2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet anlıyorum normal doğum sancısı ben çekmedim . erken dogurdugum için ama zordur tabiki canindan can çıkıyor. Ama dediğin gibi 2si kolay olur rahim eskisine göre daha çok açıldığı için
Evet inşallah hepimizin ki çok kolay olur:)))

Canım bebek mesaneye baskı yapar ondan mi acaba? Sürekli idrara çıkma istegiyse o oluyor. Değilse doktora sor tabiki

Öyle de değil de tarifte edemedim baskı hissediyorum sanki bebek çok büyümüş doğuma yakınmış gibi. Doktora bu hafta gideceğim inşallah bakalım artık

ocean iyi markadır normalde ama böyle karışık muştivitaminlere girince hile de giryor olaya.Folik asitin hangi formda olduğu yazmıyor oüründe. Omega3 içeriğinde epa oranı düşk. Epa > dha olmalı. Ben omega 3 ayrı folik asit metilfolat olarak ayrı alıyorum.
Folik asitin markası nedir acaba

Off çok zor olmuş:KK43: bende baya ıkındım bütün hastaneyi inlettim desem yeridir ama çıktı sonunda şu anki aklım olsa hiç düşünmeden sezeryan yaparım
Yok canim hiç sezaryen deme ben 40.haftamda oldum suni sancı bile istedim beni korkuttular çok zor olur diye sonrası kötü oluyo sezaryenin arkadaşin anlattiklarina bakinca zor gerçekten bence normal olan her zaman iyi gibi geliyor böyle aksilikler hariç Allah hayirlisini versin

Benim bat 13 ekimdi ben o gun kan verdim 109.7 çikti normal mi sizce kese gorunmedi sizce kac haftalik oluyor ki bugun adetim geceli 5. gun ama çok belim agriyor sanki dunyanin işini yapmisimda oturmusum yorgunlugumu hissetmisim gibi normal mi boyle olmasi

Off çok zor olmuş:KK43: bende baya ıkındım bütün hastaneyi inlettim desem yeridir ama çıktı sonunda şu anki aklım olsa hiç düşünmeden sezeryan yaparım
Oyle deme canim hepsi zor gecmez... ben de hep
Epiduralsiz normal dogum yaptim , ama
Benim sukur cooook kolay gecti❤️❤️❤️❤️❤️ Acilma dogum fln helsi 2 saat surdu.. ama diyorumya bi arkadasimvardi ilki cok zordu ikincisi cok kolaydi.. ve belcikada istege gore aslaaaa sezeryan yapmazlar asla.

Oyle deme canim hepsi zor gecmez... ben de hep
Epiduralsiz normal dogum yaptim , ama
Benim sukur cooook kolay gecti❤❤❤❤❤ Acilma dogum fln helsi 2 saat surdu.. ama diyorumya bi arkadasimvardi ilki cok zordu ikincisi cok kolaydi.. ve belcikada istege gore aslaaaa sezeryan yapmazlar asla.
Yaa öyle mi ben hala kararsızdım sezeryan mı normal mi olsun 2. si diye ama normal yapayım ya ilk doğumu atlattım nasılsa😊

Yok canim hiç sezaryen deme ben 40.haftamda oldum suni sancı bile istedim beni korkuttular çok zor olur diye sonrası kötü oluyo sezaryenin arkadaşin anlattiklarina bakinca zor gerçekten bence normal olan her zaman iyi gibi geliyor böyle aksilikler hariç Allah hayirlisini versin
Evet ya sezeryan da çok zor tabi o anda kolay geliyor ama sonrasında sorunlar çıkıyor hazır ilki de atlatmışken normal en iyisi:)))

Benim bat 13 ekimdi ben o gun kan verdim 109.7 çikti normal mi sizce kese gorunmedi sizce kac haftalik oluyor ki bugun adetim geceli 5. gun ama çok belim agriyor sanki dunyanin işini yapmisimda oturmusum yorgunlugumu hissetmisim gibi normal mi boyle olmasi
Evet yorgunluk ve bel ağrısı gayet normal şeyler canım😊 tam olarak hesaplamak istiyorsan internete gebelik hesaplama yaz son adet tarihinin ilk gününü yazarak öğrenebilirsin:)

Aramıza hoşgeldin canım normal benimde 108 çıkmıştı kişiden kişiye değişiyor değer vajinal ultrasonla bakmadıysa gözükmez ilk benimde karından gözükmemişti

Beta hcg degerini iki güne bir takip et :KK66: keseye vajinal mi bakıldı da görülmedi? Tekrar baktrmadn mı değerine?

X