- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
Ben çok isterdim normal doğurmayı. Her şeyin doğalı güzel. Sezaryen neticede ameliyat. Fırsatı olan mutlaka normal doğursun bence de. Birde 2.kez sezaryen olmak ilkinden daha zor oluyormuş arkadaşlarımdan biliyorum.Kodlar doğumdan bahsetmişsiniz bende normal doğumla getirdim kızımı dünyaya benımki elhamdüllilkah çok kolay oldu . Kendi sancımla doğurdum suni falan almadım .
ama bunun için çokta uğraştım. Pilates yürüyüş .
evet sancılar zorlayıcı ama benım en son 1 saat o ıkınma evresinde gelen sancılar .
her doğumub kendine göre zorlayıcı özellikleri varhiçbirinden korkmayın . Ve lütfen ne şekilde doğacağına çocuklar kararverdin .
planlı sezaryen olmayın . He olacaksanız bile en azından 39+ lardan sonra insnın 38 de alınan bebeklerin bir çoğu sarılık oluyor. Bazen hastaneye yatırmak zorunda bile kalıyıkar ,
Ben yine bebeğime bırakıyorum . Nasıl gelmek isterse başımla ♥
Bakalım biz ne yapıcaz büyük çocuk da varken hemen ayağa kalkamamak sorun.
Bu durumda eşlerin anlayışı da çok önemli ama onun da belki kafasına taktiği başka şeyler vardır canım belki üzüntüsünü böyle gösteriyordur. Sen daha iyi tanıyorsun. Yine de soğudum deme ona çok ihtiyacın olacak bu zamanda. Düşüncelerini anlat seni anlayabilsin güzelce konuşun benceBiliyorsunuz cuma gününden beri çok kötü ishal karın ağrısı yaşıyorum cuma akşam acile gittik daha fazla duramadım kendine bakmıyosun hasta oluyosun diye beni fırçaladı zaten canım burnumda kendime bakmayla ne alakası var dedim hastanede surat beş karış bekledi yanımda