2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Haklısın ya bi geç döllenme olabileceğine inanmadı
Aşılama olan basla arkadslarla görüştüm çatlama olmadıysa ortalama 1 haftayı buluyormus, spermın yasama suresını goz onune de alarak.. Bana cok mantıklı geldi

Muhakkak bakıcam, cok tesekkür ederim sen ona mı gidiyorsun

Aşılama olan basla arkadslarla görüştüm çatlama olmadıysa ortalama 1 haftayı buluyormus, spermın yasama suresını goz onune de alarak.. Bana cok mantıklı geldi
Sperm 2-3 güne kadar yasıyo diye biliyorum Aynen yumurta geç catladı belkı

Muhakkak bakıcam, cok tesekkür ederim sen ona mı gidiyorsun
Ben Keçiören medical parkta Bülent hocaya gidiyorum canım yakın olduğu için benim doktorumda çok iyi riskli gebelik takibinde çok başarılı Bülent hocayıda öneririm kesinlikle ama sevtap hocayla daha önce aynı hastanede çalışma fırsatım olmuştu senin bu döneminde kesinlikle ailenden biri gibi yaklaşır sana ve hep pozitif düşünür dediğim gibi ayrıca mobil uygulamasından ona ücretsiz istediğini sorabilirsin durumunu detaylıca anlatırsan seni bilgilendirir çok anlayışılıdır . İnşallah bebeğinin kalbinide dinlersin canım benim her şey bundan sonra çok güzel olur

Bulent ruso mu?? Bi bakayım cnm, cok tesekkur ederım

Gerçekten vicdan merhamet kalmamış

Analık nasıl birşey hepimiz böyle düşünüyoruz. Ah bu hormonlar. Kadınlar böyle hep. Babalar hiç oralı değil valla.

Aman riskli gebeliklerde sakın deneme. Doktora sor ondan sonra

Benden tavsiye hic evhamlanma canim. Ben buraya yazmistim teee onceleri 6 haftalikken. Ne mide bulantim var ne aserme ne baska bi belirti. Doktora gidip keseyi gormesem hamile olduguma inanmayacagm o derece. Hala ayniyim,hicbir belirtim yok ama cok sukur minnos icimde sessiz sedasiz buyumus en son nokta gibiydi smdi bebek gbi duruyor azcik doktor da diyor herkesin bunyesi farklidir,kimsenin belirtilerine kiyas yapma sen sadece saglikli beslenmene odaklan

8+1 im benimde 7 haftata başladı o belirginlik eşim görümcelerim hepsi diyor gobegin belirginleşti diye ama ben gazdan falandır diyorum biraz çabuk şişti sanki
Bir de bana sor benm de azcik sisti gobegim sanrm adet gormedigimiz icin siskinlik oluyor ilk zamanlar. Cecremdekiler de diyor"acaba hamilelik psikolojisine mi girdin de sisiyor karnin" ne diyecegimi sasiriyorm bu tiplere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…