- 24 Eylül 2019
- 219
- 205
- 23
Canım crl kaç çıktı bebişteBen kalp atışını duydum :) hatta korkarak gittim ya bende sorun var galiba hamile hissetmiyorum diyetekrar da Aralık başı gibi çağırdı ikili test için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım crl kaç çıktı bebişteBen kalp atışını duydum :) hatta korkarak gittim ya bende sorun var galiba hamile hissetmiyorum diyetekrar da Aralık başı gibi çağırdı ikili test için
Ne gibi testler canım bana bir şey söylemedi doktor keseyi gördüğüm zaman yaptırmıştım onlar mı acabaBu arada gebeliğin ilk aşamasında yapılacak kan testleri varmış ayın 10 gibi randevu aldım onu yaptıracağım. Sizler de yaptırın
Arastirdim cogu kisi yaptirmis risk var demis doktor sonra sag salim dogmus bebekleri anlamadim en iyisi yaptirmamkBeni de aynı zamana çağırdı canım ben yaptıracam inşallah bi sıkıntı yoktur tabi ki bebeğimden vazgeçmemem ama bi sorun varsa da bilmek isterim
Yaaa aynı ben katılıyorum sana. İnşallah bende görürüm bebeğimi . Ama diyorum sorun olsa bı işaret verir düşünüyorum degilmi?Canım aynı durumdayız İnan bende kafayı yiyordum buraya da defalarca yazdım psikopat olmuştum iyicebende 8+2 oldum 2 gün önce bebeği gördüm içim rahatladı. Hala belirti yok. Burayı çok okumamakta da çalışıyorum burda yazan herşeyi kendime uyarlamaya çalışıyorum o yüzden de biraz panik olduğumu fark ettim
Canım benim tüp bebek, ben ilk 4+5 te gittim keseyi gördüm.İlk defa mi gittin doktara sat ne kadar sonra gittin
Gayet iyi benceBenimde 1.36 cm çıkmış. Oke tşkler
Gördüğüm kadarıyla senin sat 2 Ekim benim 12 Eylül. O yüzden biraz endişeleniyorum ama bişey yoktur inşallah. Oğlumda da ilk haftalarda böyle olmuş sonra normale dönmüştü. Sen de merak etme daha çok erken yolk sac da görünür kalp atışını da duyarsın yakında inşallahBiz yolk salc da göremedik o kadar küçüktü ki kese bide makine sanki milattan kalmış hasttanede görüntü bile çok bozuk artık kalp atışı için gideceğim hayırlı olsun dizinde
Canım zaten doktorlar önce tahlil yapıyo vücut neye ihtiyacı varsa ona göre şu eksik diye söylüyor. Vitamin mineral tahlili. Tabi doktora danışmadan tahlil yaptırmadan kutu kutu takviye gıda içen psikopatlar da var onları saymazsakGerçekten her insanın vücudu farklı ve gerçekten her insan takviyeye ihtiyaç duymuyor.o kadar fazla dogru bilinen yanlış var ki.mesela gebe kalmadan önce mutlaka kadınlar folik asit almalı diye yaygın bir düşünce var.eski doktorumu dinleyerek ben de bu yaygın düşünceyi takip edip 5kilo aldım ayrica çocuğum da olmadı hatta çocugumun olmasına engel oldu çünkü regl düzenim ve sağlığım bozuldu.hatta yerle bir oldu.her yerim ödem oldu ve sisti.bence en iyisi insanın vücuduna kulak vermesidir.baskalarinin zorlamasıyla ne bir gıda sokalim vücudumuza ne de ilaç vb takviyeler alalım.en iyisi bu bence.hem sağduyu candır.ben kulaklarımı tıkadim bı dönem ve vücudumu dinlemedim. şimdi akillandim.kimse benim gibi ogrenmesin bunu![]()
Crl sanırım uzunluk oluyor 5.5 mm çıktı ben 6+3 de görmüştümCanım crl kaç çıktı bebişte
Hayırlı olsun canımCanım benim tüp bebek, ben ilk 4+5 te gittim keseyi gördüm.
Muhtemelen onlardır çünkü ben özele gidiyorum devlet hastanesinin kadın doğum kısmından ilk gebelik testleri dersen onlar yardımcı olacaktır dedi .Ne gibi testler canım bana bir şey söylemedi doktor keseyi gördüğüm zaman yaptırmıştım onlar mı acaba
Hayırlı olsun benimde 27 Eylül bende pazartesi gidicem inşallah beta ne kadar yüksek bidi ben 35 günde oluyordum adet ondan 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı /5 Kasım birdaha verdim kan 3314 çıktı bakalım hayırlısı inşallahMerhabalar herkese.
Benim sat 27 eylul. Tahmini dogum tarihi 04.07.2021
Ultrasona gore 28.06.2021
Yaş 34, ilk gebelik, istanbul
Bugun ilk kez kendi doktoruma gitmis olduk, alttan muayene ile bakti ve bebegin kalbini dinledik. Erken yumurtlamadan dolayi 1 hafta ondeymis. Normalde 5+6 ama ulttasona gore 6+5.
Cok korkarak gecti 2 3 hafta, bir de erken ogrenmek tam hazir olamamak cok zor. Bir de beta cok hizli yukselmisti. Doktorum her seye normal dedi. Canimi sikan kafama takilan seyleri direkt unut dedi.
İnsaallah hayirlisi olur hepimiz
Ay çok sevindim inşallah saklanmıştır miniğin sağsalim gelsin inşallah ❤Kızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
![]()
Hayırlı olsun benimde 27 Eylül bende pazartesi gidicem inşallah beta ne kadar yüksek bidi ben 35 günde oluyordum adet ondan 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı /5 Kasım birdaha verdim kan 3314 çıktı bakalım hayırlısı inşallahMerhabalar herkese.
Benim sat 27 eylul. Tahmini dogum tarihi 04.07.2021
Ultrasona gore 28.06.2021
Yaş 34, ilk gebelik, istanbul
Bugun ilk kez kendi doktoruma gitmis olduk, alttan muayene ile bakti ve bebegin kalbini dinledik. Erken yumurtlamadan dolayi 1 hafta ondeymis. Normalde 5+6 ama ulttasona gore 6+5.
Cok korkarak gecti 2 3 hafta, bir de erken ogrenmek tam hazir olamamak cok zor. Bir de beta cok hizli yukselmisti. Doktorum her seye normal dedi. Canimi sikan kafama takilan seyleri direkt unut dedi.
İnsaallah hayirlisi olur hepimiz
Saol kuzum Allah razı olsunAy çok sevindim inşallah saklanmıştır miniğin sağsalim gelsin inşallah ❤![]()
Rabbim tez zumarim dediğin gibidir ama beta hgc dem geriden takip eidyor ve su an adet oluyor gibi kanamam var 4 farkli doktorda düşük tehlike var bebek görünmüyor dedi.
Haklısın canım teşekkür ederimBana da oyle dedi bşr ay sonra gel diye olagan bişey , ben hatta harketlerını hıssetmeye başlayınca ayda bır bıle gıtmek ıstemm Allah mecbur etmesin ne kadar az radyasyon o kasar ıyı bnce ilk kızımda dr ,dr gezdım surekli korkuttular benıilk cocukta hep cok gıdılıyo ıkıncıde salıyosun bıraz
![]()
Kesinlikle, ben doktoru görür görmez hiç belirti yok dedim. O da herkeste olacak diye bir şey yok dedi. Aslında en önemli belirti yok kanama bu da iyiye işaret canım panik olma. Ben bebeği görünce çok rahatladım sen gördün mü kalp atışınıYaaa aynı ben katılıyorum sana. İnşallah bende görürüm bebeğimi . Ama diyorum sorun olsa bı işaret verir düşünüyorum degilmi?
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin canim çok üzüldüm eminim çok zordur Allah hepimizin yardımcısı olsunumarim dediğin gibidir ama beta hgc dem geriden takip eidyor ve su an adet oluyor gibi kanamam var 4 farkli doktorda düşük tehlike var bebek görünmüyor dedi.
Aynennn benimde doktorum 1 ay sonra gel dediKızlar kalp atışından sonra önümüzdeki ay görüşürüz dedi doktorum. Sizler de durum nedir geç mi acaba![]()