2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
bekle cıkar belkı bebek. cok küçük gözükmüyor olablır..

cnm bak resmı görünce kötü oldum. aynısıydı benım. sonra bır doktır bıze kalbını dınlettı ve dünyalar bızım oldu. ben bunların hepsını yasadım. bır doktır bana dediki 9 haftaya kadar kendını göstermediği olur dedi.ve kanaman falan yoksa bekle. sonra ıcınde ömür boyu onla yasamak ınsanı bıtırır be cnm.

dualarım seninle. ınsallah bır mucize olurda bebek kendını gösterir.

bekle cıkar belkı bebek. cok küçük gözükmüyor olablır..

Kuzum, sonraki yazısmlara henuz gelmemmıssıncuma gunu son kez cagırmıstı, cumartesı ılacla dusuk yaptırcaktı, cuma o kadar umutsuz gıttım kı doktora, ekranı actı şak diye goruldu, bebegın kutupları var carsamba tekrar bakalım dedı, ama anomalı olabılır, cok gecıktı dedı, cok sukur umutlarım yeniden yeşerdi

yaaaaa masallah cok sewındım. ben okuyordum dayanamadım. harıka yaaa cok mutlu oldum ınsalah saglıkla kucagına al.

Herkese gunaydinnn firsat bulup pek yazamiyorum fakat sessiz takip ediyorum Umarim herzaman boyle guzel haberlerle geliriz burayaaa

Ay keşke kaynanam yanımda olsa. Yemekler hizmetler. Nazımı hep çeker Allah var çok şanslısın

Yolda kaldım ,toplantıya yetişmem lazım ve sıfır uyku, bebeğe birşey olacak diye korkuyorum artık stresten

Gunaydinlar kizlar
Günaydın canım Daha önce yazdım ama çok geç saatte yazmıştım gören olmamış sanırım. Canım karaciğer enzimlerim referans sınır 33 iken benim ki 35 çıkmış. Doktorum önümüzdeki ay bı daha baktiririz dedi. Napmam gerektiği hakkında bi bilgi vermedi. Ayrıca hepatit B ve bir virüs için bağışıklığın var dedi sadece ne demek ki bu yani daha önce hepatit mi gecirmisim demek

Sanırım öyle oluyor benim de tam bilgim yok canım . Toxoplasma virüsü mi pozitif cıktı?

Gerizekalilarmis. Keske sikayet etseydin beyaz masaya. Terbiyesizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…