2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gecmis olsun nasil belirtileriniz var bizde supheleniyoruz

7+ da gittiğimde 1 ay sonra gel dedi bende 11+ da gitmeyi düşünüyorum zaten 1 ay çok uzun geldi bana ya
12+dan sonran 4 haftada bir gelmeni istiyorlar seninki gerçekten uzun bir süre olmuş 9+da tekrar gitmeni tavsiye ederim. Çünkü önceki gebeliğimde süre çok uzundu ben o arada devlet hastanesine öylesine bi gideyim dedim ve kalp atışı durduğunu öğrendim

Gecmis olsun nasil belirtileriniz var bizde supheleniyoruz
Valla eşim sabah baş ağrısıyla uyandı. Ağrı kesici kas gevşetici iğne yaptım ona. Hemşireyim bu arada. Bana mısın demedi hiç geçmedi o gğnün akşamı ateşi çıktı. Hastaneye yolladım tomografi falan çekilsin diye. Test aldılar serum falan taktılar ciğerleri temizdi Allah tan. Sonraki gün pozitif çıktı. Bende de ondan iki gün sonra burun tıkanıklığı başladı sonra koku ve tat kaybı ve sırt ağrılarım oldu boğazım aynı faranjit olursunda bi ağrı gıcıklanma olur gibiydi. Şuan hamdolsun ikimizde iyiyiz. Eşimin hiç bişeyi kalmadı onun on ikinci günü. Benimde sinüzit gibi geniz akıntım ve burun tıkanıklığım kaldı. Baştan beri ilaç bişey kullanmadım ama bu geniz akıntısı müthiş şekilde mide bulantısı ve kusma yaptı. Gebeliğimin başından beri hiç kusmamıştım bulantılarım vardı ama kusmam yoktu. İki gündür antibiyotik kullanıyorum bende daha iyiyim hamdolsun.

Geçmiş olsun ben de endişeleniyorum ya gribi bile ağır atlatıyorum hamilelikte eşimin babası pozitif hastaneye cagırıyo kardeslerı birazda sen bekle diye durumuda biraz kötüleşmiş içeri giremeyecek zaten ne farkedecekse. sizin işten mi almış hastalıgı esiniz başları kolay sonrası zorlasıyormus kimileri ahır atlatıyor inşallah öyle olmaz bol C vitamini alın

Ha
ngi antibiyotik kullanıyorsunuz bildiğim kadari ile sadece parol veriliyordu

Şu bulantılar geçsin kendimi sınırlıycam bulantı yokta tiksinme kahvaltı bile yapamıyorum
Ben galiba yapamayacağım şimdiden iştahım yerinde sadece sabahları uyanınca hiçbir şey yiyemiyorum ilk iki saat midem bulanıyor sonra geçiyor ama ilk hamileliğime göre şükrediyorum

Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah hiçbir şeyin kalmaz bizimde bugün ofiste temizlik görevlisinin testi pozitif çıkmış herkes panik halinde bende salı günü konuştum onunla ama maskeler vardı bilemiyorum..

Ben galiba yapamayacağım şimdiden iştahım yerinde sadece sabahları uyanınca hiçbir şey yiyemiyorum ilk iki saat midem bulanıyor sonra geçiyor ama ilk hamileliğime göre şükrediyorum
Aynen benimde ona göre çok şükür ama tiksinmeler kaldı bi yine de iyi yiyorum

Arkadaşından aldı bizim tahminimiz. Eşimde hafif atlattı hamdolsun. Keşke herkes bu şekilde atlatsa

Ben önceki gebeliğimde kullanmıştım. Çok çok iyi yemek yiyebilmek en güzeli

Gerçekten öyle, 10 gün boşuna kıvranmışım ama bana aşırı uyku yapıyo, size de yapmış mıydı?

Bende 8+5 oldum ama hala belirti namına birşey yok dr gittiğimde korkuyorum bebek yok diyecek diye şu 18 gelse artık merak ve stres bıktırdı beni
Aynen canım ya senin randevun benden önce iyi haberlerle gel bize de moral oluyor. Bir tek göğüs hassasiyeti var her dk bebeği görmek istiyor insan böyle olunca

Aynen canım ya senin randevun benden önce iyi haberlerle gel bize de moral oluyor. Bir tek göğüs hassasiyeti var her dk bebeği görmek istiyor insan böyle olunca
Inşallah canım Bende göğüs hassasiyetide çok yok sabahları oluyor gün içinde geçiyor

Bize yine pilates topu gibi göbeklerin yolu göründü
Ben de hic mide bulantisi olmadi. Sali gunu Carsaftan gelen deterjan kokusu bi rahatsiz etti o kadar. Saglikli beslenmeye calisiyorum elimden geldigi kadar kilo almadim henuz ama gobegim simdiden belirginlesti bir kac ay sonra halimi dusunemiyorum. 3 ay bittikten sonra plates ve yogaya baslayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…