2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kadın doğum hastanesine gidersen alirlar sanırım. Normal hastanede alırlar mı bilmiyorum

Telefon açıp sordum kadın doğumu ,yarın sağlık ocağına gidin yada polikliniğe gelin dediler.nirmal devlet Hastanesi'nde de almıyorlarmış.

Bir ara bende yazlıkta kalıyordum canım şimdi ferizlideyiz :) hangi doktora ve hastaneye gitmeyi düşünüyorsun merak ettim
canım bende 3. çocuğuma hamile kalmaya çalışıyorum ilk ikisinde izmit konak hastanesi ERKAN TÜRKÖZ'e gitmiştim.. Yine olsa yine ona giderim... Tavsiyede ederim..Adapazarında gidebileceğin bir doktor bilmiyorum. Normal doğum düşünüyosan Sevilay Hanım var bir araştırabilirsin.. Şimdiden kolay gelsin.. Doktor işi çok önemli ve karar çok zor..

Herkese merhaba kizlar. Bulantisi baslayan var mi? Nasil bas ediyosunuz? Ne yiyip iciyosunuz?
Merhaba henüz başlamadı ama 2 sene Önce kızıma hamileyken 3 ay çok yogun bir bulantı çektim . Hiçbirşey bana iyi gelmedi . Bulantı ilaçları dahil . Geçmesini bekledim . Kusarken yormucak şeyler yedim içtim . 5 kilo verdim ..
inşallah bu sefer böyle olmaz

Dünde yapmıştım ovulasyon testi,şimdide denedim ilk anda kızardi.herhalde reglime 3gun kalçada yumurtlamiyorumdur dimi canlar 🤔eşimden farklı bir marka gebelik testi almasını isticem..pazar günleri devletin acilinde bunun için kan alırlar mı bilginiz var mı?
Canım patates halinde beyhekim hastanesi varya orda kan tahlili 25 lira yada 27 olması lazım.. çok uygun hemde 1 saate kalmadan çıkıyor sonuç eve gittikten sonra internetten kod veriyorlar bakıyorsun.. ben hep ada tıpta yaptırdım 3 -4 ay arka arkaya hep 70 tl ödedim... bilgin olsun...

Dünde yapmıştım ovulasyon testi,şimdide denedim ilk anda kızardi.herhalde reglime 3gun kalçada yumurtlamiyorumdur dimi canlar 🤔eşimden farklı bir marka gebelik testi almasını isticem..pazar günleri devletin acilinde bunun için kan alırlar mı bilginiz var mı?
Buarada sen burda gebelikte LH'ında yükselmiş olduğunu bize gösterdin.:))

Merhaba henüz başlamadı ama 2 sene Önce kızıma hamileyken 3 ay çok yogun bir bulantı çektim . Hiçbirşey bana iyi gelmedi . Bulantı ilaçları dahil . Geçmesini bekledim . Kusarken yormucak şeyler yedim içtim . 5 kilo verdim ..
inşallah bu sefer böyle olmaz
Amin insallah kimseninki oyle olmaz 😛

• Beğen
Reactions: H E
Senin regl geçmedi demi?
istersen senin için ovulasyon testi yapabılırım ama benım geçti regl ondan sorayım dedim
Gecmedi 7ekimde ovulasyon yaptım az önce attım fotografini

• Beğen
Kadın doğum hastanesine gidersen alirlar sanırım. Normal hastanede alırlar mı bilmiyorum

Merhabalar ilk bebeğimde asiri mide bulantim olmuştu 5 6 kilo vermistim. 3ay çektim. Zencefil suyu iyi gelir bulantıya ama günde 1 fincan içmek yeterli. Veya limon sıkabilirsin diline. Onun dışında uyumadan şekerli süt içersen de iyi gelir. Bulantı ac kaldıkça daha çok artar. O yüzden sabahları cok olur.
Canim hicbir sey yemek istemiyor. 3 gundur acim. Sadece ayva yiyorum tuzlayip limonlayip

Canım patates halinde beyhekim hastanesi varya orda kan tahlili 25 lira yada 27 olması lazım.. çok uygun hemde 1 saate kalmadan çıkıyor sonuç eve gittikten sonra internetten kod veriyorlar bakıyorsun.. ben hep ada tıpta yaptırdım 3 -4 ay arka arkaya hep 70 tl ödedim... bilgin olsun...
Canim ben Samsun'da yasiyorum

• Beğen
Ac kalmak daha çok bulantı yapıyor canım. Çorba iç en azından. Sabahları da peynir iyi gelir
Onerilerini dikkate alicam canim ama bu yazdiklarini okurken bile tahammulum yok. Boyle devam ederse cok zor isim 😢

• Beğen
X