2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah yar ve yardımcın olsun çok çok zor zamanlar geçirmişsin Allah bir daha kötü gün göstermesin çok çok üzüldüm inşallah tabi tedavinle birlikte Allahın izniyle sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirip sağlıkla doğumunu yapıp kucağına alırsın bebeğini ve sende bebeğinde ömür boyu sağlıkla mutlulukla yaşarsınız

Kodlar doğumdan bahsetmişsiniz bende normal doğumla getirdim kızımı dünyaya benımki elhamdüllilkah çok kolay oldu . Kendi sancımla doğurdum suni falan almadım .
ama bunun için çokta uğraştım. Pilates yürüyüş .
evet sancılar zorlayıcı ama benım en son 1 saat o ıkınma evresinde gelen sancılar .
her doğumub kendine göre zorlayıcı özellikleri varhiçbirinden korkmayın . Ve lütfen ne şekilde doğacağına çocuklar kararverdin .
planlı sezaryen olmayın . He olacaksanız bile en azından 39+ lardan sonra insnın 38 de alınan bebeklerin bir çoğu sarılık oluyor. Bazen hastaneye yatırmak zorunda bile kalıyıkar ,
Ben yine bebeğime bırakıyorum . Nasıl gelmek isterse başımla

Amin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Neden canım birşey mı oldu
Biliyorsunuz cuma gününden beri çok kötü ishal karın ağrısı yaşıyorum cuma akşam acile gittik daha fazla duramadım kendine bakmıyosun hasta oluyosun diye beni fırçaladı zaten canım burnumda kendime bakmayla ne alakası var dedim hastanede surat beş karış bekledi yanımda

Bende haziran 2021 annesiyim son adet tarhim 25 ağustos :)))) 7+5 izzzz :) kalp atışlarını gördük rabbim herkese evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

Benimde ilk dogumum sezeryan oldu sancim baya vardi 2 gun cektim gece dogumhaneye alindim sabaha kadar kendi sancim cok fazlaydi suni sanci vermediler bana sabaha kadar gram açilma olmadi doktor bu sanciya dogum etmen gerek dedi ama acilmam olmadigi icin acil sezeryana aldilar hem belden igne vurdular kizlar hemde normal bayilttilar ameyati gormedim uayndigimda bitmisti begimide 2 saat sonra odaya getirdiler boyle tabi herkezin boyle olacak diye birsey yok sizler korkmayin suan yine hamileyim buda sezeryan olacak heralde ama en guzeli normal dogum allah kolay dogumlar nasip etsin

Bende haziran 2021 annesiyim son adet tarhim 25 ağustos :)))) 7+5 izzzz :) kalp atışlarını gördük rabbim herkese evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Ne güzel maşallah sağlıkla gelsin Karından mı duyuluyor kalp atışı daha 2 hafta var ama heyecanlıyım ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…