- 17 Haziran 2020
- 609
- 644
- 18
- 36
ceyda tam konunu hakım degılım ama. okuyordum hemen yazmak istedım. bebekler ıyı mı?Evet durdu...bazen kahverengi geliyor sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceyda tam konunu hakım degılım ama. okuyordum hemen yazmak istedım. bebekler ıyı mı?Evet durdu...bazen kahverengi geliyor sadece
dualarım seninle. ınsallah bır mucize olurda bebek kendını gösterir.Nasip kuzumvakti zamanı var daha demek lki, insallah sen yavrunu saglıcakla dünyaya getireceksin
![]()
bekle cıkar belkı bebek. cok küçük gözükmüyor olablır..İstanbul memorıal da calısan bi doktorla telefonda görüştüm, gitme diyor kendı doktoruna da zahıde hanıma da, 1 hafta bekle diyor, kanaman lekelenmen yok ultrason goruntu guzel.. Kafam cok karıstı, benım doktoru da cok ıyı tanıdıgını soyledı hulusı hoca yanlıs yapmaz dıyor, ama 1 hafta daha bekle benı dinle dıyor..
Sizce napayım kızlar????
cnm bak resmı görünce kötü oldum. aynısıydı benım. sonra bır doktır bıze kalbını dınlettı ve dünyalar bızım oldu. ben bunların hepsını yasadım. bır doktır bana dediki 9 haftaya kadar kendını göstermediği olur dedi.ve kanaman falan yoksa bekle. sonra ıcınde ömür boyu onla yasamak ınsanı bıtırır be cnm.Su an adete göre 7+4, yaa acıkcası doktor ekranı İlk actıgında denız bişey mı kıpırdadı dedı, heyecanlandım var sandım tmm oldu sonunda dedım.. Sonra nefesını tut dedı, baya baktı o sekılde yok dedıistanbulda kı de kese düzgün yolk sac var dıyor bak resmını atayım buraya 1 hafta bekle dedi kımseye gitme dedi
Hayırlısı artık inşallah güzel sonuçlar alırızOlsun en azından için rahatlar biraz ben öyle düşünüyorum %100 olmasa bile %85 kesinliği varmış
Amin sağlıklı sonuçlar alırız insallahYüzde 97 diye okudum ben. Benimde ayin 24ünde randevum var 12+2 olucam allahin izniyle o zaman yaptiricam. Hayirlisi olsun
dualarım seninle. ınsallah bır mucize olurda bebek kendını gösterir.![]()
bekle cıkar belkı bebek. cok küçük gözükmüyor olablır..
Kuzum, sonraki yazısmlara henuz gelmemmıssıncnm bak resmı görünce kötü oldum. aynısıydı benım. sonra bır doktır bıze kalbını dınlettı ve dünyalar bızım oldu. ben bunların hepsını yasadım. bır doktır bana dediki 9 haftaya kadar kendını göstermediği olur dedi.ve kanaman falan yoksa bekle. sonra ıcınde ömür boyu onla yasamak ınsanı bıtırır be cnm.
yaaaaa masallah cok sewındım. ben okuyordum dayanamadım. harıka yaaa cok mutlu oldum ınsalah saglıkla kucagına al.Kuzum, sonraki yazısmlara henuz gelmemmıssıncuma gunu son kez cagırmıstı, cumartesı ılacla dusuk yaptırcaktı, cuma o kadar umutsuz gıttım kı doktora, ekranı actı şak diye goruldu, bebegın kutupları var carsamba tekrar bakalım dedı, ama anomalı olabılır, cok gecıktı dedı, cok sukur umutlarım yeniden yeşerdi
![]()
İnşallah çarsamba gunu de cismini görüp, sesini duyabilirzyaaaaa masallah cok sewındım. ben okuyordum dayanamadım. harıka yaaa cok mutlu oldum ınsalah saglıkla kucagına al.
Bir tanesini kaybettim canım...ama diğeri iyi çok şükürceyda tam konunu hakım degılım ama. okuyordum hemen yazmak istedım. bebekler ıyı mı?
Ay keşke kaynanam yanımda olsa. Yemekler hizmetler. Nazımı hep çeker Allah var çok şanslısınBende normalde daha nazliydim ama şimdi hiç yapmıyorum kaynanam hep senin hamileligin çekilmez diyordu şimdi yemeğimi bile kendi nedense önüme getiriyor ev tarhanasiyla besliyor her sabah yumurta hasliyor naz yapmadığım haldegörumcemde herşey bebek için seni sevdigimizden değil diyor çok uğraşıyor benimle
![]()
Günaydın canımGunaydinlar kizlar![]()
Sanırım öyle oluyor benim de tam bilgim yok canım . Toxoplasma virüsü mi pozitif cıktı?Günaydın canımDaha önce yazdım ama çok geç saatte yazmıştım gören olmamış sanırım. Canım karaciğer enzimlerim referans sınır 33 iken benim ki 35 çıkmış. Doktorum önümüzdeki ay bı daha baktiririz dedi. Napmam gerektiği hakkında bi bilgi vermedi. Ayrıca hepatit B ve bir virüs için bağışıklığın var dedi sadece ne demek ki bu yani daha önce hepatit mi gecirmisim demek
![]()
Bilmiyorum canım ya tlfda konustuk önümüzdeki ay gidicem bı daha. Teşekkür ederim canımSanırım öyle oluyor benim de tam bilgim yok canım . Toxoplasma virüsü mi pozitif cıktı?
Tecrübeli arkadaşlar ultrason kagitlariniza bakıp yazarsanız sevinirim ilk ultrason kağıdını kaç mm yazıyorKizlar 5 haftalikken kese boyutunuz kacti acaba
Gerizekalilarmis. Keske sikayet etseydin beyaz masaya. Terbiyesizler.Hastaneye gittim geçenki alttan muayene de çok acı çekmiştim bu muayeneyi kabul edemedim vajinismusum yeniden mi oluyor diye çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu hiç iyi değilimnormal ultrason baktı kalp atışı vardı ama hiç bişey anlaşılmıyormuş canım çok sıkkın ya anlamadım vajinismustum yeni yendim Diyorum zorla bacaklarımdan tutup koymaya çalıştılar sonra öteki geldi bağırdı kalk başka hastaneye git o zaman dedi sana terapi mi verelim dedi iyice ruhsal çöktüm ben haklılar işleri zorlaşıyor ama üstüne basa basa 22 eylülde yendim daha bu hastalığı dememe rağmen kötü davrandılar özele gidecem yarın