kızlar benim 2 haftadır kasığımda sertlik vardı sürekli sanki biri orayı kaziyomus gibiydi bacağım hafif kasılıyordu yururken filan bugun hicbir his yok niye oyle olduki kimyasal olsa regl olurdum degilmi anlardım yani çok korkuyorum
kızlar benim 2 haftadır kasığımda sertlik vardı sürekli sanki biri orayı kaziyomus gibiydi bacağım hafif kasılıyordu yururken filan bugun hicbir his yok niye oyle olduki kimyasal olsa regl olurdum degilmi anlardım yani çok korkuyorum
Bencede anlardin bazi belirtiler yerlesme belirtisi gibi oluyo yani hamilelik ilerledikçe kayboluyor bazen yerini yeni bi belirtiye bırakıyor bazende minikler annelerine kiyamyip daha fazla belirti hissettirmiyo daha rahat bir gebelik süreci geçirmeniz için yardımcı oluyolar aklına takılan bi durum varsa doktoruna danış tabiki işin uzmanı değilim yanlış yönlendirmek asla istemem ama benim ikinci gebeligim olduğu için tecrubelerime dayanarak söylüyorum bunları bende de bi kaç gün öncesine kadar kasikta batma ağrı falan vardi şimdi geçti ara ara oluyor ama endiselencek bi durum olduğunu sanmıyorum insallah iyidir minikler çok düşünüp çok strese sokmamaya calişin kendinizi söylemesi kolay diceksiniz belki ama diğer türlü stres yapınca daha çok yipraniyoruz bu süreci olabildiğince sakin gecirmemiz hem bebeğimiz için hem kendi psikolojimiz icin en önemlisi
Kızlar ben geceleri hiç uyuyamiyorum gündüzleri zombi gibi ancak ev işleri ve oğlumun peşinden kosuyorum çok yoruluyorum aslında ama yinede uyuyamiyorum bende geceleri minik için battaniye örmeye karar verdim belki o şekilde onla uğraşırken uykum gelir uyuyabilirim diye ama herkes çok erken şimdiden örme aksi bi durum olursa daha çok üzülürsun 7. Ayıni bekle diyo sizlerin bu konuda fikri ne acaba merak ettim
Kesinlikle geçmiyor tek düşündüğüm şey inşaşlah hala kalp atışı vardır daha önce bu haftalarda kalbi durduğu için kürtaj olmuştum inşallah şimdi herşey yolundadır hepimiz için
Eşim yanımda değildi duyunca çok sinirlendi ama bana çoktan imza attırmışlardı artık hiç aklıma gelmedi şikayet etmek yinede gidelim dedi boşver Allaha havale ettim dedim
Arkadaşlar bugün 8+2 oldum çok şükür ama çok fazla sırt ağrım ve günde 3-4 kezde çok fazla bel ağrım oluyor bu sorunu yaşayan var mı benim gibi bu arada bebeğimi gördüm kalp atışını dinledim doktorum 3 hafta sonra gel dedi bir sorun varsa diye çok endişeleniyorum
Kizlaaaar umarim iyisinizdir Benim bir sorum olucak bugun 10+1 sabahtan beri sol tarafima yururken oturup kalkarken agri saplaniyor gibi. Kasikmi desem karin mi desem bilemedim. Kasik gibi ama. Sanci degil baya agri saplaniyor anlik boyle. Önemli biseymidir acaba. Doktorumu arasammi bilemedim. Ne dersiniz ?
Kizlaaaar umarim iyisinizdir Benim bir sorum olucak bugun 10+1 sabahtan beri sol tarafima yururken oturup kalkarken agri saplaniyor gibi. Kasikmi desem karin mi desem bilemedim. Kasik gibi ama. Sanci degil baya agri saplaniyor anlik boyle. Önemli biseymidir acaba. Doktorumu arasammi bilemedim. Ne dersiniz ?
Kızlar ben geceleri hiç uyuyamiyorum gündüzleri zombi gibi ancak ev işleri ve oğlumun peşinden kosuyorum çok yoruluyorum aslında ama yinede uyuyamiyorum bende geceleri minik için battaniye örmeye karar verdim belki o şekilde onla uğraşırken uykum gelir uyuyabilirim diye ama herkes çok erken şimdiden örme aksi bi durum olursa daha çok üzülürsun 7. Ayıni bekle diyo sizlerin bu konuda fikri ne acaba merak ettim
Ör gitsin ya ne olacak:) Allah korusun bisey olmaz inşallah ama olursa yine hamile kalmayı düşünürsün illaki her türlü kullanırsın bence . Tabiki bebeklerimize Allah sağlık versin inşalalh sorunsuz doğarlar.
Ay yok ben kötüyüm bu haftasonu kızımın doğum günü var birkaç süs eşyası alalım diye cikayim dedim arabada kustum afedersin tutamadım kendimi. Eve geldim
Su an adete göre 7+4, yaa acıkcası doktor ekranı İlk actıgında denız bişey mı kıpırdadı dedı, heyecanlandım var sandım tmm oldu sonunda dedım.. Sonra nefesını tut dedı, baya baktı o sekılde yok dedı istanbulda kı de kese düzgün yolk sac var dıyor bak resmını atayım buraya 1 hafta bekle dedi kımseye gitme dedi
Kızlar ben de yarın doktora gideceğim geçen hafta gittim doktor geç döllenme dedi erken diye bebişi göremedik dualarını bekliyorum inşallah yarın görürüz
Kızlar bu doktorumun ona gideceğim haftaları yazdığı kağıt ve o haftalarda yaptırılacak bazı testler . Bilgi amaçlı paylaşıyorum .
12- ikili tarama
20-Detaylı ultrason
36yı niye işaretli hatırlamıyorum