2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah ama kilo verme Kısmı güzel oldu 🤣 toplamda 6 kilo aldım gebelik süresince 🤣
Bana iyi gelmemişti ya. 56 kiloydum 50ye düşmüştüm bir deri bir kemik kalmıştım. Yüzümde solmuştu hamile değil hasta gibiydim:mad:
Onerilerini dikkate alicam canim ama bu yazdiklarini okurken bile tahammulum yok. Boyle devam ederse cok zor isim 😢
Çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Dünde yapmıştım ovulasyon testi,şimdide denedim ilk anda kızardi.herhalde reglime 3gun kalçada yumurtlamiyorumdur dimi canlar 🤔eşimden farklı bir marka gebelik testi almasını isticem..pazar günleri devletin acilinde bunun için kan alırlar mı bilginiz var mı?
Miratech tavsiye ediyorlar en az hata payı onda varmış bende en son onunla yapmıştım.
Bir arkadaşım rahatsızım ilaç kullanıcam ama gebelik şüphem var diye bir şey uydurup gitmişti acile ondan almışlardı 🙈
Herkese merhaba kizlar. Bulantisi baslayan var mi? Nasil bas ediyosunuz? Ne yiyip iciyosunuz?
Benim şu an çok hafif bulantım var, bir yerde sabah tuzlu çubuk kraker yeyin bulantıyı bastırır gibi bir şey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama dene istersen

Bana iyi gelmemişti ya. 56 kiloydum 50ye düşmüştüm bir deri bir kemik kalmıştım. Yüzümde solmuştu hamile değil hasta gibiydim:mad:

Çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
Bende 58 den 52 ye düştüm ama ben normalde de 50 kilp civarlarındayım 😂 ondan farklı gelmedi demekki . Şuan mesela 53 le hamile kaldım . İlk gebelikte kürtajdan sonra kilo almsıyım ilk defa 58 leri görmüştüm 🤦🏼‍♀️

Bende 58 den 52 ye düştüm ama ben normalde de 50 kilp civarlarındayım 😂 ondan farklı gelmedi demekki . Şuan mesela 53 le hamile kaldım . İlk gebelikte kürtajdan sonra kilo almsıyım ilk defa 58 leri görmüştüm 🤦🏼‍♀️
Bende hep 55civariyim. 50lere düşünce yüzüm çöküyor sevmiyorum o halimi:olamaz:

Ben yok olup giderim kız o kadar kilo verirsem 🤣

Arkadaşlar covidliyim dün testim çift çizgi çıktı covid ilacıda kullanıyordum Son adet başlangıcım üç Eylül ne yapmam gerekiyor evde imkanlar dahilinde doktora da gidemiyorum lütfen bi akıl verin

Kizlar ben ilk tahlillerimi devlette yaptırdım. Kalp atışına vs diğer rutin kontrollere ozele gideyim diyorum. Ama tahlilleri devlette yaptırayim çünkü artık çok pahalı özeller. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Valla benide çok düşündürüyor önceki fiyatını ikiye katlamışlar 2 yılda bu nedir dedim mümkün olan testleri hep sağlık ocağına yaptırmayı düşünüyorum geri kalanları mecbur özelde yaptırırım bir de bunun doğumu var

Merhaba henüz başlamadı ama 2 sene Önce kızıma hamileyken 3 ay çok yogun bir bulantı çektim . Hiçbirşey bana iyi gelmedi . Bulantı ilaçları dahil . Geçmesini bekledim . Kusarken yormucak şeyler yedim içtim . 5 kilo verdim ..
inşallah bu sefer böyle olmaz
Ooo çok kötüymüş valla inşallah kimsede öyle olmaz

• Beğen
Reactions: H E
Arkadaşlar covidliyim dün testim çift çizgi çıktı covid ilacıda kullanıyordum Son adet başlangıcım üç Eylül ne yapmam gerekiyor evde imkanlar dahilinde doktora da gidemiyorum lütfen bi akıl verin
112 yi ara onlara danış canım belki seni hastaneye çağırırlar ilaci keserler değiştirirler belli olmaz riske atma onlar en iyisini bilir ve allah şifa versin bir an önce iyileşir ben gibi rahatlıkla görmeye gidersin

Merhaba inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin ama en azından aile hekimine bilgilendirirsen ilaçları kullanma konusunda bi yol gösterirler. Şuan nasilsin ?
Valla benide çok düşündürüyor önceki fiyatını ikiye katlamışlar 2 yılda bu nedir dedim mümkün olan testleri hep sağlık ocağına yaptırmayı düşünüyorum geri kalanları mecbur özelde yaptırırım bir de bunun doğumu var
Dogum 3binmis burda Şuan. Seneye vergilerle arttırirlar illaki. Ben hala karar vermedim ama devlette çok beğenilen doktora randevu alabilirsem onunla da devam edebilirim. Düşünmem gereken bi kızım da var çünkü. 🤷

Merhaba inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin ama en azından aile hekimine bilgilendirirsen ilaçları kullanma konusunda bi yol gösterirler. Şuan nasilsin ?

Dogum 3binmis burda Şuan. Seneye vergilerle arttırirlar illaki. Ben hala karar vermedim ama devlette çok beğenilen doktora randevu alabilirsem onunla da devam edebilirim. Düşünmem gereken bi kızım da var çünkü. 🤷
Aynen öyle benimde bir oğlum var ondan bir şeyler eksiltmeden devam etmek istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum bakalım zaman neler gösterecek

112 yi ara onlara danış canım belki seni hastaneye çağırırlar ilaci keserler değiştirirler belli olmaz riske atma onlar en iyisini bilir ve allah şifa versin bir an önce iyileşir ben gibi rahatlıkla görmeye gidersin
Aradım m beni arayan hemşireyi ilaçları bırakmamı söyledi tabi doktor için karantinanın bitmesini bekleyeceğim ve ilk muayneye devlete gitmeliymişim covidliyim olduğum için özel hastane bakmıyormuş

Aradım m beni arayan hemşireyi ilaçları bırakmamı söyledi tabi doktor için karantinanın bitmesini bekleyeceğim ve ilk muayneye devlete gitmeliymişim covidliyim olduğum için özel hastane bakmıyormuş
Devlette tekrardan bakacaklardır test yapıp covid varmı diye yoksa özele gidebileceksindir ama bu karamsarlığın içinde umut olmuş sana sağlıkla gelsin karntinan ne zaman bitiyor

Benim kimyasal kesinleşti 2 güne adet olurum, temmuz annesi olmak için çalışmalara başlayacam😊😊
Geçmiş olsun, ben de nisanda kimyasal geçirmiştim, 6 ay kendimce korktum istemedim bu ay kısmet bekliyorum bakalım 😊 kimyasal olduğu nasıl kesinleşiyor acaba? Ben geçen hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra kanama olunca şaşırdım, doktor bana o zaman kimyasal nedir nasıl olur diye anlattı, hiç duymamıştım daha önce... siz kesinleşti dediniz ya nasıl emin olduğunuzu merak ettim🤗

Geçmiş olsun, ben de nisanda kimyasal geçirmiştim, 6 ay kendimce korktum istemedim bu ay kısmet bekliyorum bakalım 😊 kimyasal olduğu nasıl kesinleşiyor acaba? Ben geçen hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra kanama olunca şaşırdım, doktor bana o zaman kimyasal nedir nasıl olur diye anlattı, hiç duymamıştım daha önce... siz kesinleşti dediniz ya nasıl emin olduğunuzu merak ettim🤗
Çok teşekürler ben 2 yıllık evliyim ilk evlendiğim ay kimyasal geçirmiştim konuya çok yabancıydım, kan testinde pozitif çıkıyor gebelik hiçbirşekilde oluşmuyor ve adetle atıyor değerler yükseleceğini hızla düşüyor anlıyorum, şimdikinde ilk iki teste değer 2 kat artmıştı sevindim tamam dedim sonraki test çok az artınca çok korktum dış gebelik diye bugün değer çok fazla düşüce derin bi nefes aldım kimyasal dedim çünkü değerim 80 den düştü 1000 leri bulmuş olsaydı ya boş gebelik, dış gebelik diye düşünürdüm

Çok teşekürler ben 2 yıllık evliyim ilk evlendiğim ay kimyasal geçirmiştim konuya çok yabancıydım, kan testinde pozitif çıkıyor gebelik hiçbirşekilde oluşmuyor ve adetle atıyor değerler yükseleceğini hızla düşüyor anlıyorum, şimdikinde ilk iki teste değer 2 kat artmıştı sevindim tamam dedim sonraki test çok az artınca çok korktum dış gebelik diye bugün değer çok fazla düşüce derin bi nefes aldım kimyasal dedim çünkü değerim 80 den düştü 1000 leri bulmuş olsaydı ya boş gebelik, dış gebelik diye düşünürdüm
Anladım canım, inşallah başka hiçbir zaman başımıza aynısı gelmez bu son olur, insan hamileliğini idrak edemeden düşük yapınca, ben “düşük” bile diyemedim ne hamileliğe sevinmeye ne de kimyasala üzülmeye vaktim olmadı her şey çok hızlı olmuştu 😕

X