MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
Evet inşallah hepimizin ki çok kolay olur:)))Evet anlıyorum normal doğum sancısı ben çekmedim . erken dogurdugum için ama zordur tabiki canindan can çıkıyor. Ama dediğin gibi 2si kolay olur rahim eskisine göre daha çok açıldığı için
AminBilim bile açıkladı normal doğum sancısı bütün kemiklerin aynı anda kırılmasıyla eşdeğer acıymış Allah yardımcımız olsun
Canım bebek mesaneye baskı yapar ondan mi acaba? Sürekli idrara çıkma istegiyse o oluyor. Değilse doktora sor tabiki
Folik asitin markası nedir acabaocean iyi markadır normalde ama böyle karışık muştivitaminlere girince hile de giryor olaya.Folik asitin hangi formda olduğu yazmıyor oüründe. Omega3 içeriğinde epa oranı düşk. Epa > dha olmalı. Ben omega 3 ayrı folik asit metilfolat olarak ayrı alıyorum.
Yok canim hiç sezaryen deme ben 40.haftamda oldum suni sancı bile istedim beni korkuttular çok zor olur diye sonrası kötü oluyo sezaryenin arkadaşin anlattiklarina bakinca zor gerçekten bence normal olan her zaman iyi gibi geliyor böyle aksilikler hariç Allah hayirlisini versinOff çok zor olmuşbende baya ıkındım bütün hastaneyi inlettim desem yeridir ama çıktı sonunda şu anki aklım olsa hiç düşünmeden sezeryan yaparım
Oyle deme canim hepsi zor gecmez... ben de hepOff çok zor olmuşbende baya ıkındım bütün hastaneyi inlettim desem yeridir ama çıktı sonunda şu anki aklım olsa hiç düşünmeden sezeryan yaparım
Yaa öyle mi ben hala kararsızdım sezeryan mı normal mi olsun 2. si diye ama normal yapayım ya ilk doğumu atlattım nasılsaOyle deme canim hepsi zor gecmez... ben de hep
Epiduralsiz normal dogum yaptim , ama
Benim sukur cooook kolay gecti❤❤❤❤❤ Acilma dogum fln helsi 2 saat surdu.. ama diyorumya bi arkadasimvardi ilki cok zordu ikincisi cok kolaydi.. ve belcikada istege gore aslaaaa sezeryan yapmazlar asla.
Evet ya sezeryan da çok zor tabi o anda kolay geliyor ama sonrasında sorunlar çıkıyor hazır ilki de atlatmışken normal en iyisi:)))Yok canim hiç sezaryen deme ben 40.haftamda oldum suni sancı bile istedim beni korkuttular çok zor olur diye sonrası kötü oluyo sezaryenin arkadaşin anlattiklarina bakinca zor gerçekten bence normal olan her zaman iyi gibi geliyor böyle aksilikler hariç Allah hayirlisini versin
Evet yorgunluk ve bel ağrısı gayet normal şeyler canımBenim bat 13 ekimdi ben o gun kan verdim 109.7 çikti normal mi sizce kese gorunmedi sizce kac haftalik oluyor ki bugun adetim geceli 5. gun ama çok belim agriyor sanki dunyanin işini yapmisimda oturmusum yorgunlugumu hissetmisim gibi normal mi boyle olmasi
KesinlikleYaa öyle mi ben hala kararsızdım sezeryan mı normal mi olsun 2. si diye ama normal yapayım ya ilk doğumu atlattım nasılsa
Benimde epidurallı normal oldu cok rahattım hiç bi sıkıntı yaşamadım darısı ikinciye ve herkese inşallahKesinlikleHemen ayaklanabiliyosun normal dogum ile
Aramıza hoşgeldin canım normal benimde 108 çıkmıştı kişiden kişiye değişiyor değer vajinal ultrasonla bakmadıysa gözükmez ilk benimde karından gözükmemiştiBenim bat 13 ekimdi ben o gun kan verdim 109.7 çikti normal mi sizce kese gorunmedi sizce kac haftalik oluyor ki bugun adetim geceli 5. gun ama çok belim agriyor sanki dunyanin işini yapmisimda oturmusum yorgunlugumu hissetmisim gibi normal mi boyle olmasi
Neden canım birşey mı olduKızlar hamile olduğuma sevinemiyorum artık eşimden soğudum
Beta hcg degerini iki güne bir takip etBenim bat 13 ekimdi ben o gun kan verdim 109.7 çikti normal mi sizce kese gorunmedi sizce kac haftalik oluyor ki bugun adetim geceli 5. gun ama çok belim agriyor sanki dunyanin işini yapmisimda oturmusum yorgunlugumu hissetmisim gibi normal mi boyle olmasi