2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben çok isterdim normal doğurmayı. Her şeyin doğalı güzel. Sezaryen neticede ameliyat. Fırsatı olan mutlaka normal doğursun bence de. Birde 2.kez sezaryen olmak ilkinden daha zor oluyormuş arkadaşlarımdan biliyorum.
Bakalım biz ne yapıcaz büyük çocuk da varken hemen ayağa kalkamamak sorun.
Bu durumda eşlerin anlayışı da çok önemli ama onun da belki kafasına taktiği başka şeyler vardır canım belki üzüntüsünü böyle gösteriyordur. Sen daha iyi tanıyorsun. Yine de soğudum deme ona çok ihtiyacın olacak bu zamanda. Düşüncelerini anlat seni anlayabilsin güzelce konuşun bence

Kızlar ben 6+2 de gitmeyi düşünüyorum kalp atışı duyulurmu
Bu arada 3.hamileliğim
Diğer çocuklar da hatırlamıyorum kalp atışı kaçıncı haftada duyuldu

Reactions: H E
Beni de eklermiziniz yaş 32 sat 8 eylül 3. Çocuk

Sıkma canını kuzum benimkide öyle belim ağrıyı desem çenesi düşer hemen şimdiden boyleysen kilo aldığında yuruyemezsinde sen diye fırça atar yani her erkek böyledir tek seninki değil hep suçlu biziz

Bende haziran 2021 annesiyim son adet tarhim 25 ağustos :)))) 7+5 izzzz :) kalp atışlarını gördük rabbim herkese evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Yaş ve kacıncı bebek oldugunu da yazarsanız listeye ekleme yapabılırim

Benimde yarin randevum var insllah hersey yolundadir.. normalde yarin 6+5 fln olmasi lazim bakalim hayirlisi...

Şimdiden böyle yapan ilerleyen zamanda neler yapar diyorum hele çocuk olunca benim vay Halime Allah yardımcım olsun inşallah kolay bir hamilelik geçiririm de muhtaç olmam tek isteğim bu

Geçmiş olsun canim zaten ilaç aliuosundur haşlanmış patates ye çok su iç benim de bi ara oluyor gibiydi onun karin ağrisi fena oluyor haşlanmış makarna ye acile gidip çok beklememeye çaliş

Cok zor olacak ama kuzum
Olmaz Allah’ın izniyle benım kız zaten çok uyumlu Allah’a şükür ne hamilelikte ne doğumda ne bu 1 yolluk s süreçte beni üzmedi . Tek sorungeceleri çok kalkması

Benimki anaokuluna başladi kocaman oldu ama ağzında koparmadığı emzik hala geceleri :)
Ben benımkine emzik vermedim emziği bendim . Bakalım şimdi biberona alıştırmaya çalışıyorum . 3-4 Ay içinde emzirmeyi kesicem çünkü

Kızlar acil birşey soracağım kum dökme ve böbrek taşını duymuşsunuzdur bu hamilelikte daha çok oluyormuş riski daha fazlaymış yani bende birkaç gündür idrarımda küçük siyah tanecikler görüyorum ve diğer belirtilerin de çoğu var. Bebeğe bir zararı yokmuş sanırım ama böbrek taşı düşürmek doğumdan daha zor derler benim bir arkadaşım düşürmüştü böbrek taşı Allah düşmanımın başına vermesin diye bin türlü dua etti resmen bende şu an aşırı korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…