- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Kan için regl gününü beklemeni tavsiye ederim . daha erken verme zaten hamilelilte sürekli kan alınıyor .Amin inşallah,3gun kaldı bat'a
Verdikten 2 gün sonra tekrar verip artışa bakarsın .
sonra doktora gidersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan için regl gününü beklemeni tavsiye ederim . daha erken verme zaten hamilelilte sürekli kan alınıyor .Amin inşallah,3gun kaldı bat'a
Ben de oyle dıyordum dayanamadım testte pozıtıf gorunce kan testıne kostukOlmazsa pazartesi yaptırım diyorum,ya da günüm geçsin beklerim çok heyecan yapmayayım diyorum bilmiyorum ki ☺
Bugünü hayırlısıyla gecirebilirsem belli olmaz yarın bende kan testinde alabilirim soluğuBen de oyle dıyordum dayanamadım testte pozıtıf gorunce kan testıne kostuk
Canım hiç dert etme çıkmış bile kızarır sen kendini hamile say bence :) benim bata 1gün kala hiç çıkmamıştı bat günü çıktı. Kan verebilirsen daha emin olursun7ekim canım ,bir umut günüm geçerse kızarır diyorum inşallah
Aa gercekten mi 1gun kala çıkmamıştı!? Ovulasyon dan 10gun sonra gordgume göre bu çizgiyi hamile olma şansım yüksek şuanda sol kasigim batiyor,dün akşam bı bel ağrısı vardı,hayırlısı inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin rabbim.Canım hiç dert etme çıkmış bile kızarır sen kendini hamile say bence :) benim bata 1gün kala hiç çıkmamıştı bat günü çıktı. Kan verebilirsen daha emin olursun
Yarına guzelce de yukselmıs olur degerın ben de yarın tekrar gıdıcem kan testıne, sonucunu yaz mutlakaBugünü hayırlısıyla gecirebilirsem belli olmaz yarın bende kan testinde alabilirim soluğu
Yakinimda sağlık ocağı var oraya giderim diye düşünüyorum,inşallah günün gectimi diye sormaz ebe ya yalan söyleyemem şüpheleniyorum derim ,yazarım canımYarına guzelce de yukselmıs olur degerın❤ ben de yarın tekrar gıdıcem kan testıne, sonucunu yaz mutlaka
Testin kendisiyle de alakalı olabilir. Ben de Bebe time marka almsitim onunla 2ser gün arayla yaptım kızarıyormu diye.Günaydın arkadaşlar 1er dk. arayla bukadar değişiyor daha fazlası yok kaç gündür bir tık daha fazla kizarmiyor MEMUR54
Serdivanda koprubasi mah.deyim sen nerelerdesin bebisin hayirli olsunKızlar dün yatak bazamı çekip sildi
Aa sakarya lı vaaarrr neresinden canım??
Harika canim beta hcg yukseliyor...Günaydın arkadaşlar 1er dk. arayla bukadar değişiyor daha fazlası yok kaç gündür bir tık daha fazla kizarmiyor MEMUR54
Banada öyle geliyor,hergunmu ayni çıkar!bugün yine ovulasyon testiylede yapcam dün netti 2cizgi ondaTestin kendisiyle de alakalı olabilir. Ben de Bebe time marka almsitim onunla 2ser gün arayla yaptım kızarıyormu diye.
Ben hastanenin acilinde yaptırdım dün, idrar testim pozıtıf cıktı dedım, bide asılamanın 12.gününü ekledim, bişey demedilerYakinimda sağlık ocağı var oraya giderim diye düşünüyorum,inşallah günün gectimi diye sormaz ebe ya yalan söyleyemem şüpheleniyorum derim ,yazarım canım
Bir ara bende yazlıkta kalıyordum canım şimdi ferizlideyiz :) hangi doktora ve hastaneye gitmeyi düşünüyorsun merak ettimSerdivanda koprubasi mah.deyim sen nerelerdesin bebisin hayirli olsun
Merhaba canım. Hayırlı olsunBende de testte seninki gibi çıkmıştı hemen kan testi yaptırıp hamile olduğumu öğrenmiştim beta hcg 58.56 çıkmıştı 3 haftalıkmış☺. Gün geçtikçe yaptığın testler koyulaşacak. Şu an 5+2yiz. Kan testi yaptırırsan sende de çıkacaktırGünaydın arkadaşlar 1er dk. arayla bukadar değişiyor daha fazlası yok kaç gündür bir tık daha fazla kizarmiyor MEMUR54
amin inşallah canım.saglikla hayırlısıyla kavuş yavrunailk bebeğin mi?Regl günün geçmişmiydi?Merhaba canım. Hayırlı olsunBende de testte seninki gibi çıkmıştı hemen kan testi yaptırıp hamile olduğumu öğrenmiştim beta hcg 58.56 çıkmıştı 3 haftalıkmış☺. Gün geçtikçe yaptığın testler koyulaşacak. Şu an 5+2yiz. Kan testi yaptırırsan sende de çıkacaktır
3cü hamileliğim bu önceden 1 erken doğumum ve 1 defa da kalp atışı olmadığı için kürtajım var. Bu inşaAllah sağlıklı olur ilk bebeğim olacak Allahın izniyle. Adet günümü geçmeden yapmıştım. Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım iğnenin 14cü günü pembe senin testteki gibi çizgiyi görüp kan testi verdim 58.52 çıktıSenin ilk bebeğin mi?amin inşallah canım.saglikla hayırlısıyla kavuş yavrunailk bebeğin mi?Regl günün geçmişmiydi?
2. Olacak nasipse 27aylik bir oğlum var çok şükür.o zaman Dr a gidip yumurta takibi yapıp gonalf75 iğne yapmıştım yumurta büyütmek beslemek sonra çatlatma ignesiyle çok şükür ilk denemede hamile kaldim.bu seferde ovulasyon testi denedim ilk denemede hamileyim inşallah (oğlumda,çatlatma ignesini vurduktan 10gun sonrada böyle silik çıkmıştı) ama insan kan vermeden kimseye söylemek istemiyor3cü hamileliğim bu önceden 1 erken doğumum ve 1 defa da kalp atışı olmadığı için kürtajım var. Bu inşaAllah sağlıklı olur ilk bebeğim olacak Allahın izniyle. Adet günümü geçmeden yapmıştım. Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım iğnenin 14cü günü pembe senin testteki gibi çizgiyi görüp kan testi verdim 58.52 çıktı☺Senin ilk bebeğin mi?
Kadın doğum hastanesine gidersen alirlar sanırım. Normal hastanede alırlar mı bilmiyorumDünde yapmıştım ovulasyon testi,şimdide denedim ilk anda kızardi.herhalde reglime 3gun kalçada yumurtlamiyorumdur dimi canlar eşimden farklı bir marka gebelik testi almasını isticem..pazar günleri devletin acilinde bunun için kan alırlar mı bilginiz var mı?
Merhabalar ilk bebeğimde asiri mide bulantim olmuştu 5 6 kilo vermistim. 3ay çektim. Zencefil suyu iyi gelir bulantıya ama günde 1 fincan içmek yeterli. Veya limon sıkabilirsin diline. Onun dışında uyumadan şekerli süt içersen de iyi gelir. Bulantı ac kaldıkça daha çok artar. O yüzden sabahları cok olur.Herkese merhaba kizlar. Bulantisi baslayan var mi? Nasil bas ediyosunuz? Ne yiyip iciyosunuz?