmiyorumbunda 2,5 yaş ataklarında olan kızımında payı var tabi
![]()
En iyi sen kendini bilirsin. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap insalalh daha iyi olur. Herkes diyor zaten bir gebelik öbürünü tutmuyor diye. İnşallah daha da iyi olacagiz. Benim uykum gelmiyor ama uzanıyorum uzanmak iyi geliyor geçen bacağım çok ağrıyordu doktora söyledim magnezyum verir falan sandım doktor dedi ki fıtık var sende fiziğe falan gittim bu hafta.Evdekiler oruç mutfak bende ne kadar deselerde yapma ama yine duramıyorum ama uykunun onunla alakası yok ben ilk gebeliğimde hiç uykum yoktu annem diyordu böyle gebelikmi olur azcık uyu diyordu..bulantıda geçmiyor hala bende ama yemek yiyorum şükür aşırı diğil ama mesela ekmek çok az yiyorum kasmıyorum kendimi illa bunu yemeliyim diye yapmıyorum çünkü bulantım var canım isterse bir tek bebeğimde küçük onada bakmaya halim olsun diyorum
Ben magnezyum kullanıyorum ağrım olunca bende uzanıyorum geçiyor..yarın oğlumu doktora götürücem eşim diyor kadın doğumcuya gidek zaten 19 gidicektik 2 günle bebekmi büyüyücek diyorEn iyi sen kendini bilirsin. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap insalalh daha iyi olur. Herkes diyor zaten bir gebelik öbürünü tutmuyor diye. İnşallah daha da iyi olacagiz. Benim uykum gelmiyor ama uzanıyorum uzanmak iyi geliyor geçen bacağım çok ağrıyordu doktora söyledim magnezyum verir falan sandım doktor dedi ki fıtık var sende fiziğe falan gittim bu hafta.![]()
Ya ben çok iş yapıyorum, yapmayayım dedikçe bir şey çıkıyor sen en iyisini yapıyorsunÇok geçmiş olsun tamamen geçmedi kahverengi seyrediyor benim de ama hiç kalkmıyorum neredeyse yemek bulaşık hep başkasında
Canım benimde 15+5 aynı şekilde karnımda gezinen bir ağrı var. Daha çok soldan giriyor. Ama daha önce hiç yaşamamıştım. Kanamam akıntım yok. Gaz sancısı mı büyüyor mu enfeksiyon mu çözemedim. Yarın doktora gidicem. Ama ne durumdasın ne oldu merak ettimhaklısın da insan evham yapıyor ister istemez, idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ama tahliller temiz çıktı, büyüme hızlandı, ondandır inşallah.
Eşin çok haklıBen magnezyum kullanıyorum ağrım olunca bende uzanıyorum geçiyor..yarın oğlumu doktora götürücem eşim diyor kadın doğumcuya gidek zaten 19 gidicektik 2 günle bebekmi büyüyücek diyormerak ediyorum söylermi acaba cinsiyetini
![]()