Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Kızlar puset minderi konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir yerden sanki kullanımı iyi değil diye duyduğumu hatırlıyorum ama çok flu şuan, bebeler biraz b12'mi yediler de.

Kızlar puset minderi konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir yerden sanki kullanımı iyi değil diye duyduğumu hatırlıyorum ama çok flu şuan, bebeler biraz b12'mi yediler de.
Canım pusetine göre değişir bence. Dolgulu bir puset değilse kullanılabilir. Bizim pusetimiz kraft, baya dolgulu o yüzden ekstra almadım.

Kızlar bugün aldığım nefes yetmiyor, burnum tıkalı 🥹 makineye bir çamaşır attım sanki maraton koştum. Şimdi de yemekle uğraşıyorum ama baya zorlanıyorum nefes alırken 😥

malesef file market bile yok 🥲 olsun umudu da güzeldi
Burada var aslinda ama sanirim buyuk sehirler (istanbul, izmir, ankara) disina gondermiyorlar manda yogurdunu.

Kızlar bugün aldığım nefes yetmiyor, burnum tıkalı 🥹 makineye bir çamaşır attım sanki maraton koştum. Şimdi de yemekle uğraşıyorum ama baya zorlanıyorum nefes alırken 😥
ben de artık mecburen bir evi süpürdüm sildim 2 haftadır robotla idare ediyordum. Öğlen başladım yeni bitti 😂 sürekli oturup dinlenmek nefeslenmek zorunda kaldım. Çatı ağrısı inanılmaz arttı şuan zor oturuyorum

ben de artık mecburen bir evi süpürdüm sildim 2 haftadır robotla idare ediyordum. Öğlen başladım yeni bitti 😂 sürekli oturup dinlenmek nefeslenmek zorunda kaldım. Çatı ağrısı inanılmaz arttı şuan zor oturuyorum
Yorulunca benim de çatı ağrım olmaya başladı. Uzanınca anca geçiyor.

Kızlar benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Halsizim ve keyifsizim. Gerçekten doğurmayı bekliyorum. Sizde durumlar nasıl, günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?

Kızlar gerçekten zaman çok hızlı geçmiş, kontrollere gitmeyi beklerken zaman durmuş gibi geliyor ama aslında sona çok yaklaşmışız. Biraz duygulandım, yorgunluklarınız, ağrılarınız umarım hafifler ve daha katlanılabilir bir hal alır. 💖 bizlerden hafta olarak ileride olduğunuz için daha erken yaşıyorsunuz çoğu belirtileri.🥹
Burada o minik ayakları görmek için sabırsızlanıyorum. Her birinin güzel, sağlıklı uzun bir ömrü olsun. 🍀

Kızlar benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Halsizim ve keyifsizim. Gerçekten doğurmayı bekliyorum. Sizde durumlar nasıl, günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Zaman bazen duruyor cidden canım. Ama işe gidince daha hızlı akıyor. Geçen haftalarda raporluydum çok sıkılmıştım. Sürekli evdeysen rutinini biraz değiştir canım. Gerçi hormonlarimiz da çok etkiliyor ama az kaldı zaten.

Back