2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yardım edin bana ya valla doğumdan daha zor birşeye katlanamam ben bide bebek açısından da korkuyorum

Geçmiş olsun canim zaten ilaç aliuosundur haşlanmış patates ye çok su iç benim de bi ara oluyor gibiydi onun karin ağrisi fena oluyor haşlanmış makarna ye acile gidip çok beklememeye çaliş
İlaç almıyorum vermedi patates ve muz yiyorum ama banamısın demedi çok fenayım

Çok korkunç birşeymiş arkadaşım ağrıdan yerlerde yatmış gecenin 3 ünde acile gitmişler ay Allah korusun bebek için de tehlikeli gibi duruyor

Olmaz Allah’ın izniyle benım kız zaten çok uyumlu Allah’a şükür ne hamilelikte ne doğumda ne bu 1 yolluk s süreçte beni üzmedi . Tek sorungeceleri çok kalkması
Sen ondan rahatsin benimki tam tersi gece kalkmiyor ama cok fena hareketli bildigin gibi degil hic durmuyor

Reactions: H E
Şu an yok ama idrar yaparken yanma ve kasıklarda ağrı oluyor ve bildiğin idrarda birsuru siyah kum var. Yarına randevu almayı düşünüyorum
İhmal etme sakın, mutlaka git, bi arkadas ameliyat olmustu, bebege zararı olmadı, bişey olmaz insallah bakalım doktor ne dicek

İhmal etme sakın, mutlaka git, bi arkadas ameliyat olmustu, bebege zararı olmadı, bişey olmaz insallah bakalım doktor ne dicek
İnşallah canım bide işten izin almam lazım off valla ya

Ben benımkine emzik vermedim emziği bendim . Bakalım şimdi biberona alıştırmaya çalışıyorum . 3-4 Ay içinde emzirmeyi kesicem çünkü
Sonradan zor alişiyolar inşallah çabuk tutar olmadi bardağa aliştirirsin :) geceleri yatmadan içer sütünü alıştırma bardaklarida iyi canim

Reactions: H E
Abla belki kum dokuyosundur bol bol su ic
Olabilir valla daha önce hiç başıma gelmemişti dakika başı su içen bir insanım suyla aşk yaşıyorum diyebilirim yani niye böyle oldu bilmiyorum. Yarın bir doktora uğrayacağım bakalım

Olabilir valla daha önce hiç başıma gelmemişti dakika başı su içen bir insanım suyla aşk yaşıyorum diyebilirim yani niye böyle oldu bilmiyorum. Yarın bir doktora uğrayacağım bakalım
En iyisi doktora git abla simdi biz burdan ne desek yanlis olur

Kızlar bendende dün ne güzel leke gelmemişti sabah progestani atmayı unuttum misafirimde vardı çok ayakta kaldım gene leke geldi açık kahve ama çok geldi iç camasirimada gelmiş acaba ayakta çok durduğum içinmi oldu belimde fena agriyor

Ne güzel maşallah sağlıkla gelsin Karından mı duyuluyor kalp atışı daha 2 hafta var ama heyecanlıyım ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek sanki
Ayy evet bende böyleydim, ama merak etme zaman su gibi gerçekten. benim daha 1 hafta oldu göreli rahatladım şimdiden diğer randevumu bekliyorum .. karnımdan ultrasonla baktı doktor göründü :)

Sancın mı var cnm gaz sancisi felan olmasin
Sancım yok ama karnın alt bölgesinde ağrı ve idrar yaparken yanma var bide küçük siyah kum taneleri gibi şeyler var idrarda kum döküyor olabilirim sanırım yarın uygun olursam gideceğim

Canım inş olmaz ama zor ben 22 haftalık hamileyken başıma geldi Rabbim düşmanıma vermesin taş dı benim böbrek büyümesine neden oldu hamilelik de çok sancı oluyor doğum hiç hamileliğini sonlandırmayı düşündü Dr Rabbim korudu 10 gün sürdü ama açılmaya neden oldu verdiği ilaçlar hepsini içmediğim halde bebek fazla gelişmedi 35 haftalık normal doğum yaptım kalbi yavaşlamışdı çok şükür sağlıklı doğdu ama 30 haftalık bebek gibiydi 2 kilo oldu 4 gün yoğun bakımda kaldı bir taş bize neler yaşattı ihmal hiç etme 15 günde bir takip ediyorlar çünkü inş sadece kum dur ve gelip gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…