Benim ta kizimdan kalma lohusa pedim vardiSebamed aldım ben ama baby me de aklımda olsun sagol canım lohusa, pedi bende alacam 10 TL olmuş baby plus cabyon indirime düşer inşallah bakalım
Biz e nabizdan aldik sehir hastanesine 1kez gitmiştim. devletten daha rahat randevu bulmuştum hattaherkese günaydın güzel anneler. Devlet hastanesi şehir hastanelerinden nasıl randevu alıyorsunuz . Bir kere bile randevu çıkmıyor MHRS de
Baby plus yazıor ama hangi üründe olduğu yazmıor.Evet katalogda vardı hangi gün hatırlamıyorumda
Bende göremedim. Baby plus markası bebek arabası nasıldır sence? bi fikrin mi var mı? daha önce bu markadan hiçbişey almamıştımKatalog başka Bi sitede buldum 12 13 14 şubat a kafar baby plus yazmış ama bebrk arabası mı beslenme malzemeleri mi ne oldugu belli değil.. E bebek i arasak söylerler mi acaba
Çok geçmiş olsun canımOperasyonu oldum hastanedeyim
Yeterli gelmiyor olabilir ilacın canımKızlar günaydın , magneziyum kullanmama rağmen felaket kramplarım var . Sizdede oluyor mu ?? Parmaklarım kasılıyor ayaklarım karnım yani bütün gün kasıl kasıl kasılıyorum
Bir haftadır bakıyorum yok. :)Benim ta kizimdan kalma lohusa pedim vardionu da e bebekten almıştım yine alayim indirime girer galiba takip etmek lazim
Biz e nabizdan aldik sehir hastanesine 1kez gitmiştim. devletten daha rahat randevu bulmuştum hatta
canım ben mhrsden alıyorum randevu açılınca bana haber ver diye bir şey var o mutlaka haber veriyor. ben doktoruma 3. kez oradan randevu aldım.Bir haftadır bakıyorum yok. :)
Lansinoh iyi canim. Ben onu kullanmıştım. Bunlari bilmiyorumE bebekte süt sağma makineside indirime girmiş bu marka kullananiz oldumu hangi markayi önerirsiniz bana
Ben aventin ekteki modelini aldım tatlım. Yorumları en iyi olan o idi. Sütü sağmadan önce masaj uygulaması ile başlıyormuş ve kademeli olarak sağım yapıyor. hem elektrikli hem pilli. kendi biberonları ile uyumlu. Saklama kaplarından aparatı ile sağım yapılıyor.Arkadaşlar bende size philips avent elektirikli süt sağma makinası hakkında sormak istiyorum ,çok kullanışlı olduğunu duydum ,bebek doğduktan sonra mı almak gerekir yoksa önceden alıp bulundurmak iyi mi her durumda lazım oluyor mu ?
Canım ben bunu bilmiyorum ama işk gebeliğimde çok memnun kaldığım bir süt sağma makinası kiralamıştım. Fransadaydım o zaman. Ve sgk karşılıyordu. Ayaklı makina MEDELA SYMPHONY diğe bir makina. Süt sağıp bebeğime hastaneye götürüyordum . Günde 1 lt yakın süt sağıyordum . O kadar güzel bir makinaki . Durumu olana tavsiye ediyorum gerçwkten üstüne tanımam . Türkiyede de kiralayan şirketler var : Türkiye Medela Sümer, instagramdan bulabilirsiniz. Aylık 250₺ 300₺ gibi kiralıyorlar biraz yüksek fiyatı ama belki senelik sözleşme yaparsan indirim yapıyorlarE bebekte süt sağma makineside indirime girmiş bu marka kullananiz oldumu hangi markayi önerirsiniz bana
Evet anladım,peki doğumdan sonra duruma göre almak mı iyi ,yoksa doğumdan önce almak mı ?Ben aventin ekteki modelini aldım tatlım. Yorumları en iyi olan o idi. Sütü sağmadan önce masaj uygulaması ile başlıyormuş ve kademeli olarak sağım yapıyor. hem elektrikli hem pilli. kendi biberonları ile uyumlu. Saklama kaplarından aparatı ile sağım yapılıyor.
poşete aktarım yaparken sütün yağlı kısmı ilk sağım yerinde makinada kalıyor diye okumuştum. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. İlk kullamın olacak
Normalde 165 düsmüstü bu pahalı hali ben de düşündüm vazgeçtim bi lansinohuda beklicemE bebekte süt sağma makineside indirime girmiş bu marka kullananiz oldumu hangi markayi önerirsiniz bana
Önceden almak daha iyi ilkinde manuel aldım sonra lazım oldu acele bi model aldım uymadı hastane tipi kiraladım sonra ameda kullandım her ihtimale karşı önceden almak lazım öyle kalıveriyosun sonra lazım olursa.Evet anladım,peki doğumdan sonra duruma göre almak mı iyi ,yoksa doğumdan önce almak mı ?