• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ne yaptin canim ? Gittinmi doktora ?
Gittim canım kese gelişmemiş ve bozulma başlamış yarın sabah kürtaj olacağım. MahidevranSultan MahidevranSultan canım listeden silebilirsin haziran annesi olmak nasipte yokmuş malesef. Allah sizlerin bebeklerinizi korusun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Ben de hic mide bulantisi olmadi. Sali gunu Carsaftan gelen deterjan kokusu bi rahatsiz etti o kadar. Saglikli beslenmeye calisiyorum elimden geldigi kadar kilo almadim henuz ama gobegim simdiden belirginlesti :KK43: bir kac ay sonra halimi dusunemiyorum. 3 ay bittikten sonra plates ve yogaya baslayacagim
Evet canım en iyisi hem doğumu da kolaylaştırıyor ben ilkinde yapmamıştım dogum zor olmuştu bunda yapacağım şu ilk üç ay bir bitsin:))

Gittim canım kese gelişmemiş ve bozulma başlamış yarın sabah kürtaj olacağım. MahidevranSultan MahidevranSultan canım listeden silebilirsin haziran annesi olmak nasipte yokmuş malesef. Allah sizlerin bebeklerinizi korusun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Canım çok üzüldüm 😔 çok geçmiş olsun Allah bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah🤲🏻 kendine dikkat et Allah'a emanet ol ♥️

Aynen altıncı hisseleri çok kuvvetli bazı insanlar ne yaparsa yapsın onun gözünde aynı çocuklar için değişmiyorlar cidden ☺️ Covid değiştirdi ama biraz evde kalınca bizimki herkesten uzaklaşmıştı bi ara şimdi tekrar çekinmiyor canım
Bizimki birisi öpmek isterse virüs var öpmek yok diyo 😅 ama onun dışında insanların dibinden ayrilmiyo covid ilk çıktığı zamanlarda çok etkilenmisti ama artık yavaş yavaş alisti oda 😊

Kizlarr hani dakikada kalp atım hızına göre bebek cinsiyeti belli oluyormus diye bir muabbet dönmüştü ya burda o nasıldı tabiki bilimsel olarak gerçeklik payı olmadığını biliyorum ama yinede bi umut diyip merak ettim😅 bizimki dakikada hızı 176 çıktı kız mi erkek mi sizce 😅😅😅

Kizlarr hani dakikada kalp atım hızına göre bebek cinsiyeti belli oluyormus diye bir muabbet dönmüştü ya burda o nasıldı tabiki bilimsel olarak gerçeklik payı olmadığını biliyorum ama yinede bi umut diyip merak ettim😅 bizimki dakikada hızı 176 çıktı kız mi erkek mi sizce 😅😅😅
140 tan fazla kız olur derler canım ama bende tutmadı oğlumun ki fazlaydı bu bebeğin ki de fazla 😅

Bizimki birisi öpmek isterse virüs var öpmek yok diyo 😅 ama onun dışında insanların dibinden ayrilmiyo covid ilk çıktığı zamanlarda çok etkilenmisti ama artık yavaş yavaş alisti oda 😊
Benimki vizede zorla öptürdü için sorun yok 😂 ama alişiyorlar napsin kuzularumda uyum sağlıyorlar bir şekilde 😕☺️

Bizimde 163 tü en son :)

Benimki vizede zorla öptürdü için sorun yok 😂 ama alişiyorlar napsin kuzularumda uyum sağlıyorlar bir şekilde 😕☺️
Evet ya geçen gün dalgınlığıma geldi maskeyi unutmuşum peşimden geldi anne maske diye😅😅 benden daha çok dikkat ediyor 3 yaşına girecek daha 🙈

Evet ya geçen gün dalgınlığıma geldi maskeyi unutmuşum peşimden geldi anne maske diye😅😅 benden daha çok dikkat ediyor 3 yaşına girecek daha 🙈
Bizden daha çok hakimler resmen maşallah ya 😅 işine gelince virüs dinlemiyor ama kurnazlığa başladık biz😅 bi de sigara reklamlarını gösteriyor bak şimdi annesiz kalacak cocuk diye içim sızladı daha hiç içmem inşallah büyüdükçe doğrularıda gösteriyorlar 😊

140 tan fazla kız olur derler canım ama bende tutmadı oğlumun ki fazlaydı bu bebeğin ki de fazla 😅
Alti yedi haftalikken ki kalp atim sayisi olmasi lazim diye biliyorum.. oglumda tutmustu 121 di onun 6+3 ken buda yedinci haftada 133 cikti bakalim bundada tutacakmi 🤷‍♀️

Bizden daha çok hakimler resmen maşallah ya 😅 işine gelince virüs dinlemiyor ama kurnazlığa başladık biz😅 bi de sigara reklamlarını gösteriyor bak şimdi annesiz kalacak cocuk diye içim sızladı daha hiç içmem inşallah büyüdükçe doğrularıda gösteriyorlar 😊
Yaa kuzucuk🥰 Evet ya bilmiş bilmiş konuşuyorlar ıssırasın geliyor🙈senin kızda da oluyor mu bilmiyorum her cümlenin sonunda neden diye sormaları var bide
Ben şimdi işe gideceğim,neden?
Çünkü çalışmam gerekiyor,neden?
Çünkü para kazanıyorum, neden?
Bunun gibi🤣

Alti yedi haftalikken ki kalp atim sayisi olmasi lazim diye biliyorum.. oglumda tutmustu 121 di onun 6+3 ken buda yedinci haftada 133 cikti bakalim bundada tutacakmi 🤷‍♀️
Ya öyle mi,o zaman tutmuş olabilir benimde,bu durumda sana 2.oğlan geliyor 🙈🥰

Benim bu limona olan aşkım ne olacak yaa şu an bunu yazarken bile limon yiyorum, acı biberden limona geçtim 🤣
Dün gece uykumdan uyandım ağzımda ekşi bir tat su içtim geçmedi sonra anladım ki canım limon istiyormuş kesip yedim ıssıra ıssıra 🙈

Bitanem ben soylemek istemedim. Benimde ilk dusugum boyle baslamisti. Uzgunum kuzum. Dikkat et kendine. Moralini bozma yine hamile kalicaksin ❤️❤️❤️

Benim bu limona olan aşkım ne olacak yaa şu an bunu yazarken bile limon yiyorum, acı biberden limona geçtim 🤣
Dün gece uykumdan uyandım ağzımda ekşi bir tat su içtim geçmedi sonra anladım ki canım limon istiyormuş kesip yedim ıssıra ıssıra 🙈
ye eskisi çıkar ayşeyi diyorlar ama bilemem 😅benimde sürekli tatlı cekiyor Normaldede tatliyla hiç aram yoktu 😅

Benimde 6+4 128 cıktı bakalım cinsiyeti öğrendiğimizde tutmuş olacak mı inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız 🤲🏻

ye eskisi çıkar ayşeyi diyorlar ama bilemem 😅benimde sürekli tatlı cekiyor Normaldede tatliyla hiç aram yoktu 😅
Yaa keşke 🙈Ye tatlıyı doğur atlıyı da derler🤣 bu durumda sana dünya tatlısı bir oğlan geliyooor🥰 benden de tecrübe bende oğluma hamileyken çok tatlı yerdim:))

Back
X