Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela normal uygulamalar da yumurtlamadan oncesını 2 hafta kabul edıyor sanırım, 28lık donguye göre hesap yapıyorYa normalde yumurtlama gununu herkes tam bilmedigi icin adet gunu baz aliniyor ama sizin ki kesin belli alti gun once girin siz
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu ya o bende de var ama hamilelikten mi bilemedimMerhabalar, bende hamile oldugumu ögrendim Suan 4+6 haftalik hamileyim . Asiri derecede uyku halim var sizler nasilsiniz
Uğraşınca stresten olmuyor galiba, ümidini kestikten sonra hamile kalan o kadar çok kişi var kiKızlar millet yıllarca uğraşıyor siz nasıl yanlışlıkla kaldınız, varsa bi yolu bize de anlatın .benim 8 ay oldu tam unutup ümidi kesmiştim,anca
Bugün daha 9 kardeşim çıkmaz herhalde??işte nasipte varsa her türlü oluyor. Bizim plânlarımıza uymuyor çoğu sey:) bizde coronadan dolayı ertelemiştik. Sonra tam yumurtlama gününe denk geldi. Ki eşime dikkat edelim demistim yumurtlamadan 15gun geçtiyse büyük ihtimal çıkar testte ama. Ben 3 tane test almıştım direk hasteneye gitmemek için. koyulasmasina baktım
Doymuyorum uyumalara :)Bende bugün öğrendim hamile olduğumu ya o bende de var ama hamilelikten mi bilemedim
Ya ben uyuyamıyorum da uykum geliyor ama uyuyamiyorumDoymuyorum uyumalara :)
Gercektenmi? Beni biraksaniz sabahtan aksama kadar aksamdan sabah kadar yatarimYa ben uyuyamıyorum da uykum geliyor ama uyuyamiyorum
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına hoşgeldinKizlar selamlaarr. Ben de bu sabah test yaptim ve saniyesinde iki cizgi oldu insallah tutunursa ben de haziranda dogumdayim insallah ayyyy cok heyecanliyim ölecegm heyecandan hatta o derece sabahtan beridir elim ayagim titriyor ne guzel bir his bu
Benim çocuğun bıraksa 24 saat yetmez uyurum ahhhh ahhhYa ben uyuyamıyorum da uykum geliyor ama uyuyamiyorum
Benimde sağ kasigim ağrıyor ve ultrasonda doktorda sağ tarafta gördü keseyi ben o yüzden yerini tam biliyorumBebeğin nerede olduğunu hissedebiliyor musunuz kızlar? Ben neden bilmiyorum ama sağ taraf kasığımdaymış gibi hissediyorum. Henüz çok erken galiba ama kaşık ağrısı sağda o yüzden mi bilmiyorum
Aynı yaşta bebelerimiz ve bende haziran gibi hamile kalmayı planliyordum ama bir anda hamilelik haberi aldık sanırım benimki düşünce gücüİnan canım bende merak ediyorum çok. Şöyle durum var bebeğim 22 aylık henüz biz ufaktan hazırlık yapalım diyorduk. Ocak gibi korunmayı bırakırız demiştik. (Oğluma 1 ayda hamile kaldım) bende bu ay soğan kürüne başladım bir arınma olsun demiştim. Sonrada eşim korunuyordu. Birliktelik sonrası bir baktık.. yırtılmış birde hesaplarım ki yumurtlama günüymüş.. bir iki gün sonrasında kasık ağrısı vesayre oldu sonra kayboldu o belirtiler şimdi biraz hafif şekilde göğüslerde dolgunluk var sanki ve hiç görmediğim saydam akıntılar devam ediyor.. ilk oğlum da kanda bat a 3 gün kala çıkmadı, bat günü idrarda çıktı çok şaşırmıştık o yüzden mutlaka bat ı beklemem gerek sanırsam.. vakit geçmiyiiiii
Yok 15gunde net çıkar inşallah. Benim diğer gebeligimde yanılmıyorsam 12 ya da 13.ünde çıkmıştıBugün daha 9 kardeşim çıkmaz herhalde??
Benimde var 2 tane kizlarim 4 ve 1,5 yasinda 3 tanede kaybim var erken dogumla, insallah sagsaglim kucagimiza aliriz bebislerimiziBenim çocuğun bıraksa 24 saat yetmez uyurum ahhhh ahhh
Hosbuldum insallahhh tesekkur ederm canmÇok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına hoşgeldin
Allah yanında ve karnindakini sana bağışlasın inşallah amin rabbim duysun seslerimiziBenimde var 2 tane kizlarim 4 ve 1,5 yasinda❤ 3 tanede kaybim var erken dogumla, insallah sagsaglim kucagimiza aliriz bebislerimizi
hiç aklıma gelmedi ama olabilir canım . Ben keseyi gördüm de sanırım biraz soldaydı. Hatırlamıyorum kağıt da vermedi doktorBebeğin nerede olduğunu hissedebiliyor musunuz kızlar? Ben neden bilmiyorum ama sağ taraf kasığımdaymış gibi hissediyorum. Henüz çok erken galiba ama kaşık ağrısı sağda o yüzden mi bilmiyorum
Ben çok uyumayı sevmiyorum basım ağrıyor. Sersem gibi geziyorumGercektenmi? Beni biraksaniz sabahtan aksama kadar aksamdan sabah kadar yatarim
amiiiin Nekadar icten ve guzel dua etmissin Allah razi olsun Birbirimize dua edelim insallah guzel anneler ve anne adaylari,,,Allah yanında ve karnindakini sana bağışlasın inşallah amin rabbim duysun seslerimizi
Elim sürekli sağ tarafa gidiyor benimde genel olarak karnımı değilde sağ kasığımı özel olarak korumaya çalışıyorumBenimde sağ kasigim ağrıyor ve ultrasonda doktorda sağ tarafta gördü keseyi ben o yüzden yerini tam biliyorum