Allah bagislasin canim esim yardimci olurum diyor ama ben guvenmiyorum pekYok benim 2.bebeğim olacak inşallah bi kızım var 3yaşında
Evet erkekler biraz hareketli oluyorAllah kolaylık versin eşiniz ya da yanınızda yardımcı olacak birileri olsa sizin için iyi olur. Hem Allah sabrını verir ya birlikte büyürler. birden aradan çıkarmış olursunuz ikisini de.
Benim erken doğum riskim vardı son üç ayı diken üstünde geçirdim hep ama neyse ki tam zamanında doğdu oğluşumBenim ilk aydi sanirim cok fena belim agrirdi egilemezdim son aylara kadar rahat gecirdim o zamanda huzursuz bacak sendromu cikmisti maalesef dogumdan korkan ben gun sayiyordum dusun
Amin hepimizinkini inşallah.Allah bagislasin canim esim yardimci olurum diyor ama ben guvenmiyorum pek
Öyle mi o kadar bilgim yok malesef eczacıya da sordum. En çok tercih edilen ve memnun kalınan marka dedi ama Doktora da bir sorayım unutmazsamocean iyi markadır normalde ama böyle karışık muştivitaminlere girince hile de giryor olaya.Folik asitin hangi formda olduğu yazmıyor oüründe. Omega3 içeriğinde epa oranı düşk. Epa > dha olmalı. Ben omega 3 ayrı folik asit metilfolat olarak ayrı alıyorum.
Normal dogum yaptim ama cok zordu benim 40+4'te geldi ogleden sonra 4 bucukta acilmam tamamlandi ama doguramadim 3 saat filan ikindim cocuk kendini ittigi icin sezeryane de alamadilar vakkumla denediler onla bile olmadi en son karnima basturdi doktor tum gucuyle oyle oldu ama omrumden omur gittiBenim erken doğum riskim vardı son üç ayı diken üstünde geçirdim hep ama neyse ki tam zamanında doğdu oğluşumama doğum epey zor geçti siz normal doğum mu sezeryan mı yapmıştınız?
Tamam canım Allah korusun ya hiç öyle kötü şeyler düşünmek istemiyorum simdidenYa canım dış gebelik falan olur Allah korusun çok riskli bişey bu . Kendini dinle zaten olumsuz bişey olursa anlarsın
Aynı benim kafadanAmin hepimizinkini inşallah.
Valla yok öyle yardım ederim diyip kaçmak. Oğlanı atın üstüne ilgilensindışarı çıkarsın. Zaten o zamana kendini ifade etmeye başlar rahat edersiniz.
Insallah kuzumAmin hepimizinkini inşallah.
Valla yok öyle yardım ederim diyip kaçmak. Oğlanı atın üstüne ilgilensindışarı çıkarsın. Zaten o zamana kendini ifade etmeye başlar rahat edersiniz.
HahahaAynı benim kafadanat gitsin:))
Off çok zor olmuşNormal dogum yaptim ama cok zordu benim 40+4'te geldi ogleden sonra 4 bucukta acilmam tamamlandi ama doguramadim 3 saat filan ikindim cocuk kendini ittigi icin sezeryane de alamadilar vakkumla denediler onla bile olmadi en son karnima basturdi doktor tum gucuyle oyle oldu ama omrumden omur gitti
Evet bende keske sezeryan olsaydim diyorum ama normal olmusken bunu sezeyan istemem cunku ilk dogum zor oluyor 2. Daha kisa surerOff çok zor olmuşbende baya ıkındım bütün hastaneyi inlettim desem yeridir ama çıktı sonunda şu anki aklım olsa hiç düşünmeden sezeryan yaparım
Ben bazen baski hissediyorum agri cogu zaman var ama normal birsey buArkadaşlar merhaba
Kasiklarimda baskı hissediyorum ve ağrı oluyor bazen. Bu normal bir durum mu acaba bunu yasayaniniz var mı? Henüz doktora gitmedim bu hafta gitmeyi dusunuyorum
Evet annem çok demişti sezeryan yap diye ama dinlemedimEvet bende keske sezeryan olsaydim diyorum ama normal olmusken bunu sezeyan istemem cunku ilk dogum zor oluyor 2. Daha kisa surer
Ben sezaryen oldum. O an için kolay ama sonrasında ayağa kalkmak çok zor oluyor. Hastaneden eğile eğile yürüyerek çıkmıştım hiç unutamam. 1haftaya ancak desteksiz yürüyebilmiştimOff çok zor olmuşbende baya ıkındım bütün hastaneyi inlettim desem yeridir ama çıktı sonunda şu anki aklım olsa hiç düşünmeden sezeryan yaparım
Ben bazen baski hissediyorum agri cogu zaman var ama normal birsey bu
YaaBen sezaryen oldum. O an için kolay ama sonrasında ayağa kalkmak çok zor oluyor. Hastaneden eğile eğile yürüyerek çıkmıştım hiç unutamam. 1haftaya ancak desteksiz yürüyebilmiştim
Canım bebek mesaneye baskı yapar ondan mi acaba? Sürekli idrara çıkma istegiyse o oluyor. Değilse doktora sor tabikiÖnceki hamileliğim de ağrı vardı ama baskı olduğunu hatırlamıyorum sanki. Dogum yapacakmisim gibi bir baskı oluyor. Sizde de oluyorsa normal birşey o zaman korkmayayim. Teşekkür ederim
Bilim bile açıkladı normal doğum sancısı bütün kemiklerin aynı anda kırılmasıyla eşdeğer acıymış Allah yardımcımız olsunYaanormalde de öyle bir sıkıntı olmuyor işte ıkındığın an bitiyor gidiyor.Ama o sancı var ya öyle bir ağlamışım öyle bir bağırmışım ki sesim kısılmış şimdi buradaki hamileleri korkutmak istemiyorum ama
Evet anlıyorum normal doğum sancısı ben çekmedim . erken dogurdugum için ama zordur tabiki canindan can çıkıyor. Ama dediğin gibi 2si kolay olur rahim eskisine göre daha çok açıldığı içinYaanormalde de öyle bir sıkıntı olmuyor işte ıkındığın an bitiyor gidiyor.Ama o sancı var ya öyle bir ağlamışım öyle bir bağırmışım ki sesim kısılmış şimdi buradaki hamileleri korkutmak istemiyorum ama