- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sat, kaçıncı bebek ve tahmini doğum tarihini de alabilir miyimSelamkizlar benimde kaydederseniz sevinirim yaş 23 9+4 gebeligim
En son kontrole ne zaman gittin canım?Kizlar bide kalp atışı hızını ultrasonda mi gördünüz. Ben görmedimde
İkinci bebek. Tahmini doğum 13 Haziran gözüküyor canım sata göre geç döllenme olmuş sat 2 EylülCanım sat, kaçıncı bebek ve tahmini doğum tarihini de alabilir miyim![]()
Pazartesi günü gittim canimEn son kontrole ne zaman gittin canım?
Az önce koca bir bardağa soda bir limon suyu ve tuzu karıştırarak meşhur churchill yaptım ve içtin ekşi yemekten midemi delmesemValla yaa:)) ben ekşiciyim arkadaş![]()
Yaaa hadi yaEvet ya erkek çocukları annelerine düşkün oluyor oğlumdan biliyorumAllah gönlüne göre versin inşallah
ama bu bulantinının cinsiyetle hiçbir alakası yokmuş onu anladım oğlumda deli gibi kusuyordum çünkü,herkes kız dedi,sonra erkek olduğunu anlayınca bu sefer o zaman çok saçlı doğacak dediler kel kafa doğdu
![]()
Ayni şekilde o aci tat bendede var yaklaşık 15 gundur felan. Tükürük salgim da artti. Yutkunurken zorlanıyorum ama inatla disari tukurmuyorum buna alışmamak icin.Merhaba bende sanirim ayni durumdayim bu saydiklarina ek olarak agzimda zehir aci bir tat var ve hic birsey yiyip icemiyorum halsizlesiyorum hic birnis yapmadigim halde sizin onerileriniz denedikleriniz var mi ?
Benimde ikinci bebeğim ilki oğlandi şimdi kız istiyorum ama eminim buda erkek olacakYaaa hadi yaBana da öyle dediler dik dik uzun saçları vardı kızımın doğduğunda tamamen kısmet desene
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
![]()
Hayırlı olsun canım tebrik ederimBenimde ikinci bebeğim ilki oğlandi şimdi kız istiyorum ama eminim buda erkek olacak![]()
Hala duyamamak biraz tuhaf geldi ama doktor sorun yok dediyse birşey yoktur tabikiPazartesi günü gittim canim
Ayyy bende mahvettik valla ama bulantıya falan da iyi geliyor ekşi:)) hem de çook güzelAz önce koca bir bardağa soda bir limon suyu ve tuzu karıştırarak meşhur churchill yaptım ve içtin ekşi yemekten midemi delmesem
Hayır tabikide duydum yanlış anladınız hızını. Bilmiyorum diye sordumHala duyamamak biraz tuhaf geldi ama doktor sorun yok dediyse birşey yoktur tabiki![]()
Öyle galiba:)) inşallahh sağlıklı güzel bebişlerimiz olurrYaaa hadi yaBana da öyle dediler dik dik uzun saçları vardı kızımın doğduğunda tamamen kısmet desene
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
![]()
Hmm öyle mi pardon yanlış okumuşum herhalde uykuluyum da birazHayır tabikide duydum yanlış anladınız hızını. Bilmiyorum diye sordum
Ultrasonda ki resimden anlayabiliyorsunuz. Kalp atışınin hızınıHmm öyle mi pardon yanlış okumuşum herhalde uykuluyum da biraz![]()
Doktor söylemedi mi şu kadar atıyor diyeUltrasonda ki resimden anlayabiliyorsunuz. Kalp atışınin hızını![]()
Söylemedi zaten kalp atışını zor dinledim bebeğin. Ateşi yükselir falan dedi. İyi bı doktor arıyorum malesefDoktor söylemedi mi şu kadar atıyor diye