- 23 Temmuz 2014
- 1.257
- 1.542
- 31
Çok sağol canımrandevu açılınca hemen haber geliyor canım.
Bu hastane tipi sağma makinaları kiralanıyor aslındaBen kızımda süt sağmak için makine almamıştım ama ara ara elimle sağıp kızımı birine bırakıp gezmeye çıkardık. Çok iyi gelirdi. Elle sağmak çok zor alırsam sırf bu yüzden alıcam. Yeni doğmuş bebeği olan bir annenin ara ara kafa dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. çıkıp bekar gibi gezmek insana bir ohh dedirtiyor resmen.
bakalım yaa duruma göre karar veririz artıkBu hastane tipi sağma makinaları kiralanıyor aslında50-100 TL civarıydı yada lansinoh kullandım ben memnundum .
Normalde fiyatı ne kadar ki cnm indirime girmişE Bebek indirimi bekleyenler ben telefona programını indirmiştim sitenin ordanda alabiliyorsunuz illa mağazaya gitmenize gerek yok kalabalik olur bence
Evet kesinlikle. Dönünce nasıl özlemiş oluyordum. Bir de hep beraber olunca insan kokusunu alamıyor, sürekli aldığı için. Bir yerden dönünce odada bebek kokusu olduğunu fark ederdim. Petibör bisküvi gibi bir kokuBen kızımda süt sağmak için makine almamıştım ama ara ara elimle sağıp kızımı birine bırakıp gezmeye çıkardık. Çok iyi gelirdi. Elle sağmak çok zor alırsam sırf bu yüzden alıcam. Yeni doğmuş bebeği olan bir annenin ara ara kafa dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. çıkıp bekar gibi gezmek insana bir ohh dedirtiyor resmen.
Memnun kaldın mı ?? Çekiyormuydu iyice hepsini ?Çok pahalı geliyor ya onun yerine ameda modelleri var hastane tipi gibi çok iyi sağım yapıyor benim sütüm sadece sağmaya rağmen hiç azalmamıştı
Operasyondan ciktim eve geldim, biraz kanamam var. Agrim da var biraz. Kanimda enfeksiyon ciktiRica ederim şimdiden geçmiş olsun,sağlıkla kucaklayalim hepimiz
Satınalabileceğimiz bir yer var mı acaba . sen nerden aldın ?Bu markanin uzerine tanimiyorum cidden bende cok memnundum bundan
Ben hastaneye götürmüştüm makineyi. Bebek uyuduğunda en düşük derecede çalıştırıyordum süt gelsin diye. Şimdi düşünüyorum da bebeği hiç memeden ayırmasam daha iyiymiş ama insan ameliyatlı olunca hep kucağında tutamıyorArkadaşlar bende size philips avent elektirikli süt sağma makinası hakkında sormak istiyorum ,çok kullanışlı olduğunu duydum ,bebek doğduktan sonra mı almak gerekir yoksa önceden alıp bulundurmak iyi mi her durumda lazım oluyor mu ?
Paylaştım aldıklarımıNeler aldınızben de bi yandan almak isteyip bi yandan da erken diye düşünüyorum. 2 kıyafet 2 de battaniye aldım şimdilik. Nereden başlayacağımı da pek bilmiyorum
Ebebekin kendi markası canım. Baby&me, Baby&mom gibi markaları var. Ben pek çok şeyini denedim. Bugün de manuel süt sağma makinesini aldım. İnşallah iyi çıkar. Mesela deterjanlarından memnunum çok güzel kokuyor, yatak bariyeri aldım bayağı sağlam çıktı. Doğum sonrası için hasta bezi almıştım, çok kalındı rahat edemedim. Göğüs pedini almıştım hep parçalandı, dağıldı memnun kalmadım. Baby plus baston bebek arabası aldık, memnunuz. Yani deneme yanılma yoluyla öğreniliyorBaby plus markası, ürünleri iyimi, kaliteli mi sizce? Ben daha önce hiçbir ürününü kullanmamıştım da. Özellikle bebek arabasını kullanan varmı, memnun kalmış mıydınız ?
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin :)İlk giyecekleri inşallah. Allah nasip ederseBattaniye bir sürü var. Pembe ve beyaz iki battaniyesi olacak doğumda inşallah
bana haber verdiğinde randevu kalmamıştı o yüzden arada kontrol etmek iyi oluyorKesin haber gelir mi bende haber ver mutlaka dedim ama yinede arada bakıyorum :)
TeşekkürlerHayırlı olsun, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin :)
Bana da bu gün kramp için magnezyum verdi doktorum daha kullanmadım tabi ama bekarken aile hekimim b12 vermişti, geçmişti istersen bir danış doktoruna, ya ilacı değiştirir yada b12 verir belkiKızlar günaydın , magneziyum kullanmama rağmen felaket kramplarım var . Sizdede oluyor mu ?? Parmaklarım kasılıyor ayaklarım karnım yani bütün gün kasıl kasıl kasılıyorum
Anladım canım. Bende E-bebekin uygulamasını indirmiştim bugün, orda da hep dediğin markalar vardı. Temizlik ve bakım ürünleri iyi o zaman. Pedler hariç. Baston kaliteli ise sevindim, demekli kötü bi marka deilEbebekin kendi markası canım. Baby&me, Baby&mom gibi markaları var. Ben pek çok şeyini denedim. Bugün de manuel süt sağma makinesini aldım. İnşallah iyi çıkar. Mesela deterjanlarından memnunum çok güzel kokuyor, yatak bariyeri aldım bayağı sağlam çıktı. Doğum sonrası için hasta bezi almıştım, çok kalındı rahat edemedim. Göğüs pedini almıştım hep parçalandı, dağıldı memnun kalmadım. Baby plus baston bebek arabası aldık, memnunuz. Yani deneme yanılma yoluyla öğreniliyor
Ne kadar süredir kullanıyosunuz? Hemen etkisi olmuyor çünkü.Kızlar günaydın , magneziyum kullanmama rağmen felaket kramplarım var . Sizdede oluyor mu ?? Parmaklarım kasılıyor ayaklarım karnım yani bütün gün kasıl kasıl kasılıyorum
Şampuan, krem falan Seba Med kullanıyorum. Deterjanı güzel kokuyor, zaten bol durularında hangi deterjan kullandığımız önemli değilmiş. Sabun tozu da iyiAnladım canım. Bende E-bebekin uygulamasını indirmiştim bugün, orda da hep dediğin markalar vardı. Temizlik ve bakım ürünleri iyi o zaman. Pedler hariç. Baston kaliteli ise sevindim, demekli kötü bi marka deil