2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah bagislasin canim esim yardimci olurum diyor ama ben guvenmiyorum pek

Benim ilk aydi sanirim cok fena belim agrirdi egilemezdim son aylara kadar rahat gecirdim o zamanda huzursuz bacak sendromu cikmisti maalesef dogumdan korkan ben gun sayiyordum dusun
Benim erken doğum riskim vardı son üç ayı diken üstünde geçirdim hep ama neyse ki tam zamanında doğdu oğluşum ama doğum epey zor geçti siz normal doğum mu sezeryan mı yapmıştınız?

Allah bagislasin canim esim yardimci olurum diyor ama ben guvenmiyorum pek
Amin hepimizinkini inşallah.
Valla yok öyle yardım ederim diyip kaçmak. Oğlanı atın üstüne ilgilensin dışarı çıkarsın. Zaten o zamana kendini ifade etmeye başlar rahat edersiniz.

Öyle mi o kadar bilgim yok malesef eczacıya da sordum. En çok tercih edilen ve memnun kalınan marka dedi ama Doktora da bir sorayım unutmazsam

Benim erken doğum riskim vardı son üç ayı diken üstünde geçirdim hep ama neyse ki tam zamanında doğdu oğluşum ama doğum epey zor geçti siz normal doğum mu sezeryan mı yapmıştınız?
Normal dogum yaptim ama cok zordu benim 40+4'te geldi ogleden sonra 4 bucukta acilmam tamamlandi ama doguramadim 3 saat filan ikindim cocuk kendini ittigi icin sezeryane de alamadilar vakkumla denediler onla bile olmadi en son karnima basturdi doktor tum gucuyle oyle oldu ama omrumden omur gitti

Amin hepimizinkini inşallah.
Valla yok öyle yardım ederim diyip kaçmak. Oğlanı atın üstüne ilgilensin dışarı çıkarsın. Zaten o zamana kendini ifade etmeye başlar rahat edersiniz.
Aynı benim kafadan at gitsin:))

Off çok zor olmuş bende baya ıkındım bütün hastaneyi inlettim desem yeridir ama çıktı sonunda şu anki aklım olsa hiç düşünmeden sezeryan yaparım

Arkadaşlar merhaba
Kasiklarimda baskı hissediyorum ve ağrı oluyor bazen. Bu normal bir durum mu acaba bunu yasayaniniz var mı? Henüz doktora gitmedim bu hafta gitmeyi dusunuyorum

Off çok zor olmuş bende baya ıkındım bütün hastaneyi inlettim desem yeridir ama çıktı sonunda şu anki aklım olsa hiç düşünmeden sezeryan yaparım
Evet bende keske sezeryan olsaydim diyorum ama normal olmusken bunu sezeyan istemem cunku ilk dogum zor oluyor 2. Daha kisa surer

Arkadaşlar merhaba
Kasiklarimda baskı hissediyorum ve ağrı oluyor bazen. Bu normal bir durum mu acaba bunu yasayaniniz var mı? Henüz doktora gitmedim bu hafta gitmeyi dusunuyorum
Ben bazen baski hissediyorum agri cogu zaman var ama normal birsey bu

Evet bende keske sezeryan olsaydim diyorum ama normal olmusken bunu sezeyan istemem cunku ilk dogum zor oluyor 2. Daha kisa surer
Evet annem çok demişti sezeryan yap diye ama dinlemedim ama 2. Daha kolay olacak inanıyorum

Ben sezaryen oldum. O an için kolay ama sonrasında ayağa kalkmak çok zor oluyor. Hastaneden eğile eğile yürüyerek çıkmıştım hiç unutamam. 1haftaya ancak desteksiz yürüyebilmiştim

Ben bazen baski hissediyorum agri cogu zaman var ama normal birsey bu

Önceki hamileliğim de ağrı vardı ama baskı olduğunu hatırlamıyorum sanki. Dogum yapacakmisim gibi bir baskı oluyor. Sizde de oluyorsa normal birşey o zaman korkmayayim. Teşekkür ederim

Ben sezaryen oldum. O an için kolay ama sonrasında ayağa kalkmak çok zor oluyor. Hastaneden eğile eğile yürüyerek çıkmıştım hiç unutamam. 1haftaya ancak desteksiz yürüyebilmiştim
Yaa normalde de öyle bir sıkıntı olmuyor işte ıkındığın an bitiyor gidiyor.Ama o sancı var ya öyle bir ağlamışım öyle bir bağırmışım ki sesim kısılmış şimdi buradaki hamileleri korkutmak istemiyorum ama

Önceki hamileliğim de ağrı vardı ama baskı olduğunu hatırlamıyorum sanki. Dogum yapacakmisim gibi bir baskı oluyor. Sizde de oluyorsa normal birşey o zaman korkmayayim. Teşekkür ederim
Canım bebek mesaneye baskı yapar ondan mi acaba? Sürekli idrara çıkma istegiyse o oluyor. Değilse doktora sor tabiki

Bilim bile açıkladı normal doğum sancısı bütün kemiklerin aynı anda kırılmasıyla eşdeğer acıymış Allah yardımcımız olsun

Evet anlıyorum normal doğum sancısı ben çekmedim . erken dogurdugum için ama zordur tabiki canindan can çıkıyor. Ama dediğin gibi 2si kolay olur rahim eskisine göre daha çok açıldığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…