Aşılama olan basla arkadslarla görüştüm çatlama olmadıysa ortalama 1 haftayı buluyormus, spermın yasama suresını goz onune de alarak.. Bana cok mantıklı geldi
Canım medicanada sevtap hamdemir kılıç var çok deneyimli ve kesinlikle çok anlayışlı bir doktor aklinda bulunsun birde mobil uygulaması var femience siye ücretsiz indirip durumunu anlatıp bilgi alabiliyorsun haberin olsun
Aşılama olan basla arkadslarla görüştüm çatlama olmadıysa ortalama 1 haftayı buluyormus, spermın yasama suresını goz onune de alarak.. Bana cok mantıklı geldi
Ben Keçiören medical parkta Bülent hocaya gidiyorum canım yakın olduğu için benim doktorumda çok iyi riskli gebelik takibinde çok başarılı Bülent hocayıda öneririm kesinlikle ama sevtap hocayla daha önce aynı hastanede çalışma fırsatım olmuştu senin bu döneminde kesinlikle ailenden biri gibi yaklaşır sana ve hep pozitif düşünür dediğim gibi ayrıca mobil uygulamasından ona ücretsiz istediğini sorabilirsin durumunu detaylıca anlatırsan seni bilgilendirir çok anlayışılıdır . İnşallah bebeğinin kalbinide dinlersin canım benim her şey bundan sonra çok güzel olur
Ben Keçiören medical parkta Bülent hocaya gidiyorum canım yakın olduğu için benim doktorumda çok iyi riskli gebelik takibinde çok başarılı Bülent hocayıda öneririm kesinlikle ama sevtap hocayla daha önce aynı hastanede çalışma fırsatım olmuştu senin bu döneminde kesinlikle ailenden biri gibi yaklaşır sana ve hep pozitif düşünür dediğim gibi ayrıca mobil uygulamasından ona ücretsiz istediğini sorabilirsin durumunu detaylıca anlatırsan seni bilgilendirir çok anlayışılıdır . İnşallah bebeğinin kalbinide dinlersin canım benim her şey bundan sonra çok güzel olur
Canım haklısın öyle yani onlar bana da acilde aynısı oldu hiç ciddiye alma Allah’a havale et bende cıktım gittim üstelik ben doktorum diyor ne dersem olcak diye benim çaliştiğim hastanede. İstemedigin sürece sana kimse bisey yapamaz onların vicdansızlıgı için kendini suçlu hissetme.
O bel ağrısı bendede bazen hafifliyor bazen artıyor herhalde kilomdan da kaynaklı artık alıscaz bebek büyüdükçe bel agrisida çoğalır aman büyüsün sağlıklı olsunda varsın belim ağrısı
Kızlar internetten araştırma yapmıştım geçenlerde pilates topuna oturup açma germe hareketleri yapılırsa doğumda kolaylık oluyormuş sanırım doktora sormadım daha ama bugün markette gördüm bi tane pilates topu aldım kendime aranızda bu konuda bilgisi olan var mı ilk bi kaç ay düşük tehlikesinden dolayı herhangi bir şey yapmayı düşünmüyorum açıkçası ama sonrasında yaparım diyodum
Kızlar günaydın bu gün biraz evhamlı uyandım sanki hamilelik belirtilerim kayboluyor gibi geliyor.belirti kaybı dediğim de zaten belirtim yoktu göğüs hassasiyeti vardı o da azalmaya başladı. Birde çok okuyorum forumları vs bu haftalarda belirti kaybı olup bebeğin anne karnında ölmesinden falan bahsedilmiş. Randevuma 4 gün var; inşallah bir sorun yaşamam .
Benden tavsiye hic evhamlanma canim. Ben buraya yazmistim teee onceleri 6 haftalikken. Ne mide bulantim var ne aserme ne baska bi belirti. Doktora gidip keseyi gormesem hamile olduguma inanmayacagm o derece. Hala ayniyim,hicbir belirtim yok ama cok sukur minnos icimde sessiz sedasiz buyumus en son nokta gibiydi smdi bebek gbi duruyor azcik doktor da diyor herkesin bunyesi farklidir,kimsenin belirtilerine kiyas yapma sen sadece saglikli beslenmene odaklan
8+1 im benimde 7 haftata başladı o belirginlik eşim görümcelerim hepsi diyor gobegin belirginleşti diye ama ben gazdan falandır diyorum biraz çabuk şişti sanki
Bir de bana sor benm de azcik sisti gobegim sanrm adet gormedigimiz icin siskinlik oluyor ilk zamanlar. Cecremdekiler de diyor"acaba hamilelik psikolojisine mi girdin de sisiyor karnin" ne diyecegimi sasiriyorm bu tiplere