2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bebeğin nerede olduğunu hissedebiliyor musunuz kızlar? Ben neden bilmiyorum ama sağ taraf kasığımdaymış gibi hissediyorum. Henüz çok erken galiba ama kaşık ağrısı sağda o yüzden mi bilmiyorum

Ya normalde yumurtlama gununu herkes tam bilmedigi icin adet gunu baz aliniyor ama sizin ki kesin belli alti gun once girin siz😊😊
Mesela normal uygulamalar da yumurtlamadan oncesını 2 hafta kabul edıyor sanırım, 28lık donguye göre hesap yapıyor

işte nasipte varsa her türlü oluyor. Bizim plânlarımıza uymuyor çoğu sey:) bizde coronadan dolayı ertelemiştik. Sonra tam yumurtlama gününe denk geldi. Ki eşime dikkat edelim demistim 🙈 yumurtlamadan 15gun geçtiyse büyük ihtimal çıkar testte ama. Ben 3 tane test almıştım direk hasteneye gitmemek için. koyulasmasina baktım
Bugün daha 9 kardeşim çıkmaz herhalde??

:KK68: Kizlar selamlaarr. Ben de bu sabah test yaptim ve saniyesinde iki cizgi oldu 🤗 insallah tutunursa ben de haziranda dogumdayim insallah 🤗 ayyyy cok heyecanliyim:anneadayı::KK54: ölecegm heyecandan hatta o derece sabahtan beridir elim ayagim titriyor ne guzel bir his bu🤗
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına hoşgeldin

Bebeğin nerede olduğunu hissedebiliyor musunuz kızlar? Ben neden bilmiyorum ama sağ taraf kasığımdaymış gibi hissediyorum. Henüz çok erken galiba ama kaşık ağrısı sağda o yüzden mi bilmiyorum
Benimde sağ kasigim ağrıyor ve ultrasonda doktorda sağ tarafta gördü keseyi ben o yüzden yerini tam biliyorum

İnan canım bende merak ediyorum çok. Şöyle durum var bebeğim 22 aylık henüz biz ufaktan hazırlık yapalım diyorduk. Ocak gibi korunmayı bırakırız demiştik. (Oğluma 1 ayda hamile kaldım) bende bu ay soğan kürüne başladım bir arınma olsun demiştim. Sonrada eşim korunuyordu. Birliktelik sonrası bir baktık.. yırtılmış :KK45:birde hesaplarım ki yumurtlama günüymüş.. bir iki gün sonrasında kasık ağrısı vesayre oldu sonra kayboldu o belirtiler şimdi biraz hafif şekilde göğüslerde dolgunluk var sanki ve hiç görmediğim saydam akıntılar devam ediyor.. ilk oğlum da kanda bat a 3 gün kala çıkmadı, bat günü idrarda çıktı çok şaşırmıştık o yüzden mutlaka bat ı beklemem gerek sanırsam.. vakit geçmiyiiiii
Aynı yaşta bebelerimiz ve bende haziran gibi hamile kalmayı planliyordum ama bir anda hamilelik haberi aldık sanırım benimki düşünce gücü :rolleyes:

hiç aklıma gelmedi ama olabilir canım . Ben keseyi gördüm de sanırım biraz soldaydı. Hatırlamıyorum kağıt da vermedi doktor
Gercektenmi? Beni biraksaniz sabahtan aksama kadar aksamdan sabah kadar yatarim😁
Ben çok uyumayı sevmiyorum basım ağrıyor. Sersem gibi geziyorum🤭

Allah yanında ve karnindakini sana bağışlasın inşallah amin rabbim duysun seslerimizi
amiiiin❤️ Nekadar icten ve guzel dua etmissin Allah razi olsun❤️ Birbirimize dua edelim insallah guzel anneler ve anne adaylari,,,

Ben çok uyumayı sevmiyorum basım ağrıyor. Sersem gibi geziyorum🤭 LesaM LesaM
[/QUOTE] bol bol dinlenmeye calis cnm❤️ Olsun halimize sükredelim insallah kucagimiza aliriz bebislerimizi :)

X