2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar 5 haftalikken kese boyutunuz kacti acaba
Canim sen çok telaş yapıyorsun. Biraz rahat ol stres olmamak çok önemli. Çok etkiliyor bebeği ve hamilelik gidişatını. Dur bakalım her şey yoluna girer. Bu kadar stres yapma

Canim sen çok telaş yapıyorsun. Biraz rahat ol stres olmamak çok önemli. Çok etkiliyor bebeği ve hamilelik gidişatını. Dur bakalım her şey yoluna girer. Bu kadar stres yapma
Ahhhh elimde olsa bir hafta arayla 2 doktora gittim 2side cok iii hersey yolunda dedi ama bn yine streslerde

Ahhhh elimde olsa bir hafta arayla 2 doktora gittim 2side cok iii hersey yolunda dedi ama bn yine streslerde
Şuan kalp atışı için beklemek zorundasın zaten yani stres yapsanda yapmasan da bekliceksin iyisi mi keyfini çıkar zamanın gelmesini bekle.
Daha başlarda böyle yaparsan ilerde naparsin:) bekle her şey olacağına varır insallah

Ins cnm 28 ekimde gittimde 15 gun sonra gel belki kalp atslarini duyarz demisti ozeldeki doktorm carsamba gitcem bklm devlet hastanesinde baska bi doktora cuma gunu gittm 5+4demisti kalp atsi yok ama daha cok erken demsti bklm carsamba ins duyarm

Kızlar günaydın güzel anneler Yorumları okuyorum da çok stresli çok detay şeyleri konuşan annelerimiz var bu da kafanızı karıştırmaz mı .. biraz rahat olun hamileliğin tadını Çıkarın güzel şeylere bakın çiçek böcek gökyüzü ne bilim bu kadar stres iyi birşey değil ve daha hamileleğin başındayız :) doktor kontrolündesiniz herhangi bi durum olsa(allah korusun) doktorunuz paylaşır.. herkes sağlıcakla kavuşsun yavrusuna

Ins cnm 28 ekimde gittimde 15 gun sonra gel belki kalp atslarini duyarz demisti ozeldeki doktorm carsamba gitcem bklm devlet hastanesinde baska bi doktora cuma gunu gittm 5+4demisti kalp atsi yok ama daha cok erken demsti bklm carsamba ins duyarm
Sen şuan 6arti0sin o zaman yanı 7.haftaya girdin. Bu hafta duyarsın artık bizler de 6+larda duyduk. 5+larda duyulmaz zaten çok nadir yani. Hayırlısı olsun

Gerizekalilarmis. Keske sikayet etseydin beyaz masaya. Terbiyesizler.
Eşim yanımda değildi duyunca çok sinirlendi ama bana çoktan imza attırmışlardı artık hiç aklıma gelmedi şikayet etmek yinede gidelim dedi boşver Allaha havale ettim dedim

Kizlar bugün nokta şeklinde acik kırmızı leke gördüm biraz önce çok korkuyorum ya ama ağrım falan bişey yok ne yapmam lazım

Bende geceleri uyuyamıyorum canım hele biseyleri takarsam ama bi bardak iç sen de ondan bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…