MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
İlaç almıyorum vermedi patates ve muz yiyorum ama banamısın demedi çok fenayımGeçmiş olsun canim zaten ilaç aliuosundur haşlanmış patates ye çok su iç benim de bi ara oluyor gibiydi onun karin ağrisi fena oluyor haşlanmış makarna ye acile gidip çok beklememeye çaliş
sancın mı var suan cnm,doktorunu arasan hemenYardım edin bana ya valla doğumdan daha zor birşeye katlanamam benbide bebek açısından da korkuyorum
Şu an yok ama idrar yaparken yanma ve kasıklarda ağrı oluyor ve bildiğin idrarda birsuru siyah kum var. Yarına randevu almayı düşünüyorumsancın mı var suan cnm,doktorunu arasan hemen
Sen ondan rahatsin benimki tam tersi gece kalkmiyor ama cok fena hareketli bildigin gibi degil hic durmuyorOlmaz Allah’ın izniyle benım kız zaten çok uyumlu Allah’a şükür ne hamilelikte ne doğumda ne bu 1 yolluk s süreçte beni üzmedi . Tek sorungeceleri çok kalkması
İhmal etme sakın, mutlaka git, bi arkadas ameliyat olmustu, bebege zararı olmadı, bişey olmaz insallah bakalım doktor ne dicekŞu an yok ama idrar yaparken yanma ve kasıklarda ağrı oluyor ve bildiğin idrarda birsuru siyah kum var. Yarına randevu almayı düşünüyorum
İnşallah canımİhmal etme sakın, mutlaka git, bi arkadas ameliyat olmustu, bebege zararı olmadı, bişey olmaz insallah bakalım doktor ne dicek
Off rapor, izin konusu benı de geriyor wallaİnşallah canımbide işten izin almam lazım off valla ya
Su içebiliyo musun olmadi serum taktir canim kahve telveli iyi gelir derler ama şimdi nasil olur bilemedim kafein açisindanİlaç almıyorum vermedi patates ve muz yiyorum ama banamısın demedi çok fenayım
Sonradan zor alişiyolar inşallah çabuk tutar olmadi bardağa aliştirirsin :) geceleri yatmadan içer sütünü alıştırma bardaklarida iyi canimBen benımkine emzik vermedimemziği bendim . Bakalım şimdi biberona alıştırmaya çalışıyorum . 3-4 Ay içinde emzirmeyi kesicem çünkü
Evet yaOff rapor, izin konusu benı de geriyor walla
Abla belki kum dokuyosundur bol bol su icÇok korkunç birşeymiş arkadaşım ağrıdan yerlerde yatmış gecenin 3 ünde acile gitmişler ay Allah korusun bebek için de tehlikeli gibi duruyor
Olabilir valla daha önce hiç başıma gelmemiştiAbla belki kum dokuyosundur bol bol su ic
Sancın mı var cnm gaz sancisi felan olmasinEvet yaişe 11 de gidip 15 de çıkıyorum koronadan dolayı o yüzden izin almakla uğraşmayayım boşuna stres iş çıkışında giderim
En iyisi doktora git abla simdi biz burdan ne desek yanlis olurOlabilir valla daha önce hiç başıma gelmemiştidakika başı su içen bir insanım suyla aşk yaşıyorum diyebilirim yani niye böyle oldu bilmiyorum. Yarın bir doktora uğrayacağım bakalım
Ayy evet bende böyleydim, ama merak etme zaman su gibi gerçekten. benim daha 1 hafta oldu göreli rahatladım şimdiden diğer randevumu bekliyorum .. karnımdan ultrasonla baktı doktor göründü :)Ne güzel maşallah sağlıkla gelsinKarından mı duyuluyor kalp atışı daha 2 hafta var ama heyecanlıyım ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek sanki
Sancım yok ama karnın alt bölgesinde ağrı ve idrar yaparken yanma var bide küçük siyah kum taneleri gibi şeyler var idrarda kum döküyor olabilirim sanırım yarın uygun olursam gideceğimSancın mı var cnm gaz sancisi felan olmasin
Canım inş olmaz ama zor ben 22 haftalık hamileyken başıma geldi Rabbim düşmanıma vermesin taş dı benim böbrek büyümesine neden oldu hamilelik de çok sancı oluyor doğum hiç hamileliğini sonlandırmayı düşündü Dr Rabbim korudu 10 gün sürdü ama açılmaya neden oldu verdiği ilaçlar hepsini içmediğim halde bebek fazla gelişmedi 35 haftalık normal doğum yaptım kalbi yavaşlamışdı çok şükür sağlıklı doğdu ama 30 haftalık bebek gibiydi 2 kilo oldu 4 gün yoğun bakımda kaldı bir taş bize neler yaşattı ihmal hiç etme 15 günde bir takip ediyorlar çünkü inş sadece kum dur ve gelip gecerKızlar acil birşey soracağım kum dökme ve böbrek taşını duymuşsunuzdur bu hamilelikte daha çok oluyormuş riski daha fazlaymış yani bende birkaç gündür idrarımda küçük siyah tanecikler görüyorum ve diğer belirtilerin de çoğu var. Bebeğe bir zararı yokmuş sanırım ama böbrek taşı düşürmek doğumdan daha zor derler benim bir arkadaşım düşürmüştü böbrek taşı Allah düşmanımın başına vermesin diye bin türlü dua etti resmen bende şu an aşırı korkuyorum.