2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Beni de aynı zamana çağırdı canım ben yaptıracam inşallah bi sıkıntı yoktur tabi ki bebeğimden vazgeçmemem ama bi sorun varsa da bilmek isterim
Arastirdim cogu kisi yaptirmis risk var demis doktor sonra sag salim dogmus bebekleri anlamadim en iyisi yaptirmamk

Merhabalar herkese.
Benim sat 27 eylul. Tahmini dogum tarihi 04.07.2021
Ultrasona gore 28.06.2021
Yaş 34, ilk gebelik, istanbul

Bugun ilk kez kendi doktoruma gitmis olduk, alttan muayene ile bakti ve bebegin kalbini dinledik. Erken yumurtlamadan dolayi 1 hafta ondeymis. Normalde 5+6 ama ulttasona gore 6+5.
Cok korkarak gecti 2 3 hafta, bir de erken ogrenmek tam hazir olamamak cok zor. Bir de beta cok hizli yukselmisti. Doktorum her seye normal dedi. Canimi sikan kafama takilan seyleri direkt unut dedi.
İnsaallah hayirlisi olur hepimiz

Yaaa aynı ben katılıyorum sana. İnşallah bende görürüm bebeğimi . Ama diyorum sorun olsa bı işaret verir düşünüyorum degilmi?

Biz yolk salc da göremedik o kadar küçüktü ki kese bide makine sanki milattan kalmış hasttanede görüntü bile çok bozuk artık kalp atışı için gideceğim hayırlı olsun dizinde
Gördüğüm kadarıyla senin sat 2 Ekim benim 12 Eylül. O yüzden biraz endişeleniyorum ama bişey yoktur inşallah. Oğlumda da ilk haftalarda böyle olmuş sonra normale dönmüştü. Sen de merak etme daha çok erken yolk sac da görünür kalp atışını da duyarsın yakında inşallah

Canım zaten doktorlar önce tahlil yapıyo vücut neye ihtiyacı varsa ona göre şu eksik diye söylüyor. Vitamin mineral tahlili. Tabi doktora danışmadan tahlil yaptırmadan kutu kutu takviye gıda içen psikopatlar da var onları saymazsak

Ne gibi testler canım bana bir şey söylemedi doktor keseyi gördüğüm zaman yaptırmıştım onlar mı acaba
Muhtemelen onlardır çünkü ben özele gidiyorum devlet hastanesinin kadın doğum kısmından ilk gebelik testleri dersen onlar yardımcı olacaktır dedi .

Canım benim tüp bebek, ben ilk 4+5 te gittim keseyi gördüm.
Hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun benimde 27 Eylül bende pazartesi gidicem inşallah beta ne kadar yüksek bidi ben 35 günde oluyordum adet ondan 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı /5 Kasım birdaha verdim kan 3314 çıktı bakalım hayırlısı inşallah

Ay çok sevindim inşallah saklanmıştır miniğin sağsalim gelsin inşallah ❤

Canım benim tüp bebek, ben ilk 4+5 te gittim keseyi gördüm.
Hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun benimde 27 Eylül bende pazartesi gidicem inşallah beta ne kadar yüksek bidi ben 35 günde oluyordum adet ondan 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı /5 Kasım birdaha verdim kan 3314 çıktı bakalım hayırlısı inşallah

umarim dediğin gibidir ama beta hgc dem geriden takip eidyor ve su an adet oluyor gibi kanamam var 4 farkli doktorda düşük tehlike var bebek görünmüyor dedi.
Rabbim tez z
Haklısın canım teşekkür ederim

Yaaa aynı ben katılıyorum sana. İnşallah bende görürüm bebeğimi . Ama diyorum sorun olsa bı işaret verir düşünüyorum degilmi?
Kesinlikle, ben doktoru görür görmez hiç belirti yok dedim. O da herkeste olacak diye bir şey yok dedi. Aslında en önemli belirti yok kanama bu da iyiye işaret canım panik olma. Ben bebeği görünce çok rahatladım sen gördün mü kalp atışını

umarim dediğin gibidir ama beta hgc dem geriden takip eidyor ve su an adet oluyor gibi kanamam var 4 farkli doktorda düşük tehlike var bebek görünmüyor dedi.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin canim çok üzüldüm eminim çok zordur Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…